2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@urfaspor63 @adam-simith bu iyiydi
-
Arkadaşlar yeni gib başkanıyla, vdk başkanını da etiketleyip yoğun etkinliklere başlamak lazım
-
Yeminle şiştim bu ilan yüzünden
-
1500 gelirse İstanbul kaç kişi Olur en fazla ?
-
@ücüncütekil hocam inşallah İstanbul ankara gibi büyük illere çok sayı vermezler de diğer illerden çok açar o zaman puanı düşük olanlarda şansı artiyo
-
@homecinomiss afyon gelsin inşallah yaa ne zamandır gelmiyor mesela farklı illerde olsun
-
@kamu afyon güzel yer tabi inşallah açar hocam
-
@kamu hocam en son alimin bir oncesinde geldi bi istanbul yakti beni bide afyon dahada yazmam ikisinide
-
@fatos hocam valla ben son 3 alımda istanbul yazdım. 3ündede mülakattan elendim. Tövbe istanbul görmek istemiyorum
-
@kamu hocam afyona da temkinli yaklasin kendimden biliyorum
-
İlan geldimi
-
@Adem052 yok hocam biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz
-
ilan geldi de arkadaşlar şehir beğenmeye çalışıyor.
-
Gelsin gelmesin ne alaka yani surda dusunce paylasiyoruz her dakika kavga edilsin o zaman. Nasil calisalim diye sorduk hangi iller diye dusunduk napalim yani sayfa bu amacla açıldı guy hakkinda baska ne konusabiliriz??????
-
@fatos yok hocam olur mu!!!!! Bu başlık susmak icin var!!!! İlan gelene kadar susss yerine otur!!! Arkadaşlar konuşmaya izin verince konuşursun!
-
oyle yapariz hocam huzursuzluk cikmasin napalim..
-
@scofieldmustafa oyle yapariz hocam napalim..
-
-
Kim bu afyoncular bir görelim bakalım afyon iscehisar alımı hariç tam 7 yıldır merkeze ve başka ilçelere alım olmadı
-
Arkadaşlar isem videolarını izleyen var mı? Ya da hukuk için konu anlatımlı kitap öneriniz nedir 2018 KPSS’den beri ders çalışmıyorum konuları az çok hatırlıyorum ama son çıkan yayınlardan haberim yok hiç.