2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@düdüklütencere gocaelide girenler çok çalışın a dostlar:))
-
boşuna gerilmeyin dostlar boşuna
ösym tepesinde bi sürü birikmiş sınav yüküyle bekliyo
ösym sınavlarının yapılabileceği tarih açıklandığında bilin ki bu sınavların da yapılabileceği ortamın hazır olduğu anlamına gelir
bu sınavlar da diğer sınavlarla aynı sebeplerle ertelendiğine göre bu sınavların da o anda yapılmaması için hiçbir sebep kalmayacaktır.
bu konuda bu belirsiz ortamda baskı yapmak mücadele değil kuru gürültüdür -
@düdüklütencere kardeş bi git Allah aşkına ya yine mi sen
-
@düdüklütencere ben de engelliyim yeter artık
-
@düdüklütencere sınav ne zaman yapılır , öngörünüzü merak ettim .
-
@düdüklütencere hocam anlattığınız taktik düdüklü tencere yoksa. Kendi işlevinizin farkında mı değilsiniz düdüklüde pişirmek için önceden suda bekletmenize gerek yok.
-
@cemre33
işte zaten konu şu ki bu konuda öngörüde bulunma yetisine yetkili merci dahil kimse vakıf değil.
bu yüzden zaten anlamsız bir tarih elde edebileceğinizi ummak. -
@scofieldmustafa
kankaaaaaa hem bu işlemleri yapıp hem de düdüklüde bi dene bak nasıl oluyo
biliyorum düdüklünün önceden ekstra haşlamaya gerek duyurmamak için olduğunu ama bi de böyle dene.evet arkadaşlar konunun bundan sonrasına yemek tarifleriyle devam ediyoruz.
-
@düdüklütencere herşeye yorumunuz var ya buna da vardır belki
-
Bence birbirimize faydalı olmalıyız.Ama bu kafalarla zor. Buraları saçmasapan şeyler yazarak sadece sayfaları ilerletiyorsunuz. Artık foruma girmenin de bir lüzumu kalmadı. Başarılar herkese.
-
@maliyeciece
hocam saçma sapan etkinlikler yapıp niye katılmıyosunuz diye çemkirmesinler o zaman.
Teşekkür ederim, size de başarılar. -
dostlar su an 80+ olup basvuru yaptgnz yeni bir ilan var mi ?, ertelemeler kafami karistirdi ilanlari takip edemedm
-
@düdüklütencere parçalanır o zaman heç olur nohut ne anlamı kaldı düdüklünün onu unut.
-
@hayırlısı035 helal hocam butun branjlar birlikte hareket ederken yukseginden dusugune hic farketmez bide bizlere bak muhalefet saka gibi ilan gelmesin kadro gelmesin ben anlamiyorum ki sanki garantilediler bu kurumu
-
@mrvguy acikcasi biz diger meslektekiler gibi birlik olmadigimizi gordum.baska da bi sey demicem yazmicamda .zaman gelsin allah gercekten emek verenlere nasip etsin insallh.burasi iyice siyasete dondu....
-
Dağ başını duman almış gümüş dere durmaz akar Güneş ufuktan şimdi doğar yürüyelim arkadaşlar laylalaylay (yolo ile düdüklüyü engellenişimdir)
-
e tabi doğrunuza doğru, yanlışınıza yanlış diyecek kimse olmadan, hobi niyetine aynı şeyleri birbirinize söyleyip aynen kankaaaa çak bendensin modunda takılmak vicdan rahatlatması için daha makul.
atanana2yılkadroyok falan diye etkinlik yapıp gayet normal olan şeylere itiraz etmeye devam.
kabul görmeyeceğini bile bile, kurum içi sayıların azaltılması gibi biraz daha kulağa olabirtesi mümkün gelebilecek bir talep varken asla dikkate alınmayacak şekilde kurumiçi iptal edilsin diye etkinliğe falan devam.
soranlara mücadele ediyoruz dersiniz, kim bilecek.
-
sonuç getirip getirmemesi umrunuzda değil ha hobiye dönüşmüş sizde bu mevzu.
ne istediğini bilmeyen bi görüntü sergiliyosunuz sadece. -
@hayırlısı035 yok sınav ertelendi giden beri çalışmadım ben ama yavas yavas baslasam iyi olur
-
@güneşşş ufuktan şimdi dooğar, yürüyelim arkadaşlar.