2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Hocam Ankara 91 ile kapattı. Listenin başında kaç puanla kapattığı yazıyor.
-
Arkadaşlar şimdi en yüksek kapatan ve en düşük kapatan il hangisi oldu. Ankara/Yalova mı?
-
Sorular yanlışsa ordan bişiy çıkmaz. Size eklenecek puan herkese eklenir. Şimdi mülakata odaklanmak gerek farkındaysanız tarih belli değil. Bunu öğrenmek gerek dostlar
-
Vay be ne diyebilirim ki hayatimin şokunu yaşadim 89 la kaldik senelerin emegi hocam
-
@hukukcukişi geçmiş olsun hocam. İnanın çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.
-
@lion İzmir ve Kahramanmaraş
-
hocam çok teşekkür ederim
-
İzmir 92
Maraş 81 -
90 puanla açıkta kaldım ben de maalesef.
Boğazım düğüm düğüm yutkunamıyorum kaç saattir. Tüm kazanan arkadaşları tebrik ederim. -
@sokrates12 çok geçmiş olsun hocam, ankara mı ?
-
@sokrates12 hocam sizi biliyorum buradan çok üzüldüm gerçekten hem sizin için hem benzer durumdaki arkadaslar için. Olmadı demeye insanin ne dili ne gonlu el verir şu puanlarla. Tüm samimiyetimle söylüyorum inşallah kat be kat güzeline en tez zamanda erişirsiniz. Insallah daha guzeli olacagi icin olmamistir. Kendinizi cok yipratmamaya calisin,saglicakla kalin.
-
Insan kendine bile sevinemiyor bu puanlarla disarda kalan arkadaslari gorunce. Ne hallere dustuk, ne gunlere kaldik gercekten.
-
@hukukcukişi ben de 87 ile olmadi o kde uzuldum ki hocam etkisinden kurtulamadim kara kara2021 kpss yi dusunuorm simdiden cok kotu bir durum
-
@sokrates12 o kdr kotu bir sistem ki belki merkezi atama olsa atanacagmz kpss puanlarimizla kurum simavlarindn elenmek cok acı bir iki soruyla hem de kazanan arkdslarimi tebrik ediorm yds siz 90 puansiz kpss bir hichemen dil calismaya baslicam 2 tane ilam beklemekle olmuor maalesef omur geciyor
-
Arkadaşlar daha önceki senelere itiraz edip de kabul edilme durumu olmuş muydu
-
Bu kadar yüksek puanlarla kapatmış olması gerçekten şok edici . Hala inanamıyorum taban puanlara .
-
@rabia89, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@sokrates12 o kdr kotu bir sistem ki belki merkezi atama olsa atanacagmz kpss puanlarimizla kurum simavlarindn elenmek cok acı bir iki soruyla hem de kazanan arkdslarimi tebrik ediorm yds siz 90 puansiz kpss bir hichemen dil calismaya baslicam 2 tane ilam beklemekle olmuor maalesef omur geciyor
o kadar haklısınki 500 kişilik hmuy açılmıştı , önceki sınavlarda dil istememiş heralde benim 89 puanım vardı o puan türünde yabancı dil yüzünden giremedim 75 le kapattı il göçte mülakatta elendim guyda da mülakata kaldım ama sonu ne olur bilinmez süreç çok sıkıntılı ancak şunu gördüm çalışan eninde sonunda karşılığını alıyor İnşallah bizde emeğimizin karşılığını alırız usanmadan çalışmaya devam edin Allah yardımcımız olsun.
-
Mülakat icin hangi kitabi kullanicaksiniz arkadaslar onerir misiniz
-
@kpsslik doğru pareto hocam bizi bu konuda bilgilendirmisin?
-
@cemre33 hiç anlamadım hocam bende max 85 olur diyordum nedeni pandemi bence dışarıya çıkamıyorlar herkes ders çalışıyor sadece iibf değil kardeşim pdr mezunu öğretmenlik puanlarıda çok yükseldi tuhaf tuhaf işler oluyor anlamadım bankalar 8 ingilizce netiyle uzman alıyorlar guy 90 la kapatıyor komedi filmi resmen