TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2020 gelir uzman yardımcılığı sınav
    870
    15593
    2231585
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      busrag @cemalicoşan Son düzenleyen:

@cemalicoşan Adem kılıç sipariş edicektim vazgeçtim bende 🙂

cemalicoşan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • cemalicoşan
        cemalicoşan Yasaklı @busrag Son düzenleyen: cemalicoşan

@busrag Hocam onu sipariş etmenize gerek yok zaten. Para harcamayın boş yere. Ben size, sanırım kendisinden de müsaade alınarak hazırlanmış, güncellenmiş (guy kitabı) bir link atabilirim özelden. O linkte hem Adem Hocanın GUY kitabı hem de güncellenmiş soru çözümleri var bilginiz olsun.

B A K 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • B
          busrag @cemalicoşan Son düzenleyen:

@cemalicoşan sağolun hocam 🙏🏻ama ordan bakmam galiba Alican hocanın kitabını beklerim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • P
            poncik @busrag Son düzenleyen:

@busrag sadece guy çıkmış sorular var bn adem kılıcı da imeceyi de çözdüm zamanında en cok alican hocanın kitabından memnun kaldım imece yetersiz adem kılıçta da eskiden cok hatalar vardı şimdi ne durumda bilmiyorum ztn onun kitabında bütün kurum sınavları vardı mhuy dguy duy falan tabi bnmki tee 2013 basım belki yenisi daha güzeldir alicam hocam kötü kitap cıkarmaz rahat olun eğer elinizde guy cıkmışlar yoksa bekleyin cıkmasını derim

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
            • B
              busrag @poncik Son düzenleyen:

@poncik peki son bi sorum daha olcak hocam 🙂 guy çıkmış sorularında eksik yok değil mi Alican hocada ? Yani yıl veya soru olarak

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • A
                Adem052 @cemalicoşan Son düzenleyen: Adem052

@cemalicoşan banada atarmisin

cemalicoşan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • cemalicoşan
                  cemalicoşan Yasaklı @Adem052 Son düzenleyen:

@Adem052 hocam tabi ki yollarım. Siz bana mail adresi yazın özelden.
                  Şeyi de belirtmem gerekir malum mayınlı bir başlık burası 🙂 bu ben tarafından hazırlanmayan, iyiliksever bir adayın temin ettiği, hazırladığı, benim de o adaydan aldığım bir döküman.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • A
                    Adem052 @cemalicoşan Son düzenleyen:

@cemalicoşan gönderdim teşekkürler

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • P
                      poncik @busrag Son düzenleyen:

@busrag benim 2018 guy için aldıgım kitapta eksik yoktu yeni basımda son guy sorularını da koyarlar eksik olcagını sanmıyorum

• cemalicoşan
                        cemalicoşan Yasaklı Son düzenleyen:

@cemresaygin @Don-Pablo @Müşrif @Adem052 @mrc123 @kronikguy @ege-mahmut @MrMikail @kdrgl @errayn @akncıı @denizazur @isfhk @müfettiş-1 @grundig @Quesnay

https://yadi.sk/d/_N-sKH2STVJZpg

Kusura bakmayın mail için epey büyük bir dosya, maille bölünüp karışır diye yandex'e yükledim.
                        Linkten ulaşamamanız hâlinde tekrar iletişime geçelim.
                        Hem belki başkaca görmek isteyenler de olabilir.

M M H 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                        • K
                          kemankeşş Yasaklı @cemalicoşan Son düzenleyen:

@cemalicoşan hür yayınları var hocam editörü Alican hoca Adem kılıç dam iyi midir tavsiye eder misiniz

cemalicoşan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • M
                            mbguy @cemalicoşan Son düzenleyen:

@cemalicoşan linke girince cennete düşüyoruz :)) şahane oldu bu hocam ellerinize, emeğinize sağlık 🙂

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

• cemalicoşan
                              cemalicoşan Yasaklı @kemankeşş Son düzenleyen:

@kemankeşş ben de çok hakim değilim fakat Alican Hoca bizzat kitabını güncellediğini, eski kaynağının yani sizin bahsettiğiniz kaynağın güncellenmesi gerektiğini ifade etti.
                              O nedenle şuanki kitabı güncel değil ve tekrara düşmek istemem ama kendisi kitabını ay sonuna kadar güncelleyeceğini ifade etti.

• M
                                Mahoni3406 @cemalicoşan Son düzenleyen:

@cemalicoşan hocam ben indirmeyi deniyorum fakat limit aşıldı diyor

• H
                                  Hukuksever @cemalicoşan Son düzenleyen:

@cemalicoşan hocam ben indiremedim limit aştı diyo

• cemalicoşan
                                    cemalicoşan Yasaklı @Hukuksever Son düzenleyen:

@Hukuksever @Mahoni3406 yandex, üye olunmadan yapılan indirmelerde belli bir limit koyuyormuş. Sanırım o limite takılmamak adına üye olunup indirilmesi gerekiyormuş. İsterseniz üye olun ki yandex güvenilir bir browser, sonra problemsiz indirebilirsiniz.

• G
                                      guyguy26 Son düzenleyen:

Sessizlesti buralar , yoldaşlar ders çalışıyor herhalde..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • C
                                        cihan6619 Yasaklı Son düzenleyen:

Beyler farklı bir sorum olacak, tescili bozup ağustos gibi uzun dönem askere gitmeyi düşünüyorum(yedek subaylık da olabilir) GUY sınavını kazanmam durumunda göreve başlama tarihi askerde olma zamanına denk gelirse bir sıkıntı olur mu? Sonuçta guyun eğitimi vs var, bekletilmek yada eğitimi başka bir şekilde aldırma gibi bir olanak var mı? Süreç nereden baksanız 1 yılı bulacak ve garantisi de yok üstüne, beklemek istemiyorum. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • M
                                          müfettiş_37 Son düzenleyen:

Bi aksilik olmaz ise yapılandırma kararnamesi cumartesi ye kadar resmi gazetede yayımlanıcakmış. Bakan beyin cuma günü açıklama yapması bekleniyormuş. Gib, gelirler genel müdürlüğü olucakmış. Taşra da ise vergi dairesi başkanlıkları kapatılıp Defterdarlik bünyesinde birleşme yapılacakmış. Diğer detayları bilmiyorum

Z voice M B 5 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 16
                                          • O
                                            osmanozcan @cihan6619 Son düzenleyen: osmanozcan

@cihan6619 ben de aynı şeyi düşünüyorum şubatta tecili bozdurup mayısta gitmek ama net bir cevap bulamadım

• 1
                                            • 2
                                            • 97
                                            • 98
                                            • 99
                                            • 100
                                            • 101
                                            • 779
                                            • 780
                                            • 99 / 780
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti