2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@düdüklütencere2 dediğim gibi doğrudur hocam. Şimdi daha netleşti. Teşekkür ederim
-
Kpss çalışırken ya da üniversite gördüğü hukuk bilgisiyle ne çok avukat çıkartmışız içimizden.Maşallah,yakında Mahfi Eğilmez'e kafa tutar bu tayfa...
-
@busrag kpss guydan cok daha kolay bir sınav mı ki kpss kitaplarından çalışarak guy kazanılmasın
-
@billofrights
dostum arkadaş bahsettiğin kişinin ''avukat'' olduğunu bilmekle mesul değil. dolayısı ile bu davayı hak sahibinden başkasının açamayacağını belirtmesinde iyi niyetin ötesinde bi şey olduğunu sanmıyorum. çünkü sen sadece hocalığını belirttin. ortada bir aşık atma kafa tutma yok yani. -
@düdüklütencere2 O arkadaşa hitaben söylemedim ki ben.Forumun avukatı da sizsiniz sanırım
-
@billofrights
pardon hocam yanlış anladım.
yok bana mikseri yakıştırıyolar -
Yürütme falan durmaz herkes 13 marta hazırlansın
-
GUY ISTANBUL IÇIN BASVURANLARI BIR BASLIK ALTINA ALSAK MI
-
@zenginmemur Ben de ondan bahsetmiştim hocam. Sınav aynı tarihte yapılır fakat o arkadaşlar için yeni bir süreç başlar diye.
Fakat aklımı karıştıran bir husus var. Bu arkadaşların yerine başkaları geldi ve sınava girecekler. Olur da yaş sınırına takılan arkadaşlar davayı kazanırlarsa bu kişiler ne olacak ? Dava ne zaman sonuçlanır belirsiz. Belki de bu arkadaşların yerine gelenler mülakatı kazanacaklar. Çok garip bir durum. Temennim yarın 35 yaş sınırına kalanların listeye tekrardan girdiği bir gün olur da kimse mağduriyet yaşamaz.
-
Merhaba arkadaşlar üşenmeden taban puanı değişen illeri inceledim Sakarya İstanbul Antalya Bursa ağrı Ankara Ardahan Artvin Bilecik Burdur Erzincan Erzurum Giresun Hatay Iğdır Kars Kastamonu Kırıkkale Kırklareli Kocaeli Konya Mardin Niğde ordu Rize Siirt Trabzon Tunceli Van Yalova fakat il sayısı 30 her ilden bile bi kişi hesaplasak bi hata var ama nerede anlamadım
-
@paretoseiko var zaten hocam guy istanbul basligi
-
Arkadaşlar guyda da mesleğe başlamadan önce Ankara’da bir eğitim süreci mevcut mu
-
@yenikeynes İstanbul da çalışacak olanlar İstanbul da eğitim görüyor. Diğer iller Ankara da eğitim görüyor diye biliyorum.
-
@ćekonomist ya öyle mi teşekkür ederim
-
@ksünr hocam bazıları liste dışı kalmadı tercih yaptığı il değişti beş il tercihinden bi alltakine geçmiştir ondan öyledir
-
@tozkok
valla o 27 sayısı öyle geldi öyle gidiyorluk bi sayı. bi 27 dendi öyle gidiyor. dediğiniz gibi de olabilir, 27 yanlış bi sayı da olabilir. -
-
TAG KurumiciAlim KabulEdilemez
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı -
Gelir uzman yardımcılığına atandığımızda artık kadrolu memur mu oluyoruz yoksa sözleşmeli personel mi?
-
Son ilana karşı listeden çıkarılan dostlar tarafından Yürütmenin durdurulması ve iptal davası açıldı mı bilgisi olan var mı ?