2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sedatinho aynen hocam
-
Biz dua edelim de bunları uzman kadrosuna alırken bizim sınavın tarihini de uzatmasınlar. Bence sınav tarihini netleşmesine dönük baskı yapılmalı yoksa yine uyutacaklar bizi. İnanın öyle ağır şeyler söyleyecem ki kendimi tutuyorum. Hak yediler. Garibanın bedduası rahmet degil gökten yağsın.
-
@paretowilfredo üstad dediği gibi bu kurumiçi sadece maliye alımları etkilemecek.Diğer tüm alımları etkilecek.Bu görselde bunun kanıtı.
-
@hayırlısı035 haklı sınav olmasın hatta geriye dönük uzman maaşı versinler yok yok daha güzeli direk bu arkadaşları hakim yapsınlar hakimlik statüsünden bu zamana kadar olan kayıpları da karşılanır. çok üzgünüz kurum içi bekleyenler bizleri affedin
-
Bu kurum içi dedikleri kim mesela ben anlayamadım o kadrolara nasıl giriliyosa oralar için çalışalım, yarışalım arkadaşlar bence tek çözüm bu
-
@cevatcobanli444 başka türlü hiçbir seçenek yok, kimseyi kimseye şikayet edemezsiniz bu ülkede. Herkesin yaptığı yanına kâr kalır, birilerinin hakkı yenir sonra o hak yiyenler belasını bulur ama iş işten geçmiştir. hakkı yenilenin hayatı mahvolmuştur.
Tek çözüm yolu o kurum içi çalışanlar dediğimiz insanlar oralara nasıl giriyosa onlara çalışalım.Direk bürokrat kadrosuna dahil olmak zor gibi artık. -
@cevatcobanli444 vergi dairelerinde çalışan herkes . Sözgelimi şöför kadrosunda çalışanlar ya da yıllar önce girip o zaman uzmanlık sınavı kazanamayanlar ya da sınava başvuruyu yanlış yapıp giremeyen düz memur kadrosunda görev alanlar da girebiliyor.
-
@mami1616 tamam üstad, biz de girelim şöfor olacak kadar da mı hakkımız emeğimiz yok, bizi de yapsınlar ilerde yükseliriz. küçümsemek istemiyorum o şoför Guy oldugunda yeni bir şöfor gerekecek ya işte ben ona talibim nasıl başvuruyoruz?
-
@cevatcobanli444 Evet üstad ama şöyle bir durum var o şöför diyor ki ben uzmanlığı alacağım ama yine şöför olarak devam edeceğim masaya oturup risk almam diyor . O yüzden şansınız biraz az malesef üzgünüm
-
@mami1616 Allah Allah , vay bee süpermiş öyle adamı kimse yenemez zaten boşuna uğraşmayın. Kendinizi üzmeyin
-
@cevatcobanli444 anlamadigim sey, sofor nasil 75 alacak kurum sinavindan??
-
@rabia89 Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır diye sorarlarsa alırlar.
-
@cevatcobanli444 genelde dairelerin en rahat adamları şoförlerdir. 1000 tl kadar az alıyorlar guylardan ama o rahatlığa değer bence. Ben müdür beyle konuşmuştum şoför olmak istediğimi belirtmiştim. Dışarıdan göründüğü gibi değil dedi. Israr edince de tmm dışarı çıkınca gidersin ama tam zamanlı olmaz dedi yani yine servisimde devam edeceğim ama dışarıda iş olunca şoförlük yapacaktım ama sonra vazgeçti almadı beni
-
Kurumda artık o kadar olağan hale gelmiş ki hani insanlar kurumici neden var yerine diğer vhkileri de gu yapsalar demeye başlıyorlar. Çünkü yıllar boyunca lise mezunları alınmış bu mesleğe. Vergi dairesi müdürlerinin, müdür yardimcilarinin, şeflerin tamamına yakını lise mezunu olup dışarıdan açıköğretim okuyanlar. Bakin tamamına yakını diyorum. Yani haksizligi duzeltmenin tek yolu unvan ayrimina gitmek. Onu da basaramiyorlar, basaramazlar da bu zihniyetle. Dışarıda bu kadar işsiz pırıl pırıl gençlerimiz varken çok zoruma gidiyor ama elden ne gelir kardeşlerim. Siz moralinizi bozmadan sınavlara çalışmaya devam edin. Elbet düzelir bu sistem bir gün..
-
-
@akncıı arkadaşlarlar aklım gitti şimdi ne oldu anlamadım kurum içi aldığını mı aldı yoksa artık guy kpss şartı mı istemıyor?
