2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@earth11 araya araya getirttin mahkeme kararını helal olsun
-
@poncik yani bugün yada yarın netleşecek o zaman
-
yarın aradığımızda kim söylüyor bunu daha ulaşmadı derlerse şaşırmam
-
Ben de aradım. Karar bugün elimize ulaştı dedi. Olabilcek ihtimalleri sordum. Hepsine biz birşey diyemiyoruz. Kurul karar vericek biz sadece duyuru yapıyoruz dedi. Bugün yarın belli olur dedi.
-
@swezy bak iste burda da siz kendinizı düşünüyorsunuz .Bir hafta sonra kontrolörlük sınavı var .Bunların çoğu da sınava girecek .Herkes istiyor ki bana uysun .35 yaşındaki istiyor ki ben listeye gireyim , sonradan listeye dahil olan istiyor ki ben de gireyim .Aradakiler bi an önce yapılsın istiyor .35 yaşındakiler çıkarılıp sınav yapıldı diyelim .Sonradan dahil olan 27 kişi de bu sınavı kazandı .Bu sefer onları mi listeden çıkaracaksın .Ya onlar da dava açarsa ?
Bir de su durum var evet sınavı kendileri erteledi ama yönetmelikte şöyle bir madde yok .Sınav yapıldığı tarihte 35 yaşını geçmemiş olmak ,mücbir sebepler saklıdır .Mahkeme de yeniden bir kanun koyamaz . Ben sınavın yapılacağını ve 35 yasindakilerin de bu sınava katılamayacağını düşünüyorum .Keşke kurum daha net bir karar alsaymıs .tamam ben o 27 kişinin mağdur olmasını istemiyorum ama bu sefer de bir başka 27 kişi ve 4973 kişi mağdur oluyor . -
@gandalf bir de çoğumuz farklı şehirlerden gelicek ona göre planımızı yapıyoruz diye belirttim. Görevlide hak verdi. Siz de mutlaka belirtin arkadaşlar belki süreci hızlandırırlar.
-
benim anlamadigim sey su 35 yasindaki arkdslarimiz kurum hadi gelin sinavi 13 unde yapicaz sizi de dahil ettik dese zaten bu kisiler belki sinava giremicekler diye ders bile calisamadilar simdi birden nasil girsinler sinava
-
Arkadaşlar bence sizlerde ararsanız şu an için iyi olur. Çünkü karar yeni ulaşmış. Zaten karar mercide konuştuğumuz kişiler değil. Yani işlerine engel olma gibi bir durum söz konusu değil. Baskı olursa en azından bunu kurula iletebilirler.
-
Arkadaşlar ben lannister,hatırlayan hatırlar beni özellikle geçen seneden. Defalarca hesabım kapatıldı. Nedeni haksızlığa ses çıkarmamdan ve buradaki bazı kişilere polyannalığı bırakmasını söylediğimden kaynaklı.
Aylardır yoktum sitede, değişmeyen iki şey var biri ardı arkası gelmeyen mağduriyetlerimiz, ikincisi hala ders peşinde koşan polyannalar. Sadece üzülüyorum onlar için. Oysaki kalemi bırakıp bir telefon açsalar bir karakter koysalar şuan ders başında değil iş başında olacaklardı. Neyse.
Ulaştığım yetkili +35 yaşındakiler yüzünden bu durum oluştu dedi. Aramaları yukarıya belirttiklerini söyledi. Ama onun dışında tek yetkisi çıkacak kararı yayınlamak olduğunu, onlarında artık yeni elamanlar istediğini elemanların yetersiz kaldığını anlattı. İptal etmezler yani. Ama zannımca ertelenecek. Ha ertelenmez ise dava açan mağdurların ve günlerdir ders çalışması aksayanların hakkına girecekler. Size tek diyeceğim gib'e atanmayı kesin olacak gözüyle bakmayın üzülürsünüz, şansımıza denk gelirse işte... -
@ekeblad dediklerin birbirleriyle çelişiyor dostum. mücbir sebep saklıdır evet bu yüzden mahkeme onları haklı gördü ve yd kararı verdi.
-
Mahkeme kararı bugün ulaşmış birine tek tek 35 yas mağdurları aranıyor denmiş ben bugün ulaştığını düşünüyorum 3 gün suresi var zaten.teftiş toplandı mi toplanır mi dedi bana da madem öyle aksam açıklansın öyleyse.yarin bilgi verilir büyük ihtimalle ertelemezse 3 martta giriş yeri açıklanır.ama bugün ulaştıysa gib savunma verecek o belli olacak ertelenir mi sizce bu durumda mahkeme kararı bugün ulasmis
-
@ekeblad hocam ben orda bir hafta 2 hafta derken afaki bir tarih belirttim yoksa takibi sınavın ertelenmemesi en iyi ihtimal benim için ama eğer ertelecekse de böyle belirsiz yarihlere değil
-
@earth11 35 yasindakileri arayip ne diolar acaba 13 unde sinaviniz var 12 gununuz var hazirlanin simdiden mi diolar onlr icin ertelenmesi mantkli olani, bizim icin 13 unde olmasi uygun nasil olcak
-
@rabia89 ya 35 yaşına gelmişler birikimleri vardır sınavda 13 martta olsun bitsin iste:)ha buna itiraz ederlerse ben bir iki haftaya raziyim gib beni duyuyorsan burdan nolur ileri bir tarih değil de net bir tarih rica ediyoruz seni seviyoruz gib:))
-
Bu arada bu +35leri arıyorlar falan nereden çıktı dedi yetkili, forumlarda biri uyduruyor dedi. Ne kadar doğru bilmem. Burda bir kardeşimiz demişti arıyorlar diye ama arayıp ne diyorlar onu da söylemedi? Bu arada 3-4 gündür bu davayı açan arkadaşlardan birine bile rastlamadım daha. sonuçta biz onların hakkı korunsun diye bu mağrur saatleri geçiriyoruz. Onların görüşlerini merak ediyorum
-
@earth11bence zaten 1 aylık süreçte haklarını geri alacaklarına inanarak dava yoluna gittiler bu süreçte sınav için hazırlık yaptıklarını zaten çalışmış olduklarını düşünüyorum
-
@elara mahkeme onları haklı gördüğü için değil ,sınavın yapılması halinde telafisi zor bir zarar ortaya cikabileceginden bu kararı verdi .Açtım tekrar yönetmeliğe baktım .Altında üstünde şu nedenle bu nedenle yapılmazsa yazmıyor .o yüzden söyledim .
-
@rabia89 hocam bence arkadaşlar girebildik diye şükrederler memnuniyetsiz olacaklarıni sanmam
-
@ekeblad Gerçek şu ki o 27 kişinin de dava hakkı var hocam. Kurumun hatasının ceremesini çekecekler. Dava açarlarsa şaşırmam.
-
bir de şu da var .Diyelim iki liste de birleştirildi .Ve sınava 5027 kişi girdi .Bu artı girecek kişiler yine ayni ilçeye girecek kişiler .Belki sırf 1 kişi yüzünden sen giremeyeceksin . onların mağduriyetini kim giderecek ?