2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@fincher teşekkürler çalışma için
-
@pareto_wilfredo 2 hafta denilen ilanın gecikmesi hakkında düşünceleriniz neler ? Süreç bi anda neden durdu herkes sessizleşti ve umutsuzluga kapıldı .
-
-
@Adem052 bursa taban puan?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Aslıhannn Merhaba dostum. Yapılanma, yönetmelik velhasılı kelam mevzuata dair düzenlemelerin beklenebileceğini söylemiştim. Bu halen muhtemel elbette. O nedenle de ayın sonunu beklemek gerek diyorum hala. İlan için her şey hazır. Artık Bakan Bey tamamdır her şey salın dediği anda gelecek.
@Ezgi71 ve diğer soran dostlar. Son söylemim bu şekilde idi.
-
@paretowilfredo subatı gecer mı peki
-
@paretowilfredo dostum bu yazdığın vmy için de geçerli mi
-
@M-Niskanen Hayır dostum. Onunla alakalı ilgili başlıklarda bizatihi yorumlarımı paylaşmıştım. Yeni bir gelişme yok henüz. Ama yine de mevzuat durumlarını nelerin tamamlandığını görmek, hangi alımların yapılmasina artık kurumlarin hazir olduğunu bilmek anlamında bilgilendirici olacak hepimiz için.
-
@Ezgi71 Dostum bu vakitten sonra 10 günün 20 günün 1 ayın hesabı sizler için farketmemeli. İlanın geleceğine dair her tür işaret geldi. Biz de bilgilendirme yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Size düşen puanınız iyi ise sınava kati şekilde hazır olmak. Yok riskli durumda iseniz de KPSS hazırlığı için vakit geldi geçiyor. Alım süreci şu vakitten sonra ne zaman başlarsa başlasın 2020 KPSS adayısınız artık. Süreç o vakte değin ancak netleşecektir her şeyiyle. Sınava girecek adayların 5'te 1'i, mülakata girecek adayların da yarısı elenecek. KPSS puanınız yeni bir sınavı görecek düzeyde değilse de kaybınız katlanacak. O nedenle çalışmayı hiç hız kesmeden sürdürmenizi öneririm dostum. İlan, çalışma motivasyonunuz olmamalı. Süre gelen çalışmanızın arasında bir fırsat olmalı yalnızca. İyi çalışmalar diliyorum
-
Şu sınavda her zaman en çok kararsız arkadaşlarımız kaybediyor. Arkadaşlar uyanın. İki durum var sizi hayallerinizden eden. Birincisi siz kararsızlıkla kıvranırken birilerinin yol alması. Başlıktaki sessizlik sadece umutsuzluktan mı sanıyosunuz? Bir kısım arkadaş il göç sınavı listesinde ve alan bilgisini halletmekle meşgul guy için de. Onların Guy için puanları yeter seviyede. Bir kısım arkadaş da KPSS için hazırlığını yaparken dört ana alanı hallediyor. Guy sınavı geldiği zaman olur da listeye girerse yine sizi geride bırakma potansiyeli olan arkadaşlar bunlar da. Giremezse de siz kıvranırken kararsız şekilde onlar KPSS'den puanlarını ceplerine koyacaklar ve siz yine ne yazık ki uzaktan bakacaksınız bu şekilde kararsız kalırsanız. Bi laf vardır, akıllı düşünene kadar deli varılacak yere varırmış.
