2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@osmanozcan @cihan6619 Hocam "haydi kazandın evrakını" getir dendiğinde bakaya, kaçak, tecilsiz olmadığınız takdirde her halukârda başlarsınız.
Mesela GUY'u kazandınız, askerde daha ilk gününüz ve bitmesine 300 gün var diyelim ve ertesi gün de GUY eğitimi başlıyor, problem olacağını sanmıyorum.
Kamu ya da özelin hassas oldukları konu, göreve başlamanızda kanunen bir engel olmaması zira bakayalık ve hâliyle kaçak olmak büyük sıkıntı.
Yine de bilene sormak lazım. Bana anlatılan böyleydi. -
Alican hocanın çıkmış muhasebe PDF var mı ozelden yollarmisiniz
-
@müfettiş_37 hocam yanlıs anlama ama yine aksilik cıkar gibi duruyor.
-
@müfettiş_37 maliyede bu tarz dedikodular hep oluyor .hatta 2018 sonlarına doğru da mevzuat değişiyordu .vergi müfettişliği mevzuatı da değişiyordu .ondan sonra vmy alımı geliyordu .ne vmy geldi ne mevzuat değişti .üstelik 1 yıl geçti .şimdi de durum aynı .gelmeyen ilanın 1900 gönderisi var .Doğmamış çocuğa don biçiliyor .75 e gelir mi felan diye soruluyor ..boşverin bunları belki hiç mevzuat değişikliği olmayacak ,belki yıl sonuna kadar guy alımı olmıcak .yani arkadaşlar bazen burda öyle dedikodular oluyor ki bina çalkalanıyor .sonra fıss.şöyle örnek vereyim yaklaşık 1.5 yıl önce risk analiz merkezinin kurulacağı söylendi .yazısı felan çıkmıştı .hatta gib den hangi şubeler gidecek ,kim nereye oturacak o bile belliydi .daha sonra erken seçim oldu ve bakan değişti .proje tamamiyle çöp oldu ..durum gayet açık sanırım
ilanı beklemekten ziyade uzun vadeli bakmak önemli .biz ne cumalar ne ay sonları ne yıl sonları bekledik .şu aşamada guy soruları çözmek de sizleri körleştirir.konu çalışmak ilan gelince de o sürede soru çözmek yeterli -
@cemalicoşan anladım hocam çok teşekkür ederim
-
@zenginmemur 1 senedir beklenen bi şey. artık bu haberde doğru çıkmazsa ben maliyeden tümden umudu keserim ama bunu söyleyenler bürokratlar ve gib tarafından söylendi.
-
Yapılanmada artık sona gelindi bu belli. @paretowilfredo da aylardır bilgilendirme yaptı. Herkese rağmen 2020 baharından önce sınav beklemeyin dedi. Herkes her ayın sonuna bir sınav koyarken duyum olarak netice olarak o noktaya geldik. @müfettiş_37 arkadaşımızın bilgilendirmesi de bu durumu net şekilde destekliyor. Ayrıca sürecin neden sekteye uğradığı defalarca anlatıldı. Sn. Albayrak kafasına koyduğu işleri hayata geçirdi. Ama bir yandan da Herkesi de memnun etmeye çabalıyor bakanlıkta. SDDK kuruldu HM Teftiş Başkanlığı kuruldu. Dengeleri gözeterek işler yapıldı bugüne dek. Ancak 2020 baharındayız. Artık bu işin sonundayız. Afaki yorumlardan çok dayanaklı ve tutarlı söylemler daha dikkate değer bu aşamada Ay sonuna kadar yapılanmaya dair son adımların da atılacağını, peşinden planlanan alımların 2020 yılı içerisinde geleceğini bekliyoruz. Başta guy ilanı için artık son adım olacak gelecek düzenlemeler.
