2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar sınava az bir zaman kaldı, kendimizi nasıl motive edebiliriz Şu zamana kadar iyi kötü herkes elinden geleni yaptı fakat son bir kaç gün de çok önemli , hiç birşey bilmiyor gibiyim ️
-
@nimesay ilk defa Keynes tarafından ortaya atılmış ama geliştiren Beveridge.
-
@perikızı uzun zaman ilan gelmeyecek basarmak zorundasin diye motivasyon kaynagim caresizligim
-
12/2005 cikmislari cozen var mi? Sorular cok farkli , spesifik degil mi?
-
Sınav için gece yolculuğu yapacağım, cumartesi çıkacağım yola herhangi bir izne gerek yok değil mi? HES kodu yeterli olur mu?
Bir de emanetçi bulabilirim değil mi tek başına gideceğim.sınav yerim Gazi üni sağlık bilimleri fakültesi. -
@ayhan-ışık sadece hes kodu yeterli bildiğim kadarıyla geleceginiz firmaya sorabilirsiniz
-
@ayhan-ışık konuyla ilgili sorun yasamamak adina bulundugum yerin kaymakamligindan bilgi aldim izin belgesine gerek yok , giris belgeniz yeterli dendi bilginize .
-
Arkadaşlar sınavın cevap anahtarı ve sorular sınav sonrasında yayınlandı mı geçmiş yıllarda
-
Sınav günü taksi kullanmak durumunda olan arkaslar icin bir haber okudum memurlar nette.
Uber ankarada hizmete baslamis, mart ve nisan ayi icinde toplam 40tllik bir ucretsiz binis sagliyormus.
Teferruatini tam bilmiyorum fakat iş gorebilir gibi duruyor
-
Arkadaşlar son 2 gün neler yapıyorsunuz son günleri nasıl değerlendiriyorsunuz
-
@swezy nasıl olsun hocam unutmamak için yolda giderken otobüste bakılacak şeyleri ayarlıyorum.
-
@swezy hukuk ezberleri bazı formül ezberleri işaretlenen önemli noktalarin kontrolleri karıştırılan yerlere hızlıca bakıp geçmeler
-
Arkadaşlar 2015ten sonraki guy çıkmış soruları elinde olan var mı atabilir misiniz
-
Bisey bilmiyorum gibi sizde de ayni durum var mi?Sanki çıkmış soruları ezberlemişim ve bisey bilmiyormusum gibi
-
@earth11 hocam valla bende de ayni hisler ..Cikmislarda 90/95netleri gorsemde acaba sorulari artik tanidim ondan mi? diyorum , hicbirsey bilmiyor hissi de var
-
@zenginmemur hocam ben artık neyi elime alsam buna bakmıştım yok şuna bakim diyorum ona da bakmış oluyorum tekrar etmekten midem bulanıyor artık
-
@nimesay hocam kolay gelsin bn yarın son artık yarın bırakıyorum dersi kafam karışıyor artık
-
Çıkmış unuttum yine yüzeysel bakmakta kafami karıştırdı onu farkettim niye bu kadar stres yaptım bilmiyorum 90 la kapatırlar yüzünden mi acaba dersi bıraktım artik biraz moral bulmam lazim.sabahtan beri içtiğim sigaranın hatti hesabi yok niye bu kadar anlam yüklüyoruz bu sinava
-
@whshw, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar sınavın cevap anahtarı ve sorular sınav sonrasında yayınlandı mı geçmiş yıllarda
+1
-
Notlar mı beni okuyor ben mi notları okuyorum bilmiyorum kafalar kazan oldu