2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@cemalicoşan Adem kılıç sipariş edicektim vazgeçtim bende
-
@busrag Hocam onu sipariş etmenize gerek yok zaten. Para harcamayın boş yere. Ben size, sanırım kendisinden de müsaade alınarak hazırlanmış, güncellenmiş (guy kitabı) bir link atabilirim özelden. O linkte hem Adem Hocanın GUY kitabı hem de güncellenmiş soru çözümleri var bilginiz olsun.
-
@cemalicoşan sağolun hocam ama ordan bakmam galiba Alican hocanın kitabını beklerim
-
@busrag sadece guy çıkmış sorular var bn adem kılıcı da imeceyi de çözdüm zamanında en cok alican hocanın kitabından memnun kaldım imece yetersiz adem kılıçta da eskiden cok hatalar vardı şimdi ne durumda bilmiyorum ztn onun kitabında bütün kurum sınavları vardı mhuy dguy duy falan tabi bnmki tee 2013 basım belki yenisi daha güzeldir alicam hocam kötü kitap cıkarmaz rahat olun eğer elinizde guy cıkmışlar yoksa bekleyin cıkmasını derim
-
@poncik peki son bi sorum daha olcak hocam guy çıkmış sorularında eksik yok değil mi Alican hocada ? Yani yıl veya soru olarak
-
@cemalicoşan banada atarmisin
-
@Adem052 hocam tabi ki yollarım. Siz bana mail adresi yazın özelden.
Şeyi de belirtmem gerekir malum mayınlı bir başlık burası bu ben tarafından hazırlanmayan, iyiliksever bir adayın temin ettiği, hazırladığı, benim de o adaydan aldığım bir döküman. -
@cemalicoşan gönderdim teşekkürler
-
@busrag benim 2018 guy için aldıgım kitapta eksik yoktu yeni basımda son guy sorularını da koyarlar eksik olcagını sanmıyorum
-
@cemresaygin @Don-Pablo @Müşrif @Adem052 @mrc123 @kronikguy @ege-mahmut @MrMikail @kdrgl @errayn @akncıı @denizazur @isfhk @müfettiş-1 @grundig @Quesnay
https://yadi.sk/d/_N-sKH2STVJZpg
Kusura bakmayın mail için epey büyük bir dosya, maille bölünüp karışır diye yandex'e yükledim.
Linkten ulaşamamanız hâlinde tekrar iletişime geçelim.
Hem belki başkaca görmek isteyenler de olabilir. -
@cemalicoşan hür yayınları var hocam editörü Alican hoca Adem kılıç dam iyi midir tavsiye eder misiniz
-
@cemalicoşan linke girince cennete düşüyoruz :)) şahane oldu bu hocam ellerinize, emeğinize sağlık
-
@kemankeşş ben de çok hakim değilim fakat Alican Hoca bizzat kitabını güncellediğini, eski kaynağının yani sizin bahsettiğiniz kaynağın güncellenmesi gerektiğini ifade etti.
O nedenle şuanki kitabı güncel değil ve tekrara düşmek istemem ama kendisi kitabını ay sonuna kadar güncelleyeceğini ifade etti. -
@cemalicoşan hocam ben indirmeyi deniyorum fakat limit aşıldı diyor
-
@cemalicoşan hocam ben indiremedim limit aştı diyo
-
@Hukuksever @Mahoni3406 yandex, üye olunmadan yapılan indirmelerde belli bir limit koyuyormuş. Sanırım o limite takılmamak adına üye olunup indirilmesi gerekiyormuş. İsterseniz üye olun ki yandex güvenilir bir browser, sonra problemsiz indirebilirsiniz.
-
Sessizlesti buralar , yoldaşlar ders çalışıyor herhalde..
-
Beyler farklı bir sorum olacak, tescili bozup ağustos gibi uzun dönem askere gitmeyi düşünüyorum(yedek subaylık da olabilir) GUY sınavını kazanmam durumunda göreve başlama tarihi askerde olma zamanına denk gelirse bir sıkıntı olur mu? Sonuçta guyun eğitimi vs var, bekletilmek yada eğitimi başka bir şekilde aldırma gibi bir olanak var mı? Süreç nereden baksanız 1 yılı bulacak ve garantisi de yok üstüne, beklemek istemiyorum. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
-
Bi aksilik olmaz ise yapılandırma kararnamesi cumartesi ye kadar resmi gazetede yayımlanıcakmış. Bakan beyin cuma günü açıklama yapması bekleniyormuş. Gib, gelirler genel müdürlüğü olucakmış. Taşra da ise vergi dairesi başkanlıkları kapatılıp Defterdarlik bünyesinde birleşme yapılacakmış. Diğer detayları bilmiyorum
-
@cihan6619 ben de aynı şeyi düşünüyorum şubatta tecili bozdurup mayısta gitmek ama net bir cevap bulamadım