2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@karabahtlı bak işte kpssden 90 ydsden 70 puan kasacağina git universite sınavından odtü hacettepe itü gibi mühendislikler veya türkiyenin herhangi bir yerinde eczacılık tıp için uğraş.Tek sorum 4 yılda kazanabilirisn ama 4 yılda memur olamayabilirisn.Peki idealist olarak memur olmayi mi tercih edersin hedefin suan icin olmadiği icin yoksa doktor eczacı muhendis mi olmak istersin?
-
Arkadaşlar, genç bir kardeşimiz gelmiş, sizden fikir sormuş, geleceğine dair çok önemli bi karar için danışmak istemiş. Sizler ya kamuya girmek için verdiğiniz mücadele boşa gidiyor diye ya da çok yüksek özel sektör kariyeriniz sizi çok yordu diye şu an genç bir adamın geleceğine kendi tatminleriniz ya da tatminsizlikleriniz üzerinden doğrudan yön vermeye çalışıyorsunuz. Bu dayatma guy'da il seçimi için dahi doğru değilken siz bir insanın geleceği için bunu yapmaya çalışıyorsunuz.
İnsanın öz evladi üzerinde bile bu kadar "net" tahakkümü olamamalı, kaldı ki siz bir yabancıya bir anlamda kendiniz ne yapmak isteyecektiyseniz onu dayatıyorsunuz. Çocuk bunu sorguladığı için üzerine bir de fırça atanınız bile var. Kendisini başlığın hamisi olarak görenler, başlığın bulunduğu forumun da kaidelerinin olduğunu unutmasınlar. Tercihini yap'ın mantığı bu değildir. İnsanlara seçenekler anlatılır, yollar sunulur. Gerçekten samimi olan bunu yapıp tercihi hayatın sahibine bırakır. Kimse sizin mağlubiyetlerinizin dayatmalarina göre hayatına yön versin diye sistemli bir şekilde uğraşamazsınız.
Herkese iyi forumlar dileriz. -
Arkadaşlar içimizde malesef hala 2 yıldır guy ilanı beklemeyi mağlubiyet olarak görenler var.
-
@karabahtlı dil bil demişler her yol açılır demişler bak şu kişiye açıldı demişler felan felan .bu arkadaşların eminim hiç birinde dil yok ve dili bi nimet sayıyorlar her kapıyı açan bir anahtar sanıyorlar.ama durum öyle değil.istersen 2 dil bil yine de işsiz kalabilirsin .ha puanın 90 üstü olur o zaman mülakatlara girme şansın artar ama sadece şans .ne okuduğun okulun önemi var ne de okulu dereceyle bitirmenin .bunların hepsi BİZZAT yaşadığım deneyimler .öyle arkadaşımdan dyduğum ütopyalar değil.
iibf öyle bir bölümdür ki ağrı iibf okuyan odtü iibf ye tercih edilir .
zorunlu olarak bi üniversite okuyum deyip 2 matematikle giren kişilerden değilsen hocam başka yolları denemeni öneririm .maliyeye devam et ancak sınava gir ve hukuk oku .keşke diyorum ben kendi kendime yds ye çalışacağıma kpss den 90 alacağıma 4 yılda hukuk okusaydım . -
@LioN ders calışmak onlara para kazandırıyor ama.Biz burada çalısmadan para kazanan bankamatik memurluģunu konuşmuyoruz.Ders calışıyorsa 35 yaşinda en az 10bin tlyi her ayın 15inde helal bir sekilde evine götüruyor.Benim memurum ne yapsin yoksulluk sınırı 6000 tl olmuş.Hangi 35 yaşındaki düz memur 6000tl kazanıyor.Bu çukurdan cıkamıyoruz ve bu gidislede cıkamayacagiz?
-
Ben şahsen kanaatimi belirttim, sonunda da yapabileceği seçenekleri anlattım.
Bir şey düzelteceğim derken insanın yaptıklarıyla dalga geçilerek başka şeylerin yıkılmasına müsaade etmem. Bana bir atıf varsa ki var, asla kabul etmiyorum.
Şartlar eşit değil, biri yöneten diğeri yönetilenken ki -sadece bu mecrada-, akıl veriyorum diye azarlamak sanırım bir gaflettir.
Fikir isteyene fikir verilir, verilen fikir olumlama iken sorun yoksa olumsuz olduğunda da olmamalıdır.
Hamilik meselesine gelince Allah etmesin sınırları ana göre şekillenen bir durumda, hamilik ne haddimize zira hem azar yiyor hem de bir hiçmişcesine engel basılıyor tarafımıza.
