2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@düdüklütencere kısıtlamalar bize var azizim . Kimseye değil . Olan olmuş ama olacak olanda belli . @sedatinho umarım bunu yazarken bir amacın vardır hocam .
-
@karar bi amacım yok, bıktım ''kimse bişey yapmıyor, ders çalışmayın durmadan, sesimizi duyuralım'' masallarından. ders çalışan kazanıyor.
-
Olurda atanirsamdesteğimi devam ettirme sözünu hep kendime bu zamana kadar vermiş , hep iibf için mücadele edecegimi hissetmiştim
Şu üstteki tipler için valla billa değmez hiçbir şey . Kraldan çok kralcı bu tiplere sormak istiyorum. Arkadaşlar güzel bir dusunceyle aramislar kurumu , kendilerini ifade etmişler. Kurumdakilerin rahatsizliği size mi dokundu?Yıllardır ilan bekleyen bizlerin aramasından birkac ay bıksınlar ne yazar? Biz arıyoruz diye iş yüku mü oluyo adamlara? Maaşlarıni mı alamıyolar , hayırdir yani? Saçma sapan milletin hevesini kırıyorsunuz. Destek değil köstek olmayın yeter dedikce ne yapsak bir açik bulup kurumcu kesiliyosunuz basimiza. Allah'ım şu tiplerle muhatap etmeden , tüm emek veren kardeşlerimin güzelce atanmasını sağla , kimsenin insafına bırakma. -
@sokrates12
dostum ben sadece gerçekçi olmaya davet ediyorum ve arasanıza, aramıyorsunuz, iibfliden hiçbi şey olmaz diye sitemlerinize cevap veriyorum.buna rağmen hala tepkin aynı eksende. açıklamasını, izahını yaptım; karşılığında şurada haksızsın desen anlıcam ama hala siz şöylesiniz biz böyleyiz noktasındasınız. her konuda aynı zıtlaşma. aklın yolu birdir arkadaş, şu an yapılan baskılar yaz ortasında kardan adam yapmak istiyorum diyen çocuk mızmızlaması gibi.
-
Düdüklü ve güneş, telefon arama itiraz ettiklerine göre herhalde konuları yetiştiremediler.
-
@hayırlısı035
esasında ben vaktinde ne ertelensin diye aradım
ne de şu an yapılan baskılara itiraz ettim.neden şu an yapılan baskıya destek olmadığımı izah ettim.
-
@sedatinho benden daha mı fazla bıktınız acaba ? Sanıyorum yapacak fazla bir şey yok bekleyelim . Sınav gelsin bulsun bizi .
-
-işi ders anlatmak olan adama, vay efendim kurum içi alımlara karşıydı şimdi kurum içi adaylara ders anlatıyor diye demediğinizi bırakmıyorsunuz.
-puanını alıp önüne çıkan ilk ilanlara en azından bir işi garantiye almak için girip bir yere atanıp daha sonra gelen ilanlara da kendi hayatlarına tam anlamıyla yön vermek adına başvuran adamlara, yaptıklarının etik olmadığını düşünerek hiçbir akla mantığa yatkın gerekçeniz olmadan karşı çıkıyor, etkinlikler düzenliyor ve hatta ifşalıyorsunuz.
-hiç zamanı olmayan bir an olması sebebiyle ciddiye alınmayacağınız hatta haklı taleplerinizin de ciddiyetini kaybedip laçkalaşacağı bir şekilde baskı yaptığınızı sanıyorsunuz, bunun şu an için herhangi bir tarih elde etmeye ya da en kısa zamanda sınavı yaptırmaya akla mantığa yatkın bir etkisinin olmayacağını hatta bunun faydadan çok zarar vereceğini izah ettiğimizde sanki biz işsiz değilmişiz gibi sanki biz bu sınavlar için puan almamışız gibi yok çalışmadınız, yok konularınız mı yetişmedi gibi saçma yakıştırmalarda bulunuyorsunuz.
-insanların dükkanları kapanmış, tüm işleri aksamış, spor müsabakalarından tut da rutin bir kontrol için hastanelere gitmek kadar sıradan günlük işler bile rafa kalkmışken, tüm sınavlar ertelenmişken sadece gelir uzman yardımcılığı sınavı ertelenmiş gibi şurada sanki ertelenmesinin daha mantıklı olduğunu ve zaten erteleneceğini öngören insanların ertelenmesini desteklemeleriyle ertelenmiş gibi yine aynı dünyada bir siz varmışcasına tavırlara giriyorsunuz.
yahu ben de 2018 mağduruyum. sürekli puan alıp duruyoruz. o kadar. biz de aynı yolun yolcusuyuz. ve bu toyluklarınıza alet olmadığımız için bizi suçluyorsunuz.
baskı yapılacak zaman şu zaman değil arkadaşım. haklı talebinizin içinizi boşaltıyorsunuz şu an. ciddiye alınılırlığınızı kaybediyorsunuz.
şurada hakkı olan sınavlara başvuran insanlardan beklediğiniz fedakarlıkların, bulunduğunuz duruma başkalarını sebep olduğunu düşündüğünüz sorumlulukların ya da ben merkezci hayal dünyanızla etrafı suçladığınızın 10'da 1'ini kendinizden verseniz 100 tam puan alırdınız yahu.
kısacası boş yapıyorsunuz. her şeye her şeye her şeye düşünmeden tartmadan atlıyorsunuz. sürekli çemkiren taraftasınız.
yahu şu ortamda başkanlığı arayıp tarih istemenin ya da ilk müsait zamanda sınavımızı yapın demenin en ufak ciddiye alınır yanı yok, ötesinde işi sürekli vırvıra dönüştürerek asıl doğru zamanda baskı yapacağımızda da o baskının değersizleşecek olmasına sebep oluyorsunuz.
