2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
2018 vergi müf yar sınavında aynısı yapıldı haklar saklı kalmak üzere ertelendi ama haklar kimseye verilmedi.
Gib neyi amaçlıyor çok merak ediyorum
Corono neticede mücbir ve olağanüstü sebep hayır erteledin adamları neden listeden çıkarıyon
Kimse herhangi mağduriyet diye başvurmıyacak ha adil gözükmek mi istiyon sanki çok adaletlisin de kurumiçi mevzuları bilmiyoruz sanki.
Hayır sınav ertelenirse muhtemelen mayısa falan
Var ya mülakattı işe başlamaydı 2022 ocağı bulur
Bu nasıl iş çözemedim ben -
@hellsing vmy nin iptal olma sebebi kişi sayısından dolayı değil. Tamamen kurumun yapılanma sürecine girmesi ve bu süreçte böyle bir yüklü alım yapmak istememesi yani kurumun kendi isteğiyle iptal edildi. Kişi saysından dolayı olsaydı 2018 den beri vmy ilanı en az 2 defa daha gelirdi.
-
@aslankayserili yani hocam mahkeme yerindelik yapacak demedim zaten. Sadece kurum en risksiz yolu seçmiş dedim. yoksa bazıları kurumun bizzat kendi yönetmeliğini delil göstererek iptal davası açabilirdi sınav hakkında. Şöyle ki +35 arkadaşlar 13.03.2021 sınavına girmeleri açık bir şekilde yönetmeliğe aykırı bir durum. Sınavın olduğu anda +35 yaş giremez diyor yönetmelik çok açık. İptal davası açıldığı anda net iptal edilir. Kurum bu duruma pandeminden, mücbir sebepten bir dayanak bulmaya çalışmakla uğraşmak yerine direk elindeki dümdüz mevzuat hükmünü uyguladı. Bu sefer de +35 olan arkadaşlar iptal davası açtılar. YD de verildi. Hepten çıkmaza girdi iş. 12 aralıkta ertelenmeyip yapılsa bütün bu karmaşa doğmayacaktı. Asıl en büyük sıkıntı şu, mahkeme idarenin savunmasını alıp da YDyi kaldırmazsa süreç iptal davası sonuçlanana kadar sürebilir. Bu da en az 1 yıl demek. Olan biten bu.
-
Ya dağıldım tamamen derse falan oturamıyorum. Tam bu sefer oldu derken başa dönüp duruyoruz . Sisifos söyleniyi bilir misiniz? Benzer haller bizim taşımız da guy sınavı oldu.
-
Aradım cevap vermiyorlar.Ulaşabilen bilgi alan olursa yazabilir mi?
-
@zenginmemur 0312 415 30 00 şu numarayı mı aradınız? Ben de aradim acmadilar da acaba baska numara var mi diye sormak istedim
-
@extraordinary aynen biz iibfliler lanetlenmisiz galiba
-
@rabia89 ben ikna oldum artık buna gerçekten
-
TDK GİB : olabildiğince az memur alan veya memur almak istemeyen.
-
@zenginmemur ben aradım konuştum elimize ulaşan bir yazı bir karar yok dendi bilgimiz yok hiç bir şey diyemem erteleme olur mu olmaz mı ama şuan sınav sürecinizle ilgili çalışıyoruz dedi sosyal medya da çıkan bir haber henüz doğruluğu yok dedi
-
@swezy YD kararını veren idare mahkemesi kalemini arayıp bilgi alınabilir bence. YD kararı doğruysa erteleme olayını GİB mecburen açıklayacak zaten. Yürütmesi durdurulmuş bir ilan listesi üzerinden sınav yapamaz mantıken. İnşallah öyle bir YD kararı yoktur ama kim niye böyle bir şeyin fakesini yapsın.
-
bence öncelikle kararın kuruma ulaşmasını bekleyelim
-
@aintmadatcha hocam karar doğru ilamın fotusunu gördüm. Kuruma 15 günlük savunma ve YD kararı verilmiş
-
@aytenka kararlar elektronik tebligatla kuruma anında ulaşıyor
-
@atlantiss23, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@aytenka kararlar elektronik tebligatla kuruma anında ulaşıyor
kurum ptt yoluyla ulaşıyor o yüzden biraz geç gelir elimize dedi
-
arkadaşlar bir arkadaşım şimdi aradı şu an toplantı yapılıyor akşama belli olur yarın ararsanız daha sağlıklı olur demişler
-
@aytenka telefonda öyle söylemiştir hocam. Bütün kurumlar 7201 sayılı Tebligat Kanununun 7/a maddesi ile Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) geliştirilmiş olup, 1/1/2019 tarihi itibariyle elektronik tebligat (e-Tebligat) sistemine geçilmiştir. Aslını posta yoluyla gönderebilir
-
@aytenka hadi insallah hayirli haberler gelir de sinav ertelenmez
-
03123873345
-
Son durum nedir acaba