2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@maltus95
güzel abi güzel işte şunları konuşalım şurda; varsa daha ertelenmiş olmasına rağmen tekrar tarih verilen sınavlar, yeni ilana çıkmasına rağmen tarihi belli olan sınavlar bunları bi şurda 3-5 tane derleyelimöyle sırf yapmış olmak için bi şey yapmakla mücadele olmuyor istediğini almaya gelmiş olmak lazım biraz.
-
Kaymakamlık mülakatları 18 ocakta başlıyor. Ticaret bakanlığı sınavları 24 ocakta başlıyor. Vakifbank 7 şubata sinav koydu. Yeterlilik sınavının tarihini bile koydular. Bizimki tamamen sorumsuzluktan kaynaklanıyor. O yüzden bunları belirtip bi an önce tarihin konulmasını mümkünse Şubat Mart aylarında yapılmasını istemeliyiz. Kimse arayıpta “Bana tarih ver.” demez. Çok bilmişlik yapmayın. Ya faydalı olun ya susun.
-
@scofieldmustafa Vakıfbank birden fazla şehirde yapıyor. Diğerlerini örnek olarak vermeniz ise çok komik.
-
ya arkadaş şu saldırgan ağzı bi kenara koyun
ömür törpüsü yemin ediyorum şu başlık ömür törpüsüne sayıştay başlığında ne müfettişlik başlığında esamesi yok şurdaki şu tavırların ağızların
müfettişlik başlığında ertelendiğinde çıt çıkmadı
sayıştay başlığı ertelensin isteyenlerle doluyahu bi sakin olun
-
@poncik çok iyi bilir evet, ertelemelere doyamadılar.
-
aradığımızda haklı gerekçemiz ne olsun diye beyin fırtınası yapalım diyoruz yok arkadaş yok nasıl insansınız ya
-
@125478 sizin de konular da yetişmemiş anlaşılan veya yetiştirmeme korkusu var. Ya şu foruma girip etkinlik yapmak isteyen insanları olumsuz etkilemeyin ya da hiç girmeyin ne yapıyorsanız yapın zaten iibf ailesi sizin gibilerden bir fayda göremez ancak böyle olumsuz düşüncelerinizden başka..
-
@hayırlısıı sana sadece gülüyorum :)))))))))))))))))))))))))))))
-
Arkadaşlar guy sınavı nisanda olacak diye paylaşımlar var siz de gördünüz mü
-
@sokrates12 Orda araya dguy falan girmiş. Mevzuatta falan değişiklikler olmuş. O sürecin böyle uzaması istisna. Bizzat o dönem kazanan gelir uzman yardımcısı söyledi . Yani kesin bu sefer de o kadar uzun sürer diye düşünmeyin.
-
@hayırlısıı
ya biraderim sen mi karar verincen kimin gelip glemiceğineyahu belirsiz bi tarihe ertelenmiş sınava ertelendikten 10 gün sonra arayıp baskı yapıyoz dediniz aramayanları emek vermemekle itham ettiniz, iibfliler böyle şöyle ağzı yaptınız.
abuk subuk yok efendim atanana 2 yıl kadro yok falan gibi saçma sapan isteklerle etkinlik yaptınız yine katılmayanları aynı tavırla suçladınız
bir iibfli olarak senin yaptığın hareket beni de temsil ediyor, bana saçma gelen bi yanı varsa da derim ki aga burası yanlış. o kadar
bilinç bilinç anlıyon mu bilinç. bilinçli hareket etmek lazım biraz.
-
@sokrates12 imza.
-
-
@düdüklütencere Destek ol diyen yok zaten, ne zaman biri bir fikir belirtse, direk atlıyorsun yoruma aksi yönde.
-
boşuna demiyolar alım sayısı arttıkça puan düştükçe kalite düşüyo diye
başlığı diğer başlıklarla kıyaslayarak görmek mümkün -
@düdüklütencere imza.
-
@estergon-kalesi
arkadaş nasıl bi kafa yapısı var sizde yabak şu sayfanın en üstündeki entryimi bi oku
sadece şu sayfanın en üstündeki entriyi oku
-
@125478 arkadaşım işine... Git konularını bitir sen.. tuzunuz kuru tabi, 3 4 yıl bekleyenlere azıcık saygınız olsun da hiç bir şey yapmıyacaksanız bari susun, olumsuz fikirlerini bekleyelim fikirlerini kendine sakla.
-
@estergon-kalesi engellemezsen çekilmez
-
adamların ''yahu kardeşim kısıtlamalar ne zaman olanak verir bir sürü sınavı ankarada yapmaya, düzgünce koordine etmeye şu an bilemiyoruz'' dediğinde verebilecek cevapları yok
vay efendim biz mücadele ediyoz biz emek veriyoz çok yorulduk bu iibfliler böyle destek olmayan yazmasın bilmem ne
buna bi cevap bulalım diyoruz daha 10 mesaj geçmemiş üstünden mıyır mıyır aynı yerde dönüyolar hala