2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo üstad yeni haftada yeni gelişmeler var mı? Sence guy sınavı ne zaman olur tecrübelerine dayanarak:)
-
Daha gelmeyen ilana 2 bin yorum olmus, bu hile beklentinin buyuklugunun vehametini gosteriyor. Birde ilan gelse 15 bini bulur heralde
-
Yukarda guy kampı diye reklam var 3 şubatta başlıyormuş, o zamana kadar ilan gelir mi aceba ?
-
Guy sinavinda vergi hukuku cikiyor degil mi
-
@70kuralliii Tabiki işe başlayınca en çok lazım olacak konu.
-
-
@karabahtlı bugünkü aklım 11 - 12 sene önce olsaydı kesinlikle ya iş garantisi olan bir bölüm okurdum ya da sanayaiye gider iş öğrenir bir seyin ustasi olurdum. 2. Durum şuan için daha garanti ülkede. Çünkü liseden sonra her iki durumdan birini tercih etmis insanlar iş sahibi orta üst düzey bir maasla, coluk cocugğaakarismis bir vaziyette hayatina devam ediyorlar. Bende mezun oldugumdan beri surunuyorum tabiri caizsse
-
@varol Bende 26 yaşıma gireceğim. Ne arabam var ne evim ne de düzgün bir işim. Lise bitince bir işe girsem mesleğim ve bir evim bir arabam olurdu.
-
@rosecity tam olarak bunu anlatmaya calismistim dostum
-
Bide hqrcadiklarimiz car kredi,sınav ücretleri yol parası mahvetti bizi
-
Bakan bey ilanla ilgilenmiyor sanırım maşallah arsa almış , Allah arttırsın
-
Bu kadar uzun cümleler kurmaya üşenmiyor muyuz arkadaşlar sürekli bir tartışma ortamı birseyleri kanıtlama çabasi yormuyor mu ya da bu kadar zamani nasil bulabiliyoruz. Yani diger sayfaları da takip ettik ornegin idari hakimlik boyle muhabetler donmuyordu sayfa verimliydi insan girince birseyler kapip cikiyordu burasi ne boyle ya mecburmuyuz arkadas tartismalariniz uzum uzun cumleletinizi okumaya gerci benim de suan uzun oldu ama herhalde son girisim olacak boyle giderse
-
@malik merkez burasi kaybedenler kulübü
-
@ücüncütekil biz ilan gelmeden birbirimizi yiyoz kimsenin umrunda degil
-
Tartışılabilir, iç dökülebilir, geçmişe veya geleceğe dönük; pişmanlık veya öngörüler dile getirilebilir, forum kuralları çerçevesinde herkes herşeyi yapabilir, hepsine eyvallah. Ama teklifim şu ki: hiç birinin yapılmadığı sadece ilanla ilgili konuların, soruların vb. paylaşıldığı, gelirse ilanın haber verildiği iki katlı, pembe panjurlu küçük bir başlığımız olsun.
Not: amacım kimseyi incitmek veya birilerine tarizde bulunmak değil. sadece teklif. -
@rosecity ciksin tabi hocam vergi hukukum iyiďir ondan sordum
-
@ridvan Çok da makul bir teklif hocam ama her taşa kafa atan arkadaşlar size de sarmasın 20 paragrafla dikkat edin
-
@Godot çok masum bir teklif olduğuna inanıyorum hocam.
-
Yazık. İnsanlar okumaktan soğumuş, eğitime öğretime küsmüş. Ben de okuduğuma bin pişmanım. Emek, zaman, para kaybıymış her şey. Gençliğimizi yaşayamadık üstüne üstlük elimizde birikmiş üç kuruş yok. Kefen param bile yok.
-
Arkadaşlar ilan niye gecikti sizce iki hafta dolaylı baya oldu