-
@albertcamus Hocam dün bahsettiğiniz çalışmaktan alıkoyucu-lar ibretlik şekilde gelmişler
-
@müfettiş_37 nedense sadece bu duyuma içimden bir ses gerçek diyor 1 hafta 10 gün içinde ılanın geleceğını düşünüyor hatta hıssedıyorum yaklasık 2 aydır aileme Mart’ta Ankara’da guy sınavındayım dıyorum bılmıuorum belkı de sıyırdım
-
@Godot Harry Potter'da ruh emiciler vardı hocam bilirsiniz. İnsanların iyi duygularını emer beslenirlerdi. Pusuda ruh emiciler var her zaman. Patronusları hazır tutmamız lazım
-
@albertcamus Eh hocam gaye açık. Bir rakip bir rakiptir. Bakalım şu yapılanma belgesi yayınlansın da önümüze bakalım bu tip yüklerden tamamen kurtulup.
-
Yapılanma neymiş ben kaçırdım olayı anlamadım
-
İlan öyle ya da böyle gelecek evet ama biraz ders çıkarmamız gereken noktalar var.Yanlıs anlaşılmasın gelecek illerin belkide hepsine yetecek puanım ama bu bir garanti değil,öğretmenlere bakın 20 bin atama belki bölümlere bölününce bölüm bası az gibi ama en yüksegi 78 79.ve hala ek atama diye diretiyorlar. Bizde il göç geldi sus pus herkes yapmayın Allah icin çalışın vakit ayırın tabiki ama yazık bu giden bizden gidiyor,ilan gelene kadar ses duyurmamız lazım çalışmayı bırakmamanın yanında ve her açtığımda bi seyler görmek isterken su kacla kapatır Muhabbeti görüyorum,canlanın biraz kendiniz için.
-
Arkadaşlar katalaksi kitabından uluslararası İktisat bölümüne bakıyorum da , fazla mı ayrıntı sizce ? Bana guy için gereksiz ağır geldi bakan arkadaşlar fikir verebilir mi
-
@busrag, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar katalaksi kitabından uluslararası İktisat bölümüne bakıyorum da , fazla mı ayrıntı sizce ? Bana guy için gereksiz ağır geldi bakan arkadaşlar fikir verebilir mi
ayrinti degil hocam cok eksiklikler var. son 4 lu icin pegeme bakin
-
@zemheri gerçekten mi hocam ya çoğu kişi önerdiği için almıştım
-
Hangi vergi dairesinden biriyle konuşsam personel yetersizliğinden bahsediyor. İki yıldır alım yapılmadı. İibfliler yerine öğretmenler olsaydı 5 bin ilanı koparır alırdı. 5 bin alsa bile ihtiyaç kapanmaz. İki senenin telafisi anca böyle yüklü bir alımla yapılır. 2 bin bile aşırı az.
-
@kpss2019 zaten devletin parası bi ibfflilere yok
-
@kpss2019 memurunun söylediğini kaale alma, memurlara göre her zaman eksiklik var.taşrayı bilmiyorum ama ankarada bir zamanlar 70 kişinin olduğu dairede şu an 120 kişi var. kurum son alımı bile istemeye istemeye yaptı.
-
@rassal Bence ihtiyaç var. 15 Temmuz’da bir sürü personel ihraç edildi ne kadarı geri döndü bilmiyorum ama o kadrolar hala boştur diye tahmin ediyorum. O zamandan günümüze kadar örnek üzerinden anlatayım. 2016-2017 arası 400 vmy açtı 200-300 arası geçebildi. Ondan sonra daha vmy olmadı. Zaten adamlar 5-6-7 sene vmy yardımcısı oldular yeterlilikleri bile yeni aldılar. Guyda keza öyle... Mhuylar felan onları bahsetmiyorum bile.
Benim arkadaşlara tavsiyem sınav bugün veya yarın elbet bir gün gelicek. Amaç sınava hazır olmak. Bu saatten sonra nerde kaldı ilan demekten ziyade kaynak ve soru tartışmak daha sağlıklı.