2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
İlgöç sınavında 400.adayın doğrusu 83 doğru ama aşırı kolaydı.
-
@güneşşimsi teşekkür ederim
-
Bende sadece 1 kere 4 ay önce bitirdim hocam kasmayın kendinizi aynıları sormuyorlar artık 2018 guy a da giren biri olarak sorular biraz kırılma yaşamış mühim olan konu çalışıp bol deneme çözmekti bu yakın zamanlarda, çıkmış sorularla ilgilenmek benim için çok büyük bir zaman kaybı olurdu şahsen rasyonel davrandığınızı düşüyorum başarılar hocam
-
@ksünr hiç bi yıl sınav sorularında aynı sorular görmedim hocam . Belli başlı kalıp soruları sormuşlar kim ortaya attı aynı soruları diye anlamıyorum her yıl farklı soru sormuşlar en az 40 50 soru aynı geliyor diyorlardı biz mi farklı sorular çözdük anlamadım
-
@ztrkrdvn aslında birebir aynı olmadığı doğru konu başlığı aynı sadece mesela atıyorum ,bi sene borçlar hukukunda zamanaşımını kesen nedenlerden rehini sormuşsa diğer sene ipoteki sormuş tamamen örnek için söylüyorum bunu . Yani sen zaten çalışmışsan zamanaşımını kesen nedenlere hangi maddesini sorarsa sorsun yaparsın . Aynı sorulara bakmak tekrar tekrar çözmen çok büyük bi kayıp olduğunun inancındayım açıkçası spesifik sorular gelse yapılmaz konu çalışılmadı ise sadece çıkmışlar dönüp dönüp duruluyorsa tabi , büyük de sabır işi vallahi ben bir kere zor bitirdim o kitabı o da aralıklı zamanlarda çözerek bitirdim aslında . Hepimizin işi zor Allah kolaylık versin diyorum
-
Şimdi en geç 9da kapıda olacağız dimi? Var mı sağlık bilimlerde girecek? Sanıyorum aşti yakın emek durağında iniyorduk
-
Herkes tutturmuş bir çok kolay guy sınavı diye söylüyor ama konu aralığı o kadar geniş ki bir derse odaklansan diğer derse geçmen için 1 ay vakit geçiyor konular unutuluyor.İlgöç gerçekten çok kolay sınav olmasına karşın puansal olarak 86 net olarak 83 le kapatmıştı 85 90 net iller için imkansız bence.
-
Ben çok da düşük kapatacağını düşünmüyorum herkes son şansı oldıgunun farkında
Çogu kişi 2019 da puanlı ve hiç sınava giremeyen çok kişi var.
onun için herkes tam odaklı
Herkese başarılar -
Şu sınav için ne emekler veriyoruz Allah herkese gönlüne göre versin
Pandemi döneminde maddi imkansızlıklar mı dersin
Ankaraya covid olmadan ulaşmaya çalışmak mı dersin
Sınava sağ salim hasta olmadan girebilmek için bile dua eder olduk -
benden size tavsiye burayı okumayı bırakın. moralinizi bozmaya uğraşan o kadar çok kişi var ki.. kimse nasıl kapatacağını soruları görmeden zaten tahmin edemez. önünüze bakın kalmış 2 gün son hazırlıklarınızı yapın o 90 la kapatır demiş diğeri 80le umursamayın güzel rakip eleme taktikleri bunlar..
-
@lannisjk ben gireceğim hocam,il dışından geleceğim haritada baktım aştiye oldukça yakın.En yakın metro istasyonu emek.
-
@ksünr kesinlikle hocam imzamı atıyorum dediklerinizin altına
-
@merasim34 hocam soruları gördünüz galiba ? Nerden biliyorsunuz yüksek kapatacağını ? Madem son şansı insanların ilan KPSS önce geldi oturup ders çalışsaydı millet 90 üstü alsaydı herkes artık sırf moral bozmak için yazdığınızı düşünüyorum
-
Ben de sunu anlamiyorum buraya yazilan iki satir seyle nasil morelinizi bozuyosunuz .Ben sinavin kolay olacagina inaniyorsam burda sahsen tanimadigim biri ne derse desin oturup buna takilmam.Sen calismissan eminsen kendinden surda iki satira uzulup sinavimi kaybedeceksin? cocukmusunuz
-
@ayhan-ışık eyvallah hocam. başarılar. Kaçta orda sağlık bilimlerde olmayı planlıyorsunuz?
-
Arkadaşlar moral bozmak bilmem ne konuları komik geliyor bana. Yaşadığımız bunca şeyden sonra zaten moralimiz bozuk, ne bozulması allasen. Hiçbir alımın yaşamadığı sıkıntılar geldi başımıza o yüzden burda olumsuz bir yorum görünce pekte bişiy farketmiyor. Çalışmaya devam
-
Arkadaşlar 3 yıldır gelir uzman yardımcısıym. Arada sizleri takıp ediyorum. Burada tartışmaya girmek, kafanızı bulandırmak yerine ders calısmanız sizin hayrınıza..
-
@atanamayan bu sinavdan sonra yakinda tekrar bir ilan gelir mi acaba hocam üstlerinizden konusuuyir mu bilginiz var mi yillarca bekledik 1000 kisilik ilan cok az insalah kpss den sonra hemen bi ilan daha gelir tekrar 3 sene bekletmezler bizi herhalde
-
@lannisjk 1 saat önce yeterli olacaktır.
-
@rabia89 gelmez artık kpss a bitti denebilir.Kurum içi devri başladı.Onlara verirler kadroları.