2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@rassal ankarada her bakanlığın kadrosu fazladır.eş durumudur bilmem ne falan filan ankarada her kadro şiştir.guy taşra meslek izmirde Bursa’da Antalya’da ne kadar açık var biliyor musun?ankaradan sallamak kolay.araştır biraz
-
@merasim34 aynen öyle benimde var bidiğim taşra guy personel ihtiyacı olan
-
@kderviş fazla fazla alınanlar yerine ikame edildiği anda bile fazlalık hala vardır ondan dolayı eksik vs inanmıyorum zamanında fazla aldılar olay bu
-
@errayn Tamamda o zaman açsın az alsın. Atıyorum vmy açtı 20 aç 50 aç anliyim kadroların dolu olduğunu ama yok burada ihtiyaçtan başka sorunlar var. Vmy sınav açıyorsun belli ihtiyacın var sonra sınavı iptal ediyorsun ve hala sınav yok.
-
@merasim34 emin ol bursada ve Antalya'daki kadro sayısını yarıya düşür, yapılan iş miktarı değişmez.
-
@rassal hocam buna gizli işsiz deniyor ve bir kısımda buna talip zaten
-
@rassal elinde böyle bir araştırma mı yaptın yoksa afaki mi konuşuyorsun
-
@kderviş vergi inceleme oranları yüzde 2 nin bile altına inmiş durumda. İnceleme elemanına ihtiyaç fazlası ile var ama alım yapmaları akıllarına gelmiyor galiba.
-
Ankara yönetiminin geçen senenin en az 2 katı kadar talepte bulunduğunu bizzat biliyoruz. Bunu nereye koyalım? Varsayımlar, dayanaksız tahminler malesef bir şey getirmiyor. Tahminlerle yürüseydi 1.5 senedir her ay sonu ilan gelirdi.
-
@kderviş araştırma yaptım tabikide.
-
@kderviş kesinlikle hocam başka sorunlar var.Benim fikrim bu taşra uzmanlığı denilen olay artık patladı.Eski yazılarımda bir cok örnekle anlattım.Mhuy örneği en somut yds 70 yeterlilikte isteyen bir kadro ama spor uzmanından az haklari var daha cok örnek var.Bu tip sorunlar malesef bizim mezuniyetlere denk geldi.İlanlar gelecek ama iste o zman hepimiz işsizlikten kurumuş olacağiz.Anlayan anladi.
-
@zenginmemur Mhuy taşra kadrosu değil hocam
-
@zenginmemur İşte dayanabilen hazır olan kazanacak. Bu sınavlarda bilginin yanında mental olarakta hazır olanlar başarılı oluyor
-
@Godot hocam tamam taşra değilde.Neden özluk hakları guyla aynı?Merkez mali hizmetde aynı değil mi?
-
@kderviş kimse dayanamaz merak etmeyin hocam.Ydsisiz sadece p48 80 i olan bir aday 2 yıl dayanamaz.Ama ilan gelmeden şimdiden başlamak lazım.
-
@zenginmemur Ek göstergeleri aynı çünkü ek göstergenin asli kaynağı merkez taşra konusu değil, dmk da konumlanan yerdir. Direkt merkez teşkilat içerisinde çalışanların veya Belediyede çalışanların aldıkları toplam net ücret bir miktar farklıdır. Bağlı bulunulan birimse kurulu olan kurumun merkezinde yer alan strateji geliştirme birimleridir.
-
Arkadaşlar artık olmazları konuşanları sessize alıp sınava bakma zamanı. @paretowilfredo nun paylaştığı dökümanı hatırlayarak yeniden başlayalım en güzeli
1) Gelir Uzman Yardımcılığı nedir? Ne iş yapar? MESLEK TANITIM yazımız ve video linkimiz;
https://www.youtube.com/watch?v=pIAYiC1PNDA
2) Gelir Uzman Yardımcılığı, SGK Denetmen Yardımcılığı ve İl Göç Uzman Yardımcılığı Meslek Kıyası yazımız;
3) Gelir Uzman Yardımcılığı 2020 Maaşı Ne Kadar?
https://www.tercihiniyap.net/maas/gelir-uzman-yardimciligi-guy-maasi-2020-ne-kadar-h9564.html
4) Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav Konuları Nelerdir?
https://www.tercihiniyap.net/kpss/gelir-uzman-yardimciligi-guy-sinavi-konulari-nelerdir-h9562.html
5) Gelir Uzman Yardımcılığı Başvuru Şartları ve İl Tercihleri
6) Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavına Hangi Kaynaklarla Nasıl Çalışılır?
7) 2011 yılından 2020 yılına kadar ki TÜM Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavları İlleri, Alım Sayıları ve Taban Puanları Analizi;
-
@albertcamus Ben de şu ilaveyi yapayım dostum, KPSS, Kurum Sınavları ve tabi içeriğinde GUY sınavı ile de alakalı olarak bazı bilgileri pratik tablolar halinde düzenlemeye çalışıyorum. Bu tip bilgileri Instagram sayfamda takip edebilirsiniz;
-
@paretowilfredo Takipteyiz üstat
-
Guy kurum sınavında vergi hukuku ve tvs den ortalama kaç soru çıkıyor ?