2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo .tesekkur ederim yorumlariniz için.
-
SİZce kurum sınavı kaçla kapatır ?
-
Amin amin...
Tez zamanda tümden bu hastalıktan kurtulmak dileğiyle. -
Daha önce sınava giren arkadaşlar sınav süresi kaç dakika oluyor ?
-
@blackbird, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
SİZce kurum sınavı kaçla kapatır ?
Tahmin etmek zor hocama ama fikir verici olsun;
https://www.instagram.com/p/CG4qdx9rdao/?igshid=er8jf0teigni
https://www.instagram.com/p/CG4rlbDr-5j/?igshid=wrbkipy962p6
-
@kpsslik, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Daha önce sınava giren arkadaşlar sınav süresi kaç dakika oluyor ?
-
Facebook kullanmıyorum ama duyduğuma göre gruplarda birisi listeye giremediği için şunu yazmış ''insallah alım iptal olur süreç yeniden baslar'' diye dilekte bulunmuş. Eğer duyduğum doğruysa bunun gibilerine söylenecek laf bulamıyorum. Bunların yüzünden uzun süre bir türlü guy sınavı yapılmıyor.
-
@hayırlısı035 Valla ben de telegram grubunda '27 kişiler sonuçta girmeyiversinler bize engel olmasınlar' yazan gördüm
-
-
Arkadaşlar her iki söylemde çok yanlış
o 27 kişinin içinde sizinde oldunuğunuzu düşünün
o 27 kişi şuan sınava girecek kişilerin yerinde olduğunu düşünsün
bu iki durumda da tek bir suçlu var o da kendini biliyordur -
@aslan-reyiz bu ne demek oluyor hocam yani yd karari 13 marta yetismezse sonrasina verilen karar biz sinava girenlri etkiler mi zaten sinava girmis olucaz , insallah sinav iptal olmaz sonradan
-
neden herkes yd kararı verilsin sınav ertelensin ya da iptal olsun diyor ki anlamış değilim ne münasebet böyle birşeyi isteyeyim tabiki üzüldük destek olduk da farklı çözüm yolları da olabilir mağduriyetlerinin giderilmesini istememiz gerek ve sonuna kadar bu konuda destek olmalıyız ama yok yd verilsin yok iptal olsun bunları diyen ve isteyen arkadaşların amaçları bence çok çok farklı rumuz arkasından sallıyorlar sadece
-
bu yd davalari mulakat surecini de uzatir mi sizce 13 mart sonrasina kalirsa cok bekler miyiz acaba 2021 kpss ye gircez nerdeyse valla bittik tukendik nasil bir doneme denk geldik bilmiorm yazık bize
-
@rabia89 yürütme falan durmaz. Sinav olur her şey devam eder.
-
@rabia89 13 Mart sonrası YD kararı gelirse sınav iptal olur ve yaş mağdurlarıni da kapsayacak şekilde yeni bir sınav yapılır seve seve ...At fava bekle
-
@fenerlim Sen öyle san yaşa ve gör
-
sen de kına yakarsın
-
@aytenka Ben hiçbir şekilde bel altı bir şey söylemedim. Ben üzülmüyor muyum zannediyorsun çünkü daha da uzayacak süreç. Nickinden dolayı kız olduğunu düşünüyorum ve size yakışmayacak bel altı laflar etmezseniz sevinirim. Herkes stresli ve olabildiğince tansiyon yüksek farkındayım hepimizi yıprattı ancak bu olayların tek sorumlusunun kim olduğunun farkındasın belki de çekirdek ve kola alıp çakır keyif bizim atışlarımizi izleyip zevkten dört köşe oluyorlardir. Çünkü ben onların içindeki husnuniyetlerinden şüphe ediyorum. Burada olabilecek her türlü kombinasyonları paylaşıyoruz. İnşallah herkesin menfaatine olacak en adil sonuçla neticelenir.
-
@city-of-justice burda çekirdek kola yapacak kişiler sen ve senin gibilerdir iki fikir alışverişi yapalım diye foruma giriyoruz her yeri karıştırıyorsun rumuz arkasından sallamak kolay belli ki asosyalsin cümlelerin sonuna gözlüklü suratlar koymalar falan senin derdin belli ciddiye almamak gerek ama işte insan tutamıyor kendini
-
Burada kimse liste dışı kalan arkadaşlar için sınava girmesinler falan demiyor kim olsa hakkını arar gereken yerlere başvururdu çünkü bir mağduriyet söz konusu ama nedense birkaç kişi a denilse bir cümle kurulsa daha cümle bitmeden hemen yd kararı çıkacak sınav iptal olacak şöyle olacak böyle olacak vs vs gibi söylemlerle sistematik bir algı peşinde üstü kapalı bir şekilde sınav iptal olsun çığırtkanlığı yapmanın alemi yok