-
@sokrates12 icimden geçenlere tercüman oldunertelensin diye uğraştıkları yetmiyormus gibi simdi de aranacak zaman degilmis saka gibi. Aramiyorsun madem arayanlara köstek olma ya da öyle bir dusuncen var burda dile getirme çok arayıp bıktırmamak lazimmis!amacımız o zaten ben simdi haftada bir arıyorsam is uzadikca sonra hergun arıycam burda 4-5 yildir bekleyenler beklemekten bikmiyor adamın görevi o zaten bence bunların daha konuları bitmemiş zirvaliyorlar
-
@düdüklütencere arkadaşım sen yanlış sayfadasın lütfen yaa... Bikmadin gitti ben gerçekten senin uzuun hikayelerini okumak istemiyorum.Konuların yetişmiyorsa bir sonraki guy a hazırlan lütfen..
-
@düdüklütencere
Yıllarıni veren insanlar neyin boşunu yapıyor iyi misiniz siz? Senelerimiz kayıp gidiyor , ugradigimiz haksizlikların ahı arşa ulasti , bir de dönüp utanmadan bizleri mi suçluyorsunuz. Burada boş yapıyor dediğiniz insanların bir sonraki aşaması diye bir aşama yok.
Bedensel ve psikolojik sagligimizin sinirindayiz , sizin tek derdiniz kurumu arayan birkac arkadaş kurumdakilere ayip ediyolar , gerçekci bakalim felan mı demek. Derdiniz de dertmiş valla helal be. -
@sokrates12 son yılınız mı hocam ?
-
@sokrates12
dostum aynı sıkıntının içindeyiz ama yaptığınız şeylerin hem doğru olmadığını hem de sonuca ulaşmada amaca hizmet etmediğini söylüyorum.şurda ''aynen kankaaaa çaaaak bendensin aynen kanka ayneeeen aynı düşünüyorum'' modunda birbirinizi eyliyorsunuz ama yaptıklarınız olgunluktan çok uzak.
bunları izah etme sebebimse öfff ya destek olmuyosunuz, iibfliden bi şey olmaz tavırlarınız.
-
Ösym görünce dayanamadım uzadı iş kusura bakmayasınız olan oldu artık yıpratmayalım lütfen birbirimizi @sokrates12 @DüdüklüTencere lütfen hiç gereği yok .
-
demek istediğim şu madem özet istiyosunuz;
-ne çıkıp da kurum içi alımlara karşıydı diye işi ders anlatmak olan bir hocaya kurum içine ders verecek diye laf ederim.
-ne aldığı puan ile önce kendini garantiye almak için ilk gelen ilanlardan bi yere atanıp daha sonra da puanı ile gelen diğer ilanlara başvuran adamın haksız olduğunu hakkımı yediğini falan düşünebilirim.
-ne de şöyle bi durumda karşımdaki adamın içinden ''dangalak mısın abicim ben sana nasıl tarih vereyim ya da sen şu an zaten tüm sınavlar patlamışken neyin baskını yapıyon'' diye geçireceğini bile bile arayıp baskı yaparım.
ösym takvimini açıklar ya da sınavını yapar ya da kısıtlamalar esnemeye başlar, o zaman arar derim ki ''sınavlar yapılıyor, kısıtlamaların sınava mani bir yanı kalmadı, sürüncemede olan sınavlarımızın yapılmasını talep ediyorum.'' bu haklı bir gerekçedir. bir karşılık bulacak budur.
gerisi çocuk işi hareketler. -
yaptığınız etkinlikler bunlar. neyine dahil olacam arkadaşım bunların.
biz de işsiziz ama bunlar işsizliğimizi çözecek amaca sonuç getiren hareketler değil.
-
@hayırlısı035 düdüklü senin paylastigin etkinlikleri doğru bulmuyormus. Acaba sen hangi amaca hizmet ediyorsun? Merak ettim doğrusu
-
@düdüklütencere yaa kardeş bırak Allah aşkına burda 2018 magduruyum lafını 2013 de mezun oldum 2014 den beri kpss ye kurum sınavlarına giriyorum bnm beklicek ve kaybedicek fazla zamanım yok senin yaşın 25 se eğer sen doğru ve ciddiye alınacak zamanı bekle o zaman ara olur mu ama arayanlara da ahlam kesme bir zahmet yeter daa herşeye bir muhalefetsin heryşeyi cok biliyordum da neredeydin bunca zamanıdr 2018 nisan ayında biz ramazanda sahura kadar twitterda etkinlik peşindeydik ondan öncesini 2017 yi saymıyorum hey yavrum gelip burda ahkam kesme madrm cık sahaya sen organize et olur mu cok biliyorsan
-
ne demeye çalıştığımı anlamayıp hala da bittik battık açız işsiziz diye konuyu vicdan objesine çeviriyorsanız size laf anlatabilme şansım yok size allah kolaylık versin.
-
@düdüklütencere geçen günlerde de laf anlatamiyordun ama halen burdasın.Neden?