2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Biri bana izah edebilir mi Allah aşkına. Şimdi guy ilanı yalan mı oldu ?
-
@hayırlısı035 hocam bende bilmedigimden soruyorum ogreneyim diye , kurumda calısıyorsunuz sanırsam şahsa ozel gibi geldi de.
-
@Okitov yok ben işsizim.bu 7176 sayılı kanunun geciçi maddesi.gelir uzman olarak çalısan bir arkadaş bugün paylaştı.
-
Başvuru ve Sınav
Sınav
MADDE 3- (I) Sınav, 7176 sayılı Kanunun yayımlandığı 12/06/2019 tarihinden itibaren 5 yıl içerisinde en fazla 2 defa yapılır. Sınav, sınav düzenlenmesine ilişkin Bakanlık/Başkanlık Makamı onayının beşinci yıl içerisinde alınmış ve işlemlerine başlanılmış olması kaydıyla takıp eden yıl içerisinde de yapılabilir.
2019+5 =2024 eder 2023 de seçim olduğuna göre 5000 guy alırlar 2023 e hazır olun gençler
2017 guy seçimle geldi
2018 guy 1000 baskı ile
her sene olayı kalktı kurumiçi de geldi
maliye de artık ekmak yok dağılın dostlar ekimdeki sınavıda yapacaklarını sanmıyorum ben .... -
arkadaşlar bugün kurumiçilerin twitter'da çeşitli hesaplarla(çoğu fake) bizi karalamayı çalıştınızı gördünüz.Eğer gözümüzü açmaksak emeğimiz yazık olacak.
-
Uzun zamandan sonra ilk defa guy ilanı vs geldiği için çok gördüler sanırım bedeli ödetiliyor. Bir şekilde iyi bir şey dahi olsa içimizde sürekli şüphe içindeyiz. Bunları okurken bile yoruluyorum artık bazen.
-
@bykeynes artık diyecek bişey de kalmadı sövüp sövüp günaha gidiyor. Adamlar kul hakkı falan umrunda değil
-
Yılsonu tüm sınavlar olacak demek ki, yönetmelik rutuslari çekildi. 5 il bize, kpss şartsız onlara. Yönetmelik rutuslari yani hala yok bizim ilana ne oldu, yok Kasım'da sınav olmaz felan kurum içine sallıyoruz ama biz de çok iyi değiliz sanki.
Bu kış çok sert geçecek, Allah yardımcımız olsun -
Facebook'da Gelir Uzmanlığı Özel Sınav grubunda yazılanlar.İİBF mezunları tamamen dışlamak istediğini görün.Hala bazıları bizi etkilemez diyor.
-
@hayırlısı035 sınav olmasın uzmanlığımız verilsin demiş olaya bak ya her fırsatta bilmem kaç yıl çalıştım işi benden öğreniyorsun vs. derler ama sınava girmeye bi tarafları yemez
-
@hayırlısı035 mülakat ne ? Snsssgjsynsyj fotoğraf makinası 3567 hahahah bir yazmis bir de
-
@Cemre33 Dostum daha evvel de söyledim. Kpss şartını kaldırmak ve önce kendi sınavlarinı yaptırmak için her yerden bastırıyorlar diye. Sarti kaldırttılar. Takvim konusunda öne geçmek için de bastırmaya devam edeceklerdir. O yüzden ne desem boş şu anda.
-
Çok güzel oldu. Mustehak İİBF ye. Benden giden gitti zaten ama herkes anlamış oldu sonunda tehlikenin boyutunu. Biz bizim sınav ertelenmesin diye tepki gösterime kıyamet koptu. 1 sene önce yazdıklarımı aklında tutup saldiranlar bile oldu ben kendilerinden bir haberken. Noldu şimdi mutlusunuz inşallah bizim sınav ertelendi ve mümkün değil bu saatten sonra daha fazla kadro vermeleri. Hepiniz bir bardak soğuk su için.
-
İİBF kendi kaderine terkedilmiş birkaç hoca ve vekil dışında kimsenin umrunda değiliz herkes göz yummuş olan bitene sanki.
-
2018 kpss puanları yanacak denildiği günden itibaren gündeme kendi çabasıyla girer oldu İİBF. Neredeydiniz siz 2 senedir sevgili arkadaşlarım ? Böyle daha güzel oldu değil mi ?
-
@akncıı birader herşeyi yaptık napacaltık başka, adamlar bizi iplemiyor
-
@akncıı yukarıda yazmışsın zaten sallamıyor kimse bizi. Kendini de yaksan umrunda degiliz. Azınlığız. Oy potansiyelimiz yok. Koskoca memursen var karsında
-
Kimse kimseye suç bulmasın, iibf düşmanı yine iibf falan geçin bunları. Hergün etkinlik.. gazete ilanları.. Mecliste soru.. Bakana her yerde soru.. Olmuyor işte sallamıyor lar bizi. Zihniyet değişmedikçe biraz sıkıntıya girecez. Mücadeleden Vazgeçmelim demiyorum ama durum bu malesef sabredecek. Sebat edecez. Her güçlükle Bi kolaylık var. Kimse Allahtan büyük değil ona sığınacaz ama çalışacaz da
-
Benim de görüşüm bizi çok takmiyorlar yapacak bişey yok şemsiye tamircilwri ile irtibat kuralım ayriyeten suan Guy mülakat sonucu bekliyor olabilirdik ama kpss bekliyoruz sistem alt ta kalanını canı çıksın malesef
-
@sedatinho geç kaldık bro.