2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@homecinomiss bence bu ay içinde gelecek gecikmeler olabilir ama bu ay bitmeden gelir diye düşünüyorum mart ortası da yazılı sınav olur
-
@Mrvstc Mart sonuna kalmaz mı şimdi ilan gelse ? Geçen alımda tam 2 ay ara vardı
-
@homecinomiss hocam bende çok umutluydum fakat artık beklemeye sabrımı kalmadığı için umutlarımızda tükeniyor. Umarım ay sonuna kadar ilan gelir. Sistem değişikliği olur inşallah ki bu kadar beklediğimize ve üzüldüğümüze değsin. @pareto_wilfredo hocam sizden morelimizi düzeltecek duyumlar bekliyoruz
-
@ücüncütekil genel de ilan tarihinden sonra 45. Gün yazılı sınav yapılır ama istisnalar da olabilir
-
@btltkbs, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@homecinomiss hocam bende çok umutluydum fakat artık beklemeye sabrımı kalmadığı için umutlarımızda tükeniyor. Umarım ay sonuna kadar ilan gelir. Sistem değişikliği olur inşallah ki bu kadar beklediğimize ve üzüldüğümüze değsin. @paretowilfredo hocam sizden morelimizi düzeltecek duyumlar bekliyoruz
-
@ridvan, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Tartışılabilir, iç dökülebilir, geçmişe veya geleceğe dönük; pişmanlık veya öngörüler dile getirilebilir, forum kuralları çerçevesinde herkes herşeyi yapabilir, hepsine eyvallah. Ama teklifim şu ki: hiç birinin yapılmadığı sadece ilanla ilgili konuların, soruların vb. paylaşıldığı, gelirse ilanın haber verildiği iki katlı, pembe panjurlu küçük bir başlığımız olsun.
Not: amacım kimseyi incitmek veya birilerine tarizde bulunmak değil. sadece teklif.Kesinlikle katılıyorum hocam buna. Gerçekten gına geldi uzun uzun kendisini kanıtlamak için başlığı kirleten arkadaşlardan. Kaliteyi yükselten pozlarla aslında iyice mahvettiler burayı. Arındırılması lazım başlığın bunlardan.
-
Arkadaslar ilan gecikmedi mi ?1 2 haftalık süreç doldu herkes sessizleşti ilan hakkında duyumu ya da fikri olan yok mu ?
-
İlan hakkında duyumdan ziyade, gözlemimden bahsedeyim, Sosyal Güvenlik Kurumunun önemli iş kalemlerinden biri (Aylık Prim Hizmet Belgesi) ile ilgili bazı işlemler Vergi dairelerine kaydırıldı, haliyle iş yükünde bir artış demek buradan iş yükü odaklı bir alım olur mu o da sizin takdiriniz
-
Hocam gözümüz kapıda, kulağımız seste. Ankara’dan gelecek abimiz daha yola çıkmadı mı? Yok mu bize bir haberiniz ? @paretowilfredo
-
Yönetmelikle alakalı bir değişiklik olacak mı? Buradan da ilanı kestirebilirdik aslında... Şu alım izninden sonra bari gri olmasın ortam,diye sitemler mevcut.
-
Bu ilan bizi kanser eder ayy illallah ettim valla yasi esnetseler de bosa delirmemis olsam vari
-
Kimdi birileri 21den sonra mi diyordu ne️
-
Sınav baharda olacak derken umarım sonbahar kast edilmemiştir.
-
Nerde kaldı bu ilan ya b grubundan hazırlanıyordum o da yalan olucak
-
@homecinomiss hocam her şartta hazırlanmak lazım ona çünkü ilan sınav mülakat derken yine 2020 kpss gelecek
-
@karamell öyle hocam ben b grubundan dersaneye gidiyordum alım olucak denince b grubunu bıraktım bir aydır ona da bakmıyorum puanım 76 il gelir mi belli değil ilan gelmedi .....
-
@homecinomiss hocam kimse bilemez bunu siz ikisine de çalışın b ye de guya da . 70le giren de var 80le giremeyen de kimseye aldırmayın puan konusunda . Sınava hak kazanınca bu kezde keşke daha önceden daha çok çalışsaydım dememek lazım çünkü bir soruyla kurumdan elenmekte kötü.Alanı halledin kafanız rahat bekleyin guyu
-
''bir veri ile en doğrudan iletişim görseller aracılığıyla yapılır.''
yakın çevremde birçok arkadaşımın uğraştığı, uğraşmaya ve beklemeye devam ettiği bir pozisyon. belki incelemek isteyen olur diye 2017 ve 2018 alımlarını içeren infografik tarzı görseller oluşturdum. boş bir zamanımda devamını da getirmeyi umuyorum. kontenjanların öngörülebilmesi elbette pek mümkün değil ancak geçtiğimiz iki alımda ne olup bittiğini görmek isteyebilirisiniz. herkese iyi çalışmalar umarım beklenen ilan bir an evvel gelir.
GUY 2017/18 80 puan ve üstü taban puana sahip iller
GUY 2017/18 74 puan ve altı taban puana sahip iller
GUY 2017/18 İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa -
Arkadaşlar 4t maliye çıkmış sorular pdfsi olan var mı ? Rica etsem paylaşabilir misiniz ?
-
@fincher buranın net taban puanı kaç acaba