2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
En son alımda 1 ayda sanıyorum sonuçlar açıklanmıştı. Gib tekrardan eski usule dönmüş bu açıdan sevindirici. Öyle sanıyorum ki mülakat sürecide hizli ilerleyecek. Yalnız puanlar astronomik birşekilde yükselmiş. Bu sınavın genel itibari ile kolay oluşundan mi yoksa Uber sonik adayların oluşundan mi? Bu kadar yükselmesi çok şaşırtıcı. Belli başlı iller yüksek kapatıyordu da bu sefer bütün iller uçmuş. Hayırlı olsun herkese.
-
@ztrkrdvn evet puanları gördün mü güzel kardeşim hakkari bile 86 ile kapatmış.
Nerden biliyorsun dedin ya biz ona tecrübe diyoruz
Kaç tane sınav yüksek kapattı bu sene
Bunlar bunun böyle olacagını gösteriyordu zaten -
@colinmcrae bu arkadaş da var gerçi
-
@lion hocam sgk'dan 50 duyumu gelince herkes abanmıştır sınava
-
@lion ortalama kaç ay sürüyo hocam mülakat tarihi açıklaması bilginiz var mı
-
açıklandığını burdan gördüm kalpten gidiyordum ad sırasına göre yazmışlar adım turgay en sonlardaymışım listede yokum sandım çok şükür kazanmışım kazanan arkadaşları tebrik ederim kazanamayanlarada geçmiş olsun diliyorum Allah yardımcımız olsun sivas kazanan biri varmı forumda tanışalım:)))
-
@ömer-faruk-0 eğer süreç en son yapılan guy sınavı hariç diğerleri gibi ilerler ise sınav sonucu açıklandıktan 1/1 buçuk ay sonra mülakatlar başlıyordu daha önce.
-
arkadaşlar kaçıncı olarak kazandığımızı görebiliyor muyuz
-
@zephead sanırım sadece kendi puanımızı görebiliyoruz ️
-
Samsun’u kazanan gruptayım arkadaşlar, hepimiz için hayırlı olsun.
-
vay be burada 90-91 kapatır diyorlardı da inanmıyordum. hadi ankara izmir neyse de istanbul kesin 85lere iner 500 kişide diyordum hala şok içindeyim. Valla ne olduysa ilgöçten sonra oldu önünü alamadık Şükür benim de Ankara oldu kazanan herkesi tebrik ederim
-
Merhabalar arkadaşlar öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Kazanamayan arkadaşlara geçmiş olsun. Az alımlarla bu yüksek puanların olması gayet normal moralinizi bozmayın. 7 mülakattan elenmiş biri olarak hiçbir zaman kendimi bırakmadım. Özelde işe başladım 1 sene baya bir yoruldum ama iş öğrenmek için gece gündüz çalıştım Smmm stajımı başlattım ve yüksek lisans yaptım ve neticesinde şuna kurumsal bir firmada finansta iyi bir pozisyonda çalışıyorum. boşa geçen 2 buçuk yılıma üzülüyorum.Bunun söylememim amacı kesinlikle suçu kendinizde bulmayın suçlu olan bu saçma sapan sistemin başrolleri..
mücadelenize hayata pratik anlamda genişletin ve hiçbir zaman pes etmeyin.
Sağlıcakla kalın.. -
Arkadaşlar puanında bir yanlışlık olduğunu düşünen var mı
-
@muzgor ben
-
@thechallanger69 itiraz edecek misiniz
-
@tugceozdmr bende goremedim merak ettim tesekkur ederim cevabiniz icin
-
bolu icin 98 puandan fazla alan var mı
-
Katılıyorum kardeşim. Pasife aktarmaymış cevap kurum noktayı koydu tartışmalara