2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hukukcukişi 2018 ve 2021 iki seferdir sadece 1 soru ile nasip olmuyor 89 ile yine liste disi kaldim gozume uyku girmiyor hayattan sogudum basit hatalardan gitti elimden nasil duzelir bilmiyorum bir de sinavdan en son ben ciktim son anda dogru olan soruyu silip yanlis yaptim vardir bir hayir diyip teselli bulmaya calisiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor
-
@cemre33 burda biz 90 derken dalga geçiyolardı, gülüyorlardı 82 falan olur ne saçmalıyorsunuz diyolardı. ortalarda yoklar şimdi
-
@aintmadatcha, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@cemre33 burda biz 90 derken dalga geçiyolardı, gülüyorlardı 82 falan olur ne saçmalıyorsunuz diyolardı. ortalarda yoklar şimdi
işin komiği 90 bile olmadı, izmir 92 ankara 91
-
@aintmadatcha he arkadas aferin on numara tahmin ettin plaketi eline mi verek kargoyla mi yollayak
-
seneye daha çok çalışırsan olur bence.
-
@muzgor ben
-
@aintmadatcha yazık
-
@aintmadatcha sen olmamissin kardes
-
@aintmadatcha canı sıtkın insanlar da var burda yok ben öyle tahmin yaptim yok en iyi benim yok yüce ben. Mulakatinda basarilar arkadas. ve tavsiyene uyacağım.
-
@varol mülakata kalamadım hocam. maalesef 85 le dışardayım. ama inan umudum yoktu zaten. burda bir kişinin kazanmasını çok istiyordum o da 89 la dışarda kalmış. ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@aintmadatcha gecmis olsun. Seneye artık.
-
arkadaslar acaba yil sonunda tekrar alim olur mu yilda 2 kere aldigi olmuscunku gecmis senelerde
-
Arkadaşlar Facebook’ta kurum sınavları KPSS a süreçleriyle ilgili bir kaç saat önce Abdullah başol hocanın uzun bir değerlendirme yazısı vardı sildi mi acaba kendisi şuan bulamıyorum o yazıyı.
-
@rabia89 Bir onceki alimda sinav gec aciklandi mulakat da cok gec olmustu bu sefer surec bayagi hizli ilerliyor gibi bir gunde sonuclar aciklandi mulakat da yakinda olur mâlum ihtiyac da var insallah en kisa zamanda bir sinav daha yaparlar daha once bir yilda uc kez alim bile yapilmis
-
@sokrates12 oluyosa bir olmuyosa bin hayır ara demişler gerçekten yaşayarak doğru olduğunu öğreniyor insan , değmez inan değmez seni daha iyi yerlerde göreceğiz inşlh üzülme ve diğer kazanamayan adaylar içinde allah gönüllerindekini hayırlı kılsın versin tez vakitte şu günlerin hatrına amin .. 1 puanla kaçması nasibinde olmadığını gösterir hepsi bu böyle düşünmek lazım . Üzme beni de üzme ablacım allah kerim dur bakalım .
-
@rabia89 maalesef olacağını düşünmüyorum .Bunun nedeni de kurumici sınav .1500 kişi alinacak .o sınava da 4400 kişi girecek .geriye kalan 3000 yine baskı yapacak .zamanında buna ses cikarn dediğimizde biz ders çalışırız deli gibi çalışırız geçeriz mantığında olanlar kılını bile kıpırdatmadı.ne oldu arkadaşlar 90 puanla mülakata kalamadınız ?üzgünüm ama bu sonuçlar için kimseyı suçlamaya hakkınız yok .3 yılda 1 kere alım yapan kurum olursa 90 la da kapatır 100 le de .Maalesef ki sınav ertelensin diye deli gibi arayan iibf iş etkılık yapmaya gelince sus pus oluyor.
Yılların tecrübesiyle zamanında alımların azalacağını söylediğimizde ,her şeyin çok zor olduğunu söylediğimizde umut kırıcı olduk .Kötümser olduk spekulator olduk ama gerçek , görene apaçık ortadaydı . -
@ekeblad Aslinda sesimizi cikarmaya calisiyoruz ama kimse anlamak istemiyor daha onceden tek il tercihinden canimiz yandi bes il tercihi de adaleti saglayamadi puanlar arasinda fark cok ben 89 ile acikta kaldim cogu yere girebilecekken 90 uzeri bile acikta kalan var zaten hersey adaletsiz 2018 de de bir puan ile gitti acisini uc yil cektim simdi de yakinda alim olmazsa ne olacak halimiz 35 yas siniri var bir de bu sinav her yil olmali yoksa yillarimiz da gidiyor yas da gidiyo su saat oldu uyuyamiyorum kabullenemiyorum
-
Elimde puanım yoktu yıllar önce. Üstad kurum içi haksızlıktır diye bas bas bağırıp sizleri de etkileyecek derken kimse aldırış etmedi. Ben puanım olmamasına rağmen elimden geleni yaptım. Bir gün haksızlığın beni de vuracağını düşünürdüm. Bugünün sesi yarına yankılanacak diyerek susmadım. Her ortamda konusunu açtım, çektiğimiz sıkıntıları dile getirdim. Eşime, dostuma anlattım bizler böyle sıkıntılar çekiyoruz diye. “Yok canım o kadar da yapmazlar yaaa” diyen arkadaşım onca dil dökmeme rağmen bir hesap açıp iki tane tweet atmadı mesela. Tweet atmakla hak aranmıyormuş. Şimdi ne oldu biliyor musunuz? Çok az puanla kazanamadı. Çok kızgınım ama üzüldüm. Faydası var mı? Yok! Ona göre dikkatsizlikten kaçırdığı sorular bana göre yıllardır suskunluğu kazanamama sebebi.
Ne olacak böyle? Sustukça elimizden her şeyi bir bir alacaklar. Sonraki sınav ne zaman olur? Bir yıl sonra? İki yıl sonra? Üç ay sonra olsa ne olacak sanki. Sayı düşer beş yüz olur. Yine birbirini rakip görenler oturup harıl harıl çalışır. Her zaman diyorum biz rakip olmamalıyız. Bir olalım ki ayakta kalalım.
SGK için elli sayısı dillendi. Ama iki yıldır ilan gelmiyor olamaz saçmalık dedik. Bir şeyler yapalım deyince ortalıkta üç beş kişi kaldık. Neden? Çünkü zaten puanım düşük diyenler susup birlik olamadığımız için. Öğretmenlere imreniriz hep böyle oldukça. Puanı düşük olan da etkinlikte öğretmen olmayan da etkinlikte. Üstad kaç kere söyledi hakkınız olanı elinizden alıyorlar dedi. Yine anlamadık. Bakan hanımın gönderilerine yorum yaptım, mesajlar attım, haber sitelerine yazdım. Cuma günü Ankara’dayken kuruma gitmeyi bile düşündüm. Belki güzel bir şeyler öğrenirim sizleri mutlu ederim diye. Yetişemedim maalesef.
Biz böyle oldukça çok gider geliriz Ankara’ya!
Kendi başarıma bile sevinemedim. Bu akşam kazanamayanların üzüntüsünü yüreğimde hissettim. Annesine babasına nasıl söylediler oturup bunu düşündüm. Ah vah etmeyelim. Taşın altına elimizi koyalım. Artık üzülmeyelim. Yetmedi mi? -
Bizler işimiz olduğu halde hala sınavlara girip başkalarının önünü tıkayalım. Aldığımız puanla, girdiğimiz mülakat sayısıyla övünelim. Herkes elli bin kadro isterken biz de elli-yüz kadronun yağına ekmek banmaya devam edelim. Hadi gidelim yıllarca bizim için emek veren Murat hocayı linç edelim. Hadi gidelim sınava başvurup girmeyenlere lanet edelim. Ne geçiyor elimize? KOCAMAN BİR HİÇ! Aksine elimizdekini de alıyorlar. 90-95 aldım diye sevinelim, havasını atalım. Ne olacak böyle?
Onlarca gönderisini okudum bu akşam bıraktım ben artık diyen insanların. Onlarca gönderisini okudum annemle oturup ağladım diyen insanların. Uyuyamıyorum şu hale geldikten sonra. Kazandım evet kazandım. Şampiyonlar ligi denilen İzmir’i kazandım. Ne oldu şimdi? Akşamdan beri bir paket sigara bitirdim belki. Kazanamamış gibi dertlendim. Sevdiğim insanlar kaybetti. Üç bin kişi kaybetti. Bin kişi daha kaybedecek. Dostlar kazanmadık kaybediyoruz. Bir olalım hepimiz kazanalım. Bugün biz kazandık yarın başkaları kazansın. Artık üzülmeyelim. Yetmedi mi?
-
haydaa sınav açıklanmış haberimiz yok. erken uyumanın zararları
ankara için mülakata kaldım ben de ama 91 taban nedir ya? neler oluyor arkadaşlar?
mülakata kalan arkadaşları tebrik ederim ve şimdiden başarılar diliyorum.
mülakata kalamayan arkadaşlar için de gerçekten üzüldüm. amacım teselli vermek değil ancak elinizden geleni yaptıysanız çok üzmeyin kendinizi. çünkü bu taban puanlar felan hiç normal bir dönemde değiliz malesef.
inşallah herkes için hayırlı sonuçlar olmuştur.