Hayırli günler olsun. -
@voice kesinlikle dostum.1000 tane hakim her yıl stabil alınıyor.Atamam olursa bende bir seyler deneyecem.Yoksa hayat böyle guy ilanı beklemekle gećmiyor.Guy olduk bu sefer yine merkez uzmanlik icin.Cok adaletsizlikler gördüm.
-
@cemalicoşan Çift hesap kullandığı için daha evvel uzaklaştırılan birisinin bizimle polemik yeri değildir burası. Başlığı meşgul etmeyiniz
İyi forumlar. -
Ben demiyorum ki git herhangi bir üniversitede mühendislik oku.Bak ama tıp ve eczacılık diyorum.Sonuçta diplomanda doktor yazacak.Bölüm degıstirmek isteyen zaten en iyisi olmadiktan sonra ayrılmana bile gerek yok.
-
@mk-ank baya hırslısın bizlere karşı. Allah selamet versin sana ama gel git şamarla sonra sus de böyle olmaz. İçindeki kini bir şekilde patlatıyorsun bu yöneticilik olur mu değerlendirme yüce Allah'ın. Neyse ben susayım zira burada çok faydalı insan var, hepsini okumam gerekiyor. Allah'a emanet ol.
-
@mk-ank Hocam başlık iyice asıl amacından saptı. Bunu durdursanız daha mantıklı değil mi? Birilerinin sürekli olarak zırlamalarının yeri oldu burası iyice. Hayatında guydan başka ilan beklemeyen, dahası için de hiçbir şey yapmayanların hezeyanlarını okur olduk bir süredir sadece.
-
Merhaba ve de günaydın dostlar herkese.
Mevzu var dediler geldik
Ben tartışmalara katılmayacağim elbette ama rahatsızlık duyduğum bir iki husus var. Ben genel olarak bazı tavırları doğru bulmuyorum. Arkadaşa fikir vermek başkadır, onu manipule etmek üzere üst üste aynı şeyi yakaladığınız her başlıkta ısrarla yazmak başkadır. Bunu yapmanız forumun kullanılabilirliği açısından da problemdir. Her başlıkta dostumuzu bir anlamda taciz etmeyi bırakalım lütfen.
İkinci ve asıl konu da başlığın konu uyumsuzluğu ve işin polemiğe dönmeye başlaması. Dostumuz TY Mülkiyeliler Birliği başlığına da yazmış. Bu konu artık en uygun olan o başlıkta sürsün lütfen. Burada artık Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı konuşulsun, buna dair paylaşım ve istişarelerle devam edelim
Herkese iyi çalışmalar diliyorum dostlar. Bahtınız açık olsun. -
@paretowilfredo kardeş keşke daha sık gelsen buralara da hatamız varsa hatamızı da öğrenip düzeltsek.
Emeklerin için tekrar sağolasın. -
İnsanların neler başardığına uzaktan bakmakla yetinenler ve bu başarmaya karşı hergün agızlarından salya sümük akanlar bizlere akıl veremez.
-
@paretowilfredo dostum günaydın
-
Gerçekten kusura bakmayın ben bir sorunun bu kadar polemiğe yol açacağını düşünmemiştim.amacım mümkün olan herkese ulaşmaktı.gerçekten tekrardan özür dilerim.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Merhaba ve de günaydın dostlar herkese.
Mevzu var dediler geldik
Ben tartışmalara katılmayacağim elbette ama rahatsızlık duyduğum bir iki husus var. Ben genel olarak bazı tavırları doğru bulmuyorum. Arkadaşa fikir vermek başkadır, onu manipule etmek üzere üst üste aynı şeyi yakaladığınız her başlıkta ısrarla yazmak başkadır. Bunu yapmanız forumun kullanılabilirliği açısından da problemdir. Her başlıkta dostumuzu bir anlamda taciz etmeyi bırakalım lütfen.
İkinci ve asıl konu da başlığın konu uyumsuzluğu ve işin polemiğe dönmeye başlaması. Dostumuz TY Mülkiyeliler Birliği başlığına da yazmış. Bu konu artık en uygun olan o başlıkta sürsün lütfen. Burada artık Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı konuşulsun, buna dair paylaşım ve istişarelerle devam edelim
Herkese iyi çalışmalar diliyorum dostlar. Bahtınız açık olsun.Üstad günaydın, yeni hafta da bir gelişme olur mu?
-
@karabahtlı hocam sen niye özür diliyorsun .bu başlık çarşamba pazarına döndü
-
@voice biracık polemiğe sebep oldum sanırım.yani sadece bilgi almak istedim bu kadar
-
@karabahtlı polemik yapanlar düşünsün dostum. Biz iibf liler böyleyiz iste. Destek yerine köstek oluruz. Sonra neden atamıyorlar bizi diye ağlıyoruz.