2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@yolosapiens Boş.
-
@yolosapiens inşallah iki hafta öncesinden sınav var derler
-
Bnde aradım ösym ne zaman başlarsa sınav yapmaya o zaman yapabilirler dendi brz zorlama bir cvpla
-
Bi kere bu moda girdim çıkamıyorum . Ben de oecde gittim bugün iş yok güç yok çalışamıyoz da. Neyse sordum soruşturdum ısrar kıyamet bana bi telefonla birini konuşturdular , virüs seyrine bağlı şu an sınav kurallarında her hangibir sonuç yok tarihe dair 15 -20dk adamla konuştum rahat bunu dedi özetle Dilekçem vardı dikmende hazinenin arkasında büyük gri bina merkeziymiş resmi olarak geçirttim yine . Virüse bağlı bu sınav bugün kurumiçinin ertelendiğini söylediler sessiz duramadım adamla tartıştık ama beyhudeydi çok uzatmadım ama bilinsin diyede esirgemedim lafımı.
Ne diyelim allah kurtarsın kendinizi çok yıpratmayın buralarda çalışın ben çok uzayacağını sanmıyorum ama rahatta bırakmamak lazım . -
@yolosapiens Keşke 2 hafta sonra sınav var deseler
-
Kurumiçi özel ilgili kitap çıkmış. TÜM ARKADAŞLARA DUYURULUR.!!!
-
@quesnay okullar bile açılıyor yapsin bir zahmet su sınavı kurum
-
@hayırlısı035 herkes ekmeğinde. Dileyelimde yazılıyı geçen insan sayısı az kalsın 1500 den.
-
@adanali01 sağlıkçılara vs destek için çocuklarını bıraksınlar diye açılıyor hocam maalesef daha normalleşme yok
-
@varol belki de çoktan kaydı gitti kayışlar 🤭🤭
-
Kurumiçi özel ilgili kurslar var. TÜM ARKADAŞLARA DUYURULUR!!!
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıKurumiçi özel ilgili kitap çıkmış. TÜM ARKADAŞLARA DUYURULUR.!!!
-
@law üvey evladiniz ya biz doğru vala hocam düşünen yok
-
Twitter'da bu kadrolar İİBF'linin hakkı diye twitler atan hoca, gitmiş bunlar için ders verecek. Garip.
-
Kurum içi özel sınavı bütçede yeterli ödenek olmadığı için ertelenmiş covid yüzünden değil. Diye bir şey var. Bilen dostlar bunun için de bir şeyler karalasın, aslını astarını öğrenelim şu işin. @paretowilfredo beyler de birkaç kelam eder belki. Ayrıca, 2022 'ye kaldı onların sınavı diye de bir ifade geçiyor.
-
@strtmn bakan beyin icraatı olabilir mi hocam? Tamamen iptal edecek olmasın?
-
@scofieldmustafa, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@strtmn bakan beyin icraatı olabilir mi hocam? Tamamen iptal edecek olmasın?
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıKurumiçi özel ilgili kitap çıkmış. TÜM ARKADAŞLARA DUYURULUR.!!!
-
@hayırlısı035 amiiiin
-
-
@hayırlısı035 ‘’Menfaatin çakıştığı yerde dostluk biter’’ derler. Doğruymuş ..