2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@görünmez-el o kelimeyi kullanmamak lazım ama p48 puanı 90 ve ustu en az 10 kişi tanıyorum guy olup hala sınav listesinde olan.Birde Dguy furyası var ki aklım almıyor.Dguy merkez uzman ama hala listedeler.
-
tehlikenin farkında mısınız?
-
@hayırlısı035 böyle bir şey olursa artık kpss a fiilen işlevini kaybetti demektir
-
Adamların sendikaları var bakan yard ile görüşebiliyor.Biz sadece twitter de etkin olabiliyoruz o da çoğunluk katıldığında.Ben hep diyorum yine de diyecem iibf nin de eğitimciler sağlıkçılar memurlar gibi etkili bir sendikası olmadıkça sonuç elde etmeleri belki imkansız değil ama çok zor.Boşa geçen zaman ilansız günler haftalar değil yıllar oluyor.
-
@zenginmemur 90 üstü kpss olan kişiyi guy yapmamaları lazım hiç biri kurumda kalmıyor olan kalana oluyor kimse kusura bakmasın ama bunların sıkıntısını kurumda kalanlar çekiyor.
-
@görünmez-el bu konjonktürde 90 üstü puana sahip olsanda meslek ya da sınav seçme lüksün yok. Kimse keyfinden o kadar puanla guya başvurmaz zaten kendini güvende hissetse.
-
@hayırlısı035 bu bakan yardımcısının iibflileri sevmediğine eminim . bizler için 2 kelime bir şey yazmışlığı yoktur. kimlere çalıştığı zaten net.
-
@görünmez-el, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@zenginmemur 90 üstü kpss olan kişiyi guy yapmamaları lazım hiç biri kurumda kalmıyor olan kalana oluyor kimse kusura bakmasın ama bunların sıkıntısını kurumda kalanlar çekiyor.
O eskidendi şuan çoğu kişi üç senedir hazırlanıyor..çoğumuzun üst kurul için çalışacak hali kalmadı..ve şuan zaten 85 90 aralığında bekleyen çok fazla kişi var ...2020 puanıyla bu dahada artacak..yani çoğunun puanı zaten çok yüksek..düşük puanla atanma diye bişey kalmadı ..doğal olarak guyada diğer yerlerde yuksek puanlar girecektir diye düşünüyorum
-
KÖTÜ AMA GERÇEKÇİ BİR SENARYO:
Önce bölgeler kapandı.
Bu arada yıllardır kurum içiciler sendika desteğiyle istediğini aldı.
Eğer kurum içi sınavı kıytırık birşey olursa bu diğer kurum içileri de gaza getirir.
Sonra dışardan uzman yrd alımı biter.
Sonra kamuya yerleşemeyen A grubu adayı lanet olsun der ve özel sektörde iş aramaya başlar.
Sonra asgari ücret bulduğu bir işe başlar.
Sonra bir daha hayal kurmaz, gönlüne küser.
KyK borcunu mu ödeyebilir, hayalindeki tatili yapabilir mi, istediğini alabilir mi hatta istediği şekilde biriyle evlenebilir mi..hepsi muammadır.
Yol yakınken davana, emeğine sahip çık iibf li.!
"Görüntüleme sayısı"nı artırmanın anlamı yok. Proaktif ol!
#kurumiçihaksızlıktır
ALINTI TWİTTER:: Solijenitsin(@solijenitsin) -
@churcill kpss a işlevini yitireli 4 sene oldu. Bu saatten sonra kpss a fakir umududur.
-
Önümüzdeki haftalarda kurum içi için usul ve esaslar aciklanirsa sasirmayalim.
-
Umutsuz olmamamız gerektiğini düşünüyorum. Umudumuz yoksa neden bu forumda kurumdan kuruma koşuyoruz ki?
Ben 2020'de ilk kez sınava gireceğim. Burada daha önceden kurum sınavlarına girip, haksızlığa uğradığını düşünen arkadaşlar var. Haklısınız, kızgınsınız. Ama burada,herkesin okuduğu bir forumda bu kadar umutsuzluk aşılayan yorumlar yapılmasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu yorumlardan bir kişinin bile umudunu kaybedip mücadelesinden vazgeçmesi beni üzer.
34 yaşında atanan, abim dediğim biri var.
26 yaşında müfettişlik kazanan arkadaşım var.
Sevgili olan çiftin ikisinin de çok çalışıp aynı kuruma atanan tanıdıklarım var.Sözlerimi Necip Fazıl'ın şiirinden bir kısımla bitireyim.
Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
Hedefe varmayan mızrak utansın!Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! -
@yolosapiens A aaaaa!!! 4 sene önceki ben Şimdilerde ise bu sınav yüzünden bir tek hunim eksik kaldı. Umut bizi terk edeli çok oldu da biz inatlaşıyoruz halen. Ne diyim. İnşallah bizim gibi olmazsınız da tazecik umutlarınızla çabuk atanırsınız .
Lafım size değil yeri geldiği için söylüyorum. Genel olarak “ya çalış işte atanırsın illa ki, ya boşver sen milletin nasıl atandığını, ya boşver ilan gelmediğini nasıl olsa gelir, sen çalışmaktan vazgeçme, umutsuz olma” diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. Arkadaş koskoca 4 senem gitmiş şimdi 5’e girdim. Daha neyin umudu kalsın? Gençliğim eyvah! -
@mbguy Bu süreçte kırılan umutları, suya düşen hayalleri yazmaya kalksak herhalde ansiklopediler yetmez. Ama 'şanslı' olan arkadaşlarımız da var ve ben insanların buraya bakmasını istiyorum. Şimdi bir kişi bile bu yazıları okuduktan sonra 'Zaten atanamıyoruz, ben neden çalışıyorum?' diyip çalışmasını bıraksa üzülmez misiniz? Hakkı yenen insanlar yok mudur? Tabi ki vardır. Ancak hiçbir referansı olmayıp tamamen kendi becerisiyle atanan arkadaşlarım da var.
Şimdi önümüzde 2000 kişilik alım var. Virüs böyle devam ederse SGK alımı da 2020 sonrasına kalacak gibi. Seneler sonra bu kadar yoğunluk yaşanacak. Yüksek puan alan insan kesin atanacak mı? Hayır bir ihtimal atanmayacak. Şu an umudunu kaybeden insan KPSS'den yüksek puan alacak mı? Kesinlikle alamayacak. O yüzden çalışıp, yüksek puan alıp o ihtimal için mücadele etmeliyiz.
-
-
ah kişisel gelişim kitapları ah kahve falları ah Hamasetle süslenince güzel göründüğü sanılan yersiz ve yetersiz söylemler...
Genel davranış biçimidir bu toprakların; gerçeği öteler de olmayana hayrandır... -
@conqusator Kırılan umutların hikayesi de var bu süreçte, mutluluktan akan gözyaşlarının hikayesi de. Benim çevremde ikinci durumda olan çok fazla kişi var ve insanlara bunu göstermek istiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar onu bunu bırakın sizce bu sene puanlar çok mu yüksek kapatacak
-
ya arkadaşlar çok ilgisiz olacak belki ama ; 1 haziranda açıldı ya milli kütüphane, giden oldu mu aramızda? maske ile çalışma zorunluluğu varmış, maske ile çalışmak baya zor olsa gerek
-
@abdulbakitr maske şartı var evet ortam da biraz sıcak olunca malesef zorluyor insanı imkanınız varsa evde çalışın bence ama illa gerekliyse de bir süre sonra alışılır