2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@locke ben hiç böyle bi soru hatırlayamıyorum
-
@düdüklütencere2 ben de mahsup yaptım cevap nasıl pasife aktarma oluyor anlamıyorum
-
@marshalerner çalıştığın yeri takas yapmak hocam
-
Arkadaşlar ne zaman açıklanır arayan oldu mu kurumu? Bir de soruları toplayan varsa atarsa seviniriz
-
@arven ben de mahsup yaptim cikmis sorularda da mahsup seklindeydi cevabi yani o yuzden dusunmedim bile isaretlerken
-
2018 Guy alımında yazılı taban puanları 77-81 arasında kapatmış.Sadece 2 il 81'i bulabilmiş geneli de 80 altı.Hadi bu sınav 2018'e göre kolaydı diyelim ama abartılı puanlarla kapatmaz gibi geliyor.En fazla 3 ya da 4 net yukarı çeker.Tabi bu benim tahminim.
-
@locke çok sağol
-
@eomer ben bu sınavın 2018den kolay olduğunu düşünmüyorum. Ikisine de girdim bu sınav daha kapsamlı dikkat isteyen bir sınavdı 2018 de bu kadar ince ayrıntılar yoktu. Açıkçası 90 üstü çoktur evet ama denilen kadar olduğunu sanmiyorum. Ayrıca bu kurum daha kolay sinavlarda bile maksimum 85 görmüş sınav açıklanana kadar 90 mı alacaklar ben patlayacakmiyim psikolojisiyle de yaşayamam açıkçası. Bakalım bekleyip görelim.
-
Malatya'nın 82 doğruyla gelme ihtimali varmıdır? 85 ile felan kapatırsa o yaptığım basit 3 hatayla uzun süre bunalımdan çıkamam
-
@nimesay Hocam şıklarında cari oran, nakit oran filan vardı. Soruları çıkaran arkadaşlar bunu muhasebe sorularının içine yazmışlar. Muhasebe testinin içinde değildi. O yüzden işletme iktisadı dedim.
-
@locke cok tesekkur ederm ya valla bi türlü hatırlayamdım evet şimdi hatırladım
-
@ezgi71 Rica ederim hocam :))
-
@locke çok sağol hocam hatırladım ama ben o oranların olduğu soruyu alacak devir hızı sorusuyla aynı soru saniyorrdum
-
@nimesay Rica ederim. Karışacağını düşündüğüm için uzunca açıkladım hocam.
-
Soruların tamamının cevapları herhangi bi yerde var mı doğru sayılarınızı neye göre belirlediniz
-
benim anlamadgm sey arkdslar sinav sorulari yayinlanmio cevaplar da oyle soru hatalı ise nsil itiraz edicez mesela kurumun kabul ettgi neyse o sekilde mi puan alicaz
-
Faktör donatımı teorisinde varsayım olarak iki mal alınmış adem kılıçın erol bulutun kaynaklarında üretim tekniği kabul ederlerse pisi pisine soru gidicek ve itiraz bile edemicez hangi cevabı kabul ettiklerini bilmedigimizden
-
@sokrates12 mahsupsorusu da skntili neyi kabul ediceklerni bilmioruz
-
@sokrates12 nasıl yani ?
-
@sokrates12 faktörün cevabı ney adem kılıça göre