2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arayan var mi acmiyorlar
-
@issizgencnufus hocam benimde anlamadığım Gib bu 27 kişinin dava açacağını bilmiyor muydu hatta aradığımda onu sordum bunu öngörmemişdiniz bi B planınız yok mu bununla alakalı yok dediler yani bu süpriz mi oldu hayır nasıl bununla alakalı bi plan belirlemezler aklım almıyor
-
@earth11 aradım açmıyorlar
-
@swezy aradalarmis aradan sonra devam aramaya
-
Bende arayacağım arkadaşlar 13:30 dan sonra deneyelim şuan öğle arasındalar galiba açmıyorlar , mahkeme bile dava süreci olarak daha meşakkatli bir olayı hemen inceleyip karar verirken GİB in daha bize karar gelmedi demesi manidar en azından bu karar biliniyor bir toplantı yapılıp açıklama yapmak bu kadar mı zor
-
@gencbiraday hayır olmuyorsa ver ÖSYM ye sınavı tıkır tıkır yapsın sınavını
-
@gencbiraday osym şimdiye kadar 4 kez yapmıştı sınavı
-
@ıslmbp Sayıştay sınavında onu da deneyimledik hocam. Iptal edilip ust yargidan dondu.
-
@earth11 annemde arayıp durmayın ertelemediler işte zorla erteleteceksiniz diyo onlara da ne diyeceğimi bilemiyorum artık
-
ben aradim 3 unde sinav giris yerleri aciklanir dedi peki 3 unden sonra sinavin iptal olma ihtimali var midir dedim bilemiyoruz dedi daha kurul toplanacak mahkeme karari bize ulasmadi dedi net bir sey soyleyemeyiz dedi resmen diken ustundeyiz ha ertelendi ha ertelencek sinava 3 gun kala erteledi diye haber vermezler insallah
-
@swezy evet buna ben de katılıyorum ya belki de akıllarında erteleme gibi bısey yoktur zaten ertelememek için belki haber vermeyip çalışma yapmaya çalışıyorlardır ya biz mi akıllarına ertelemeyi koyuyoruz acabaa ne bileyim insan herseyi düşünüyor artık
-
@rabia89 tamam da ya açıklanmazsa . Herkes Ankara da mı yaşıyor . Tr bir ucundan gelip gidecek insanlar var bilet alacaz yer ayarlicaz daha . Aklımızda şüpheyle nasıl derse odaklanalim . Bugün artık netleşmeli bu iş ya
-
-
Şöyle de bir durum daha var şu an kurumun son açıkladığı listeyle mahkeme karari geregi sınav yapılamayacak yani Su an kurum sınavı erteledim aciklamasindan ziyade ben sınavı yapacağım ama eski listeyle yapacağım veya başka bir formül demesi lazım cunku hukuken sinav sureci durdu zaten şu an açıklama gelmedi demek ki ertelenmedi mantığı pek tutmuyor.Her geçen zaman 13'unde olmayacağı ihtimalini güçlendirir.Allah yardimcimiz olsun.
-
Kurum bize gayet profesyonelce şu gerekçelerden dolayı mahkeme süreci, 27 kişinin listeye dahil edilmesi, sebebiyle sınavımızı bir yada en fazla 2 hafta sonraya erteliyoruz asla mağdur edilmeyeceksiniz dese bizde önümüzü görürüz ve ben kendi adıma ses çıkarmam ama sadece ileri bir tarihe ertelenmiştir yazısını asla görmek istiyoruz
-
@swezy ayni benim annem:)onlarda artik söylenmeye başladı
-
Mahkeme kararı bugün geldi dedi uzun sürmez teftiş toplanır bugün ya da yarın belli olur dedi
-
@earth11 şükür yaa sonunda ulaştı yani...
-
Bnde aradım şimdi sınav giriş yerleri açıklanmadan bir iki güne kadar mutlaka bir açıklama yapılır dedi
-
@earth11 demekki aramalarla bilgi alabiliyoriz bir şekilde. Aramak gerekiyor kesinlikle. Bende 2 kez aradım bugün. Tekrar arayacağım