2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@lannisjk @lannisterjk aynı kişi iseniz zamanında beni polyancılıkla suçlamıştınız . Eğer ben isem etiketleyip yazmanız hoş olur , mertçe olur .
-
İşin ilginç yanı şöyle kişilerde var sanırım : Hangi şehir için sınava gireceğini bilmeyen.
Adam Ankara yazmış 1. Tercih kıl payı kaçmış, 2.tercih istanbula gitmiş. Sonra listeden 35ler çıkınca Ankara listesine geçmiş, şimdi Yd kararı ile İstanbula geçtin diyenler var. Kardeşiiim bu adam nereden girecek sınava? Nerede çalışacak? Bunu bile bilmeyen adam nasıl çalışsın sınava -
@ekeblad böyle bir şey olursa ertesi gün yd talepli iptal davası da ben açacağım.
-
@lannisjk Hoşgeldiniz hocam yeniden. Bir ufak düzeltme yapalım, forumdan bugüne kadsr kimse bu sebeple uzaklaştırılmadı. Başlıklarda uzayıp giden polemiklere karşıyız. Birebir tartışmalardan uzak durulmasını çok kez dile getiriyoruz. Bu kez daha özenli davranacağınızı umuyor, iyi forumlar diliyoruz.
-
@karar hocam açıkçası bir sene olmuş ve hatırlıyorum. Nickinizi de çıkaramadım. Fakat sitemim başımıza bunların gelmesini hoşgörü ile karşılayan ve safi ders çalışanlara. Eğer onlardan iseniz size de demişimdir. Değilseniz başımın üstüdesiniz
-
Farklı cevap alan oldu mu? Son arayan arkadaşlara ne dendi?
-
@lannisjk hocam katılıyorum size biz arkadaşlar mağdur olmasın istiyoruz. Şu anda biz de bir mağduriyet yaşıyoruz. 35+ arkadaşlar mutlaka bakıyorlardır foruma. En azından Gib le konuştularsa ki bence mutlaka gib aramasa bile arkadaşlar aramıştır. Ne konuştuklarını bize söyleyebilirler diye düşünüyorum.
-
@mk-ank hocam kimseyle tabiki kişisel problemim yok. Sizden tek isteğim kalan süreçte kimseye direk bişiy dememişsem ban atmayın. Her yeni mağduriyette yeni hesap aça aça mail kalmadı :d Bugün en son yüksek lisansta okulun verdiği maille katıldım :d
-
Artık bir bilgilendirme yapılsın kafayı yiyeceğiz ya
-
Arkadaşlar şimdi aradım tekrar bana söylediği sınav o tarihte olacak hiçbir olumsuzluk yok siz hazırlanın grubunuz varsa söyleyin artık aramasınlar çalışamıyoruz dedi .
-
@busrag başından savmış gibi geldi hocam. sizce de öyle mi?
-
Bana da dedi ayni şeyi olacakmış sınav
-
@lannisjk olabilir hocam baya bıkmış gibiydi ses tonu konuşması .Tam kapatcam telefonu bi grubunuz varsa söyleyin artık aramasınlar dedi
-
Yok bence kesin söyledi hem kafasına gore atamaz boyle birseyi
-
@earth11 Allahım sabır ver bize rabbim. Birtane 30-40 yaşlarında erkek mi sizede böyle diyen? Karar alındı mı diyorum sınav olacak çalışın diyor işlerimiz var diyor. Karar alındı mı diyorum biz açıklama yaparız diyor. Toplantı diyordunuz diyorum işimiz var aramayın çalışın diyor. Bu kadar kolaydı 4 gündür bizi niye süründürdünüz, sağlık bakanı twttier hastagine bile cevap veriyor adamlar binlerce aramaya hala net bişiy demiyor
-
Belkide ağzından kaçırmış oldu yani sınavın ertelenmeyeceğini aynı tarihte yapılacağını.
-
kesinlikle
-
İnce sesli bir erkekti ertelemez heralde eski liste mi dedim onu demedi.su acıdan da diyebilir zaten sınava çalışacaklar en iyisi ayni tarihte diyeyim çalışsınlar aramasınlar bizde israrla arayalım madem kurul kararı verdi çalışan bilgi aldı aksam açıklamaları lazim. arkadaşlar 03123873345 arayin
-
Günlerdir çalışamıyoruz. Bunun hakkını kim verecek inanın bilmiyorum. Şimdi hep bir ağızdan olacak diyorlar. Hatta 35ler de girecekmiş hatta sonradan eklenenlerde girecekmiş. Nasıl bir mevzu olacak bilmiyorum. Yeni liste umarım bugün yayınlanır.
-
Biri sorsun bilet alicaz ona gore kesin bilgi mi diye