2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@yolosapiens sınava 3 sene üst üst e gir sonra ki ruh halinle bu düşün atandı dediklerinden olmak için İlan gelmesi lazım ya mantıken iste ilan gelmedi yine 2 yıl ilansız olmayacağının garantisi var mi
-
@gozde41 bende en çok bu soruyu merak ediyorum 79 küsür 80e yakın bi puanım var kurum sınavına girebilir miyim bilmiyorum
-
@guycuu 5 il tercihinden dolayı girersiniz hocam sıkıntı yapmayın.
-
@gozde41 2020 puanlarına bağlı olmakla birlikte 5 il tercihinden dolayı eski sisteme göre illerin taban puanı yükselecektir. ( bir il 80 ile kapattı diğer il 70 ile kapattı devri bitti bana kalırsa)
-
-
@abdulbakitr yooo ortam serin maske ile zor olmuyor. Bence düşünüyorsanız gelip 1 gün deneyin derim.
-
@mbguy ilk cümleni okudum bastım beğeniye ne güzel yazmışsın
-
@Marsiyal mesela hangi kurumlar bu konularda nispeten daha iyi hocam sizce?
-
@MiraKar üst kurullar(bddk spk rekabet) hazine(kontrolörlük) merkez bankası tmsf gibi kurumlar daha teknik kurumlar olduklarından nispeten daha iyi hocam referanssız girilebilen yerler. Hatta bende bddkdan sonuç bekliyorum referans yok bakalım olursa bizzat yaşayıp görmüş oluruz
-
@Marsiyal inşallah hocam girersiniz şu ilansızlıkta yüzümüze gülen alımlar olur umarım
-
arkadaşlar 1000 kişilik alıma rağmen 20 katını çağırırlarsa puanlar nasıl olur sizce?
-
Bir şey olsa da kurum içi iptal olsa ya. Gıcık oluyorum bu mevzuya. Yani kpss ile atanan gu'lari gördükçe mustehak da diyorum tabi de, ne bileyim. İlginç tweet'ler görüyorum. Kurum içi de kpss öncesi aciklanirsa sonbaharda seçim var, bunu da yazayım buraya bari
-
Kurum içi yükselme sınavında kpss şartı da kaldırıldı. Kurum içi sınavı yapılacak!
-
etkinliklere katılmayanı korkak diyince kötü ben oldum
-
@Grimmjow 20.000 kişiye tekabul ediyor hocam
-
@kaimoğlan bakan yardımcısıyla görüşme oldu pat diye kpss şartı kalktı ya biz aylardır sesimizi duyuramıyoruz
-
Geriye sn Bahçeli'nin erken seçim açıklaması kaldı
-
@hayırlısı035 kalktı ama 75 puan alma ve 3 katı mülakata çağrılma geldi.Eskiye oranla bir tık zorlaştırdılar. eskiden mülakat yoktu.Puanı alan uzman oluyordu.
-
TK ya hoşgeldin diyenler şimdi "ama bu haksızlık" tweet'i mi atacaklar nedensellik bağı TMK da düzenlendi bilgisini vereyim de belki bakarlar. Emek veren tüm arkadaşlara geçmiş olsun. En nihayetinde hayırlısı olsun.
-
Kurumiçi mevzusunda twetterda TK ile birbirimize girmiştik. Sağ olsun arkadaşlar beni linç etmişlerdi..Canları Sağ olsun..