2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hukukcukişi artık yok ki güvenli soruşturması süreç hız kazanacaktır bu yüzden hocam
-
@rabia89 evet hocam boşluk doldurma sorusu
-
@sokrates12 tamm da hocam ax doğrusal bir fonksiyon x yerine hangi sayiyi yazarsaniz yazin a nın katlari şeklinde cıkıyo
-
Haklısınız hocam U=X sabit fonksiyonu olarak dusundum
-
@sokrates12 o marjinali hocam ufak bi yanılma olmuş ama bellide olmaz belki sizinki doğrudur kesin hükum vermeye gerek yok
-
Burası hukuk devleti değil maalesef. Gvs yapmayan kurum yok gibi hala.
-
Hocam aynısını bilge beyaz çözüyor a grubunda a sikki olacak
-
@adanali01 var mı hocam link
-
Hocam bende hala yapiliyor diye biliyorum net bilgisi olan var mi ki
-
Tepki gecikmesi denilen uygulanan politikanın karşılığını bulmasıyla aradaki süreç diye biliyorum. Misal talep.
O sorunun cevabı kesinlekle uygulama gecikmesi.
Tartışılan diğer soru fayda fonksiyonu sorusu da fonksiyon zaten doğrusal fonksiyon. Toplam fayda hiçbi zaman max olup sonra azalışa geçmicek yani. X i kaç birim arttırırsan arttır her bir birim arttırmada a kadar marjinal fayda artacak, yani bir doyum noktası olmayacak
-
@miraculumd42 hocam cevap uygulama gecikmesi olacak. Tespit ile uygulama arasındaki gecikmeyi soruyordu.
-
arkadaslar herkes 5 yanlis 10 yanlis falan 85 in sansi yok mu
-
@rabia89 buraya bakacak olsak 5 yanlış bilee zor görünüyo ama
-
@rabia89 Şu ana kadar 15 yıllık guy tarihinde en yüksek kapatan kurum 84 net olmuş geçen sene benzer şekilde kolayliğa sahip il göç 83 netle kapattı 84 85 86 maksimum netler olucak bence
-
@sokrates12 il il çok farklı olur gibi hocam
-
Sinavdan çıktım dedim 95 net olur herhalde gittikçe düşüyor sayi bu kadar hata yaptım bir bakıyorum herkes 90i bulur diyordu sesleri kesildi. 85 en üst kapatacak puan gibi bir de sınava gelmeyenler vardı. Kaç kişiye sordum herkesin sınıfta eksik vardı.
-
İzmir yine yakacak herkesi galiba en yüksek kapatan il olma özelliğini elinde tutar yazılı sınavda da
-
@elara evet baktıkça yanlışlar çıkıyor.
-
Muhasebede borçlu hesap 371 ,alacaklı hesap 193 sorusunun cevabı nedir?
-
@ayhan-ışık ben verginun hesaplanmasi gibi bir şık vardi oyaptim ama emin degilim