2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@zubizubi Yönetmelik değişikliği olmadı dostum. Bu hafta bir değişiklik gelmezse eski sistem devam edecektir malesef.
-
@LioN, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@paretowilfredo kardeşim zannımca mikrofon ayarlamasını yapıyor. Ses kontrol aa sss deneme bir ki diye. Birazdan hazirmıyız Sezgin der ve sevgiliiiii ty ailesi diye başlar açıklamaya:))
:)) Mikrofon demesek de en güzel cümlelerle aktarma çabası dostum.
-
@paretowilfredo hocam sizce ilan ne zaman gelir ?
-
@paretowilfredo "bir gece ansizin gelebilir" nobetlerine baslayalim mi ustat ? yoksa biraz daha muddet taniyalim mi
-
@Baelish Eğer ki bir mevzuat düzenlemesi hazırlığı yoksa dostum bence beklemesi için bir sebep kalmadı. Ben yine yanıltmak istemediğimden sizi ayın sonuna kadar esnek bir zaman bırakıyorum. Bu şerhi de mevzuat hazırlığı için bırakıyorum. Masada mevzuat konusunda farklı hususlar var ama bu dönem yapılır mı bunlar ya da yetiştirilir mi kestirmek zor. Birinci konu tercih sistemi hususu. Diğer bir konu özellikle eş durumu atamalarını standardize etmek ve 5 yıl sabit çalışma konusunda bir düzenleme yapmak. Bu iki konunun başı çektiği hazırlıklar var. Ne kadarı hayata geçer ya da bu dönem yapılır mı bilmediğim için artık "her an" demek mantıklı.
-
Bence GİB ilan işini seri birsekilde derleyip toplar. Talepler belli. Başkanlık olarak da ilk defa yapmıyor neticede bu sınavı. Kısa bir sürede ilana çıkar diye düşünüyorum. Atama izni geldikten sonra.
-
@paretowilfredo Teşekkürler üstad tam dinlenesi bir gün
-
@paretowilfredo hocam o kadar umutsuz bekleyişten sonra bu sevindiricj habere nasıl sevineceğimi şaşırdım dondum kaldım tepki veremiyorum gerçek mi diye düşünüyorum
-
@supernatural Dostum bugüne dek biriktire biriktire getirdiğimiz haberler ile gelişmeler birbirini destekliyor. Oldukça umutluyum ben de şu an. İnşallah yanılmayız ve yanıltmayız. Allah bizi sizlere, sizi kendinize, ailelerinize ve sevenlerinize karşı mahcup etmesin.
-
Sgk dan yaralı çıkanlar hazır mıyız halaya
-
@olursaolur Burdayız hocam yeni umut, heyecan, yetişir mi korkusu hepsi mevcut..
-
@felix-felicis ben bu karmakarışık hali bile özlemişim:) 2020 ne güzel geldin
-
@olursaolur değiliz
Şaka bir yana inşallah Guy da yüzümüz güler. -
2000 kişilik bir ilanda tahminimce aslan payını yine İstanbul alır ve 25 ile kadar rahat yayılır. Hayırlısı olsun İİBF camiasi için.
-
@eomer insallah son kale bu hocam sıkıca tutunacağız
-
@paretowilfredo sağolun hocam hakkınız ödenmez Allah razı olsun sizden
-
2000 kişilik bir alım da il tercih puanları ne olur acaba İstanbul açısından özellikle düşünceler başladı
-
@BrettonWoods tesekkur ederim dostum
-
Hocam belki farklı bi konu ama sınavı mülakatı derken askerlik yaklaşıyor Sınavı geçip mülakat sonucunu öğrenmeden askere gitmek zorunda kalırsak ve mülakat sonucu olumlu gelirse atama durumlarında sıkıntı oluyor mu ? Bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
-
@paretowilfredo yahu şu foruma kısa bir süre önce girdim dışarıdan katılıp katılmadığım yorumlar oldu ama genelde mülakatlar olsun görüşleriniz çok tutarlı bu yüzden gerçekten insanlara umut olması ve doğruyu konuşmak adına sizin konuşmalarınız değerli buluyorum ve teşekkür ediyorum