Bir de art niyetli arkadaşlar var. Siz bu kez de umutsuzlukla kıvranırken onlar yol alıyolar. Her gün düzenli şekilde başlığa bir kaç negatif mesaj, bir kaç yaygara bırakıp farkındaysanız kayboluyolar Siz sabah bu berbat başlangıç ile biraz daha dibe çökerken bi yerde onlar sizi daha da dibe itiyolar. Lütfen biraz olan biteni görün arkadaşlar. Bu da bi çeşit rakip elemedir. Bakmayın her gün burada yaygara kopardıklarına. Şartların kötülüğünü gözünüze sokarak sizi muhtemel fırsat çemberinin dışına itiyor bunlar. O nedenle kendiniz için en iyisini yapın ve @paretowilfredo 'nun söylediği gibi puanınız yetiyosa gelecek ilanlara hazır olmak için, yetmiyosa KPSS'de yeter puanı almak için durmaksızın çalışın. Sizi sizden başka kimse düşünmez. En yakın arkadaşlarınız bile düşünmezken burada hayatını rakip elemeye adamış bir kaç kişi hiç düşünmez. Sabretmesi zor bu sürecin ama hiçbir şey emeğin meyvesi kadar lezzetli değil. Bunu size zehredenlere inat çalışmaya devam arkadaşlar. -
Şu da gözden kaçmamalı bence üstadlar @albertcamus @paretowilfredo;
Başlıkta sınava dair, hazırlığa dair belki illere dair konuşmalar yapılması gerekirken, hele hele sınava hazırlanmaya dair konuşmalar yapılması faydalı olacakken birileri sürekli başlığın eksenini kaydırmaya çalışıyor. Sürekli birilerine laf atıyor, kavga çıkarıyor, mesele büyütüyor dün de dedim ya her taşa kafa atıyor ve başlığı aslında kilitliyor. Herkes kavgaya odaklanırken aslında insanların cebinden çalışma azmini, çalışacak vaktini araklıyor. Cambaza bak hikayesi gibi aynı. Bu arkadaşların da başlıktan uzak tutulması lazım. Yönetimden önce bu bize düşer. Yanıt vererek onların ekmeğine yağ sürüyoruz. Fırsat buluyolar bi anlamda, zemini biz sunuyoruz. Bu meselenin de es geçilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Dün @ridvan arkadaşımızın dediği gibi bir başlık tesis etmeli ve tam gaz sınava hazırlık konusunda bir şeyler istişare etmeye başlamalıyız. İyi çalışmalar diliyorum tüm emek veren arkadaşlara. -
@paretowilfredo Üstat alım süreci 2018 de ki gibi uzar mı ? Özellikle sınavdan sonra mülakatın gecikmesi gibi.
-
@paretowilfredo ne diyooor sizin derdiniz ne özür dilerim az puanı alaya almanıza karşı durduğum için, özür dilerim basit konularda danışan, cevap arayan insanları aşağılamanıza karşı durduğum için, özür dilerim GUY bekleyenlere, yalnızca işsiz demektense 40 tane ünvan bulmanıza ses ettiğim için, puanımı işaret ederek "bu puanla nasıl konuşur yığa" deyişine karşı durduğum üzgünüm, Anadolu'daki üniversitelerden mezunları sakız ettirmediğim için de üzgünüm...
Falaz GUY gelmeli dediğim için, 'fazla' puanlarınızla VMY hayallerinize kara çaldığım için de özür dilerim... Hükümeti eleştirdiğim için daha bir özür dilerim...
Kısacası; işsiz, gerçekten iyiniyetli herkesten, başta da bu işe emek veren @paretowilfredo 'dan, başlarını ağrıttığım için özür dilerim.
Sağolun, bu mecranın da bir Türkiye olduğunu hatırlattığınız için varolun.. Siz yazın vallahi hepsini okuyacağım. İstediğiniz gibi yazabilirsiniz, yerebilirsiniz nasılsa bir kez terazi şaştı...
Allah emek verene, bekleyene, hakkını arslanlar gibi yedirmeyen herkese yardım etsin! Başarılar dilerim niyeti pak herkese inş hep beraber ekmeğimizi kazanır, güzel evlatlar yetiştiririz. -
Arkadaşlar Alican hocanın guy kitabı konu olarak mı ayırmış yıl olarak mı ? Bi cevap verin nolur
-
@rosecity Son alımı düşünerek hareket etmekte fayda var dostum. Çünkü Gelir İdaresi bir kez çizgisinden çıktı. Önceden aynı gece sınavı, mülakatı açıklayan kurumda süreçler aylara yayıldı. Bu nedenle de yeni sürecin eskisi gibi olacağını varsaymak şu an kendimizi aldatmak olur biraz. İşlerin ne kadar normalleştiğini bu alımı tecrübe ederek anlayacağız.
-
@busrag bana söylediği yıl olarak Hocam. Her yılı güncelliyoruz dedi bilginiz olsun. Bir daha soracağım da sıkboğaz etmek istemiyorum.
-
@cemalicoşan çok teşekkür ederim hocam. Sayfa sayısı az geldi bana 700 yazıyo nette Adem kılıç 1100 . O yüzden kafam karıştı
-
@busrag yıl olarak düzenlenen bir kitap bütün soruların ardından çözümleri de var
-
@poncik hocam sağolun , peki dguy dan da sorular çok mu ? Bide memnun kaldınız mı siz ?
-