2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısı035 hocam bu bizim umut olmali mi
-
4t denemeleri nasıl arkadaşlar aranızda çözen var mı?
-
Pandemi sürecini de avantaja çevirmeye çalışan tek kamu kurumu var o da hm bakanlığı . Görüyoruz ki hayat normalleşmeye başlarken çoğu kurum sınavını mülakatını yapmaya başlayacağını ilan ediyor bizim 18 Haziran 2018 den beri Gelmesini beklediğimiz guy ilanının sınavını aralıkta yaparlarsa oturup kalkıp şükretcez . Elimde çoğu kişiye göre düşük olan 85 puanla hayatımda onca zorluklar çıkmaz sokaklarla coronadan tek etkilenen yine biz olduğumuzu görüyorum arkadaşlar
-
@miraculumd42 kesinlikle öyle 2020 den sonraya bıraktılar çünkü 2020 KPSS ile alıp yapmadılar dedirtmek istemiyorlar. Bundan sonraki ilan da 2021 kpss den önce gelmez gibi hatta seçimleri bulur.
-
@miraculumd42 dostum zaten herkes kabullenmiş.Twitter etkinliği yapılıyor ama kimse 2000 kişilik alım neden aralıkta yapılacak diye sormuyor.Ki eger bu sınav aralıkta olacaksa 2021 kpssye kadar kimse atanıp iş bası bile yapamaz.Cok ilginç şeyler oluyor.
-
@zenginmemur telegram grubunda 2020 sınavına girecek arkadaşlar baya söylenmişti, biz çıkıyoruz o zaman gruptan, etkinlikleri tek başınıza yapın diye. o tarihten beri kimse bahsini açmadı orada.
-
Arkadaşlar elimde 2015 yılına ait çeko kitabı var ama değişikliler olmuş son değişiklikleri temin etmeme yardımcı olabilir misiniz rica etsem
-
@zenginmemur mesela hocam tıp, hukuk, mühendislik, diş hekimliği, eczacılık, öğretmenlikte baraj şartı var. Öğretmenlikte de baraj şartı olduğuna göre artık İİBF'de de olmalı. Yani Allah aşkına 500.000 mezun var ve sayı bu gidişle daha da artacak. Mühendislerde bizim kadarlar ama bizim kadrolardan artık onlara da veriliyor zaten, baraj şartı da var. Kimsenin ekmeğinde değilim elbette tek istediğim İİBF'de baraj olsun. Önüne gelen girmesin bir zamanlar puanı hukuka yakın olan bölümden bahsediyorum el insaf yani. Etkinliklerde hiç dile getiren de yok bu konuyu.
-
Bakanlığın ilanlarını öne çekmek için herkesten bağımsız şekilde Twitter'dan yetkilileri etiketleyip talep etmek lazım.
-
@MiraKar hocam bakın öyle bir fakülteki özel sektör ayağı kapalı.Devlet en iyisi ama kurum sınavı mülakat elenmesi derken yaş 30 35e geliyor.
-
@MiraKar iibflere kontenjan sınırı gelmeden önce mevcut kontenjanın en az yarısını kapatmak gerekiyor hatta büyük bir kaç şehir dışında iibf olmamalı okuyanların gücüne gitmesin ama ne işi var mardinde artvinde burdurda uluslararası ilişkiler, kamu, iktisat bölümünün. 3-5 sıra 2 okutman 1 tahta koyup iibf açıyorlar.
-
@zenginmemur yani özel sektör artık tamamen bilimşimcilerin, yazılımcıların yeri olacak bu belli. Devlete çalışan yetiştirmek için kurulmuş bir fakültenin kadrolarının başka bölümlere çerez gibi dağıtılması gücüme gidiyor.
-
@churcill evet kesinlikle çoğu kapatılmalı ve sonra da baraj olmalı. Yani mühendislikte bile var özelde çalışma imkanları bize göre daha iyiyken İİBF'de niye olmasın ki.
-
arkadaşlar hiç bilmediğim için soruyorum 1000 kişi alımda kaç kişi sınava çağırılacak ve 2019 kpss de dahil olduğu için sizce kaç puana düşer
-
@MiraKar hala gençler arasında okuyup eşe dosta akrabaya bak ben üniversite okuyommm erasmus yapıyommm diye ego patlaması yaşayan tipleri gördükçe boşver diyorum çeksinler ben hala çekiyorum elimde puanım olmasına rağmen 3 defa guydan elenmişim zaten en önemlisi mülakat o kadar forumda takılırım mülakat fazla konuşulmuyor sonuç su ki iibf okuyup seven bil ki mülakatıda olumlu olacak kişidir.
-
@zenginmemur altına imzamı atarım.
Ben de içimi dökeyim bari. Dün guyların yeterlikleri açıklanmış. İçlerinde biri var ki görevden alınmadığına hayretler içerisinde kalıyordum. Mülakatında neler sorulduğunu duysanız belki siz de şaşardınız. Bugün baktım listeye. Yeterliği de almış. İçime nasıl oturdu anlatamam. Ben burada öle bite sürüne sürüne ders çalışıyım, puanım yandı diye zırıl zırıl ağlayım. Kız da orada günden güne haksız yere basamak atlasın. Görevden alınmasın.
İçim acıyor. -
@zenginmemur hakkımıza hayırlısı olsun inşallah
-
@zenginmemur dediğim gibi sağlıkçı 3000 alıma çıkacak varya her bölümden 80 bin 40 bin alim olduda bizden bin alim 1 sene sonra yemin ederim millet 60 la ataniyor gy gk dan biz o kadar alan ezberle 1000 kisi 3 yılda ve hala buna mutlu olan var
-
@adanali01 neden böyle yani bölümümüz gereksiz bir bölüm dicem her yerde olabilecek şekilde çalışıyoruz, konulara hakimiz. Bizim yaptığımız işi başkaları yapabiliyorsa eğer o zaman bizim fakülteleri kapatsınlar, son mezunları da az az yerleştirerek açığı kapatsınlar o zaman. Hayır yani üst düzey bütün yetkililer İİBF mezunu, mühendis olan, öğretmen olan bile yüksek lisans ya da doktora yapıyor İİBF'den. Yurtdışında değerli yani bizim bölümler. Ülkemizde kıymetinin neden bilinmediği bile bilinmeyen tek fakülte İİBF bence.
-
@MiraKar iibf 'nin neden değerli olmadığıni en güzel bence torpil bulan ayilar anlatır. Eminim bu konuda ciddi çalışmaları mevcuttur:)