2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar, CHP vekili ve TBMM Sanayi Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi,Teknoloji Komisyonu Üyesi hem beğeni yapalım hem de retweet with comment cumhurbaşkanı/bakan/bakan yardımcısı etiketli olarak tagla(Hakkımız3Bin GelirUzmYard) birlikte yazalım yazalım.
-
Arkadaşlar, CHP vekili ve TARIM, ORMAN,KÖYİŞLERİ KOMİSYONU ÜYESİ hem beğeni yapalım hem de retweet with comment cumhurbaşkanı/bakan/bakan yardımcısı etiketli olarak tagla(Hakkımız3Bin GelirUzmYard) birlikte yazalım.
-
@rabia89 facebookdaki gruparın dosyalarına bakabilirsin belki ordam cıkar hiçbir işletme iltisatı notu yeterli olmuyor genelde ve guy için kaynak almana da gerek yok işletme iktisatı için
-
Bayramınız mübarek olsun Guy adayları umarım en kısa sürede açıklanan sınav yapılır sizleride aramızda görmek nasip olur ️ Seneye Ramazan bayramını atanmış olarak kutlamanız dileğiyle
-
@guyadayadayı İnşallah hocam sag olun.
-
@guyadayadayı amin amin 🤲
-
şu guy sınavını da temmuz gibi yapsalardı ne olurdu
-
Arkadaşlar öncelikle Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Uzun zamandır foruma girmiyorum. Twitterdan etkinlikleri takip ediyorum. Etkinliklerde çok etkili olamıyoruz ,kimse maalesef bir twit atamayacak kadar aciz. Ben ayriyeten şunu yaptım. Instagramdan gonderebildiğim kadarı ile parti farketmeksizin milletvekillerine mesaj gönderdim. Şu metni attim.
Sayın vekilim Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Biz İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER MEZUNLARI olarak,3 yıldır GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı bekliyoruz .Hazine ve Maliye bakanlığı 1000 kişilik bir ilan yayınladı. Ekim de sınav olacak. Ancak 3 yıldır bekleyen biz binlerce İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER fakültesi mezunları 3000 kişilik bir ilan istiyoruz. Binlerce öğretmen vd kurumlar ilana çıkarken, biz 500 bine yakın İİBF li mezun en az 3000 kişilik bir ilanı hakediyoruz. Sizden destek bekliyoruz. -
@harmanHH en azından bunu da yapacak arkadaşlar varsa yapsın bir işe yarar belki...
-
@jamiryoo kaç ay önceden duyuru yapılıp kasim-Aralık ayına sınav koymalarının mantığını bir türlü anlamadım.Mesele pandemi ise Haziran'da milyonlarca genç üniversite sınavına girecek.Kısaca bu alımlar çok rahat Temmuz-Ağustos ayında yapılabilirdi.
-
@eomer ben sevinen arkadaşların aklına şaştım virüs ün ikinci dalgasında sınav falan beklemesinler koskoca üniverste sınavı yapılıyor guy sınavı yapılamıyor
-
@eomer hocam zaten kafalarındaki plan yıl sonuna doğru sınav yapmaktı. corona olayı da patlak verince bahaneleri çıktı. corona olmasa da bunlar haziranda temmuzda yapmazdı zaten. bu sene giren girdi aksi takdirde minimum 2 yıl daha maliye alım yapmaz gidişat onu gösteriyor.
-
Virüs ün ikinci dalgası son baharda gelmesi kesin artık ama nedense kimse bu kadar bekleyip sınavın tekrar ertelenmesi ihtimalini düşünmüyor
-
@jamiryoo hocam zaten öyle diyorlar duyumlarda oyle Ama Inslalh olmaz yani olursa 2 3 sene daha gireriz
-
@jamiryoo virüsle ilgisi yok.Bakanlık alım yapmak istemiyor.Örnek icişleri örndk alınmalı.Daha kötüsü 2021 kpssye kadar sonuçlanmayacak bir sürece doğru gidiyoruz.
-
Virüsün 2. Dalgası gelse bile ben her şeyin ilk zamanki gibi askıya alınacağını sanmıyorum. Bu virüsle 1-2 sene boyunca yaşamak zorunda kalabiliriz hangi ülkenin ekonomisi hiç üretmeden sadece tüketmeye dayanabilir. Kurallarla ,dikkat ederek yaşamaya alışmak zorundayız. O yüzden de ben ilk dalgayı büyük oranda arlattıktan sonra yavaş yavaş bile olsa her şeyin normal seyrinde devam edeceğini düşünüyorum.
-
@zenginmemur oturup bunu izleyecek miyiz yani bende guy meraklısı değilim ama en yüklü alım guy 2 yıl ilan gelmesi için bekledik 2 yıl da sınavın yapılmasını mı beklicez
-
@guycuu tmm işte sorun guy sınavının son bahar da yapılması problem yani
-
@harmanHH kardeş whatsapp,twitter,facebook,telegram vb. İİBF arkadaşlara kaç defa yazdım.Ama İİBF arkadaşların %76 hakkını aramıyor.Bu oranı kitap çekilişin katılımıyla/etkinlik katılımın karşılaştırak bu oranı ulaştım.Maalesef azınlık kitle uğraşıyor.
-
Üstad @paretowilfredo ,yakın zamanda açıklama olur mu?