2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Çanakkale için kadro 7 kişiydi 3 katını mülakata çağırınca 21 kişi oluyordu ama mülakata 17 kişi çağırmış bu nereden kaynaklanıyor olabilir?
-
@gürkan35 2 kati hocam. Ayni puan alan da 4 kisi vardir
-
@yelloww Hee anladım hocam ben 3 katı sanıyordum teşekkürler.
-
@gürkan35 rica ederim
-
Sorular yayınlandı mı
-
2 kat mülakata çağrılıyor arkadaşım
-
Arkadaşlar kazananları tebrik ederim ben şahsen hatalı olan sonuçlar olduğunu düşünüyorum özellikle 5000 kişinin sonucu 1 günde açıklandığına göre hata olma olasılığı Yüksek 2 puan eksik olduğunu düşünüyorum geçmiş senelere itiraz edip de kabul edildiği olmuş muydu hiç
-
@muzgor Kendi yanlışlarımdan dolayı biliyorum. Hesapladığım gibi geldi puanım o yüzden o sorum doğru oluyor.
-
Yanlış hesaplanma durumu olamaz mı
-
@muzgor benimde benzeri bir durum hocam 2 soru beklediğimden hatalı geldi itiraz süreci nasıl acaba
-
hocam merhabalar konudan alakasız ama bende aynı sizin gittiğiniz yoldan gidiyorum şuan 2 yıl kpss denedim ama yeteri puanları alamadım demek ki diyorum bana şimdi memurluk nasip değilmiş
bende bir mali müşavirlik bürosunda iş buldum staj başlatma sınavına gireyim dedim dosya açtırmak için bile 1890 lira para istiyorlar ben o kadar para vermek istemiyorum acaba 2 sene falan smmm bürosunda çalışıp işi öğrensem ve mali müşavirlik belgesi almasam sizce gene de şirketlerde iyi maaşla iş bulabilir miyim ki -
@tomjoad eminsiniz hocam dimi ben acaba diyorum muhasebede doğru bildiğim fakat yanlış olan sorum mı var diye düşündüm de siZ de eminseniz hocam o zaman bariz bir hata olabilir
-
@muzgor Yanlışlarımı biliyorum tam hesapladığım gibi geldi
-
Bende konudan bağımsız birşey sorayım. Sınava giren arkadaşlar Ankara'da toplu ulaşımda Ankaray vs de HES kodu veyahut Ankara kart mı istiyorlar yoksa çift binişlik kartlar var mı?
-
@lion ankara kart da var tek binislik kartlarda var. Hes kodu istenmiyor
-
@muzgor valla ben 11 yanlış hesapladım ama 13 yanlış geldi herhalde ya kendim şüpheli görmediğim sorulardan hata yaptım ya da işaretleme hatası yaptım Çok ortalığı velveleye vermek istemiyorum
-
Itıraz edecekler mutlaka dılekcelerını yazsın 7 gunluk sure varmıs ben sahsen yarın erkenden yollayacagım .Optık bılıyorum hata olma olasılıgı zor ama kendımı kagıdımı da bılıyorum ınsallah cıddıye alınır ve tekrar ıncelenır .Daha once bu surecı yasayan varsa lutfen yazsın ıtıraz vs
-
@aintmadatcha bende yükselir dedimde bu kadar beklemiyordum kendimi hazırlamıştım tabi ben:) hayırlısı olsun artik yapacak bisey yok su saatten sonra daha mülakatı var yarısı da orda elenecek erken sevinmek olmaz:)
-
Arkadaşlar kaçla kapattigini goremiyormuyuz 89 almisim listede yokum ankarada
-
Kardeşim özelden yazdım.