2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn iiibfli büyük oyunu zerre görmüyor bi baktım adamın takipçi sayısı artmış ve çoğu ortak iibfliler. Sizin destekçinizim diyor ama en son gittiğinde ben haketmiyor muyum diyordu???? Bu nasıl destek anlamadım
-
@karamell etkinliklerden aşina olduğum birkaç kişinin hoşgeldin üstad yazdığını gördüm. Sonrasına bakmadım. Sizin hala umudunuz var mı? Diyerek kendimi raylara bırakıyorum
-
İnşallah doğrudur arkadaşlar. Adem kılıç hoca bir açıklama yapmış
https://twitter.com/EkonomiHocasi/status/1251122236263669760?s=19
-
@Paradoks33 sorun ihtiyaç olması değil. 3 sene olacak alım yapmıyor yani şimdiye kadar alması gerekiyordu zaten. O ihtiyaç kurumiçinden karsilanck bizden değil bu hocanın duyumları yanlış hatirlamiyorsam tutmuyordu
-
@Paradoks33 Hocam Adem Kılıç'a kalsa 2018'den beri 4 kez falan ilan gelmişti Artık sözünün itibarı kalmamış bu tiplere fazla itimat etmemeli İİBF'li arkadaşlarımız. Ayrıca 500 artış için emeklilik dilekçelerine ihtiyaç yok. Kurumda en az 5000 ilave personele ihtiyaç var GUY için. Bu ihtiyaç da kurum içi yoluyla karşılancak sizlerden değil.
Hani Kurumda temizlik görevlisi olarak başlamış bir kurum içi taraftarı vardı ya. Hatırlarsınız. O arkadaşlar alacak sizin kadrolarınızı.
-
@strtmn Çok yazık hocam. Hala savunanlar mı var? Hala yanında duranlar mı var? Devlet verdi biz almadık mı diyormuş?
Sendika - Parti - Meclis üçgeni arasında kim mekik dokumuş bu çocukların hakkını gasp etmek için? Yazıktır hala gidip üstat, hocam vs. diyen varsa. Bunu yapacak kadar kendisine saygısını yitirenlerle İİBF'nin ne yazık ki bir şey elde etme şansı hiç kalmamış. -
@Paradoks33 -Adem: Ben bir gün Amerika'dayken
- Aday: Hocam nerdeyken nerdeyken?
Adem: Amerika'dayken, Fed başkanı bir yemeğe geldi, o zaman figürandı tabi yüz vermedim.
Adem deyince aklıma şener şen replikleri geliyor. Bunun bir de tokatçı Akın versiyonu var
bütün yılların çıkmış sorularının yazdığı katsayılari biliyor yersen asdfghhh.
- Aday: Hocam nerdeyken nerdeyken?
-
Arkadaşlar selam. Negatif bir düşünce vermek istemem ama göç idaresi İstanbul'da ikamet izni başvurusunda bulunanların randevülarini neredeyse 3 ay sonraya atmış. Mesela 20.04.2020 olanı 13.07.2020 ye atmış. Ben Muhtemelen bizim mülakatlarinda 7.ayda olacağını düşünüyorum. Sizin bu durumla ilgili bir fikriniz var mı veya bir duyumunuz?
-
@ege-mahmut, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar selam. Negatif bir düşünce vermek istemem ama göç idaresi İstanbul'da ikamet izni başvurusunda bulunanların randevülarini neredeyse 3 ay sonraya atmış. Mesela 20.04.2020 olanı 13.07.2020 ye atmış. Ben Muhtemelen bizim mülakatlarinda 7.ayda olacağını düşünüyorum. Sizin bu durumla ilgili bir fikriniz var mı veya bir duyumunuz?
Pardonm arkadaşlar yanlış yere yazmışım
-
Maliyeden kurumiçi çıkması sağlayan sendikalara,derneklere,destekleyene ve bu kurumiçi faydalananlara Allah'a havale ediyorum.İnsallah gün yüzü görmezler.
-
Bu şahıs İİBF durumu bilmiyor.Daha yeni gördüm.Kimse cevaplamamış.Söyleyim
2 yıldır puanı 75-85 arası olan sadece 200 il göçe girebildi.200 il göç ise 81 puanla kapatıldı.Yazılı sınavı 83 netle kapattı.Tabiki sen bu durumları bilmediği için sallamak kolay.
-
Elinde işletme iktisadı notu olan bana atabilir mi arkadaşlar
-
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️29 Nisan 2020 Çarşamba (Yani Yarin)
17.00 de (Tag belirtilen saatten önce gündem olabiliyor 16.40 da gündem takip edilmeli)
İİBF nin kendi sponsorluğu ile
️ Sayın devlet büyüklerine İİBF'nin talepleri ileteceğiz
️GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İLE İLGİLİ ETKİNLİK YAPILACAKTIR.
️ ETKİNLİKTE BİRLİKTE HAREKET EDİLECEK
️ AYNI ETİKETLERİN KULLANILMASI ÇOK ÖNEMLİ(Twitter etkinlik hesapların da yapılacak etiketler açıklanacak)
Geleceğin için Sende Katıl
TAG etkinlik saatinde belli olacaktır -
Grup iyice suskun bir hal almış.Arkadaslar ümitler mi bitti çalışmalar mi hızlandı nedir bu suskunluk
-
@gozde41 yok hocam maliye açıklama yapınca belirsizlik ortadan kalktı,heyecanı kalmadı yani.Sınava 2019 2020 puanlılar girecek,guy sınavı da ekim,kasım yada Aralık ‘ta olacak.Her şey netleşti yani sessizlik ondan bence.
-
arkadaşlar bir sorum olacaktı. eğitimler kaç ay sürüyor? ben 6 ay biliyordum fakat bazı yerlerde 2-3 ay diye de gördüm. kurum olarak da değişiyor mu acaba
-
@bucalı hayırlısı hocam hakkımızda
-
@inception atanınca galiba hemen işe başliyorsun egitim daha sonra veriliyor diye biliorm .6 ay egitim hic duymadim çok degil mi guy için o kdr süre hocam
-
@inception 6 ay eğitim veren kurum kalmadı dostum 2 - 3 ay periyodunda sürüyor ortalama eğitimler çoğu kurumda. Hatta SGK daha da kısalttı 3 haftaya kadar indirdi süreyi. Eğitime doğrudan alınmıyorsunuz, atamalar yapılıp işbaşı gerçekleştikten sonra peyderpey eğitimler gerçekleştiriliyor tüm döneme.
-
@bucalı maliye ne zaman bu açıklamayı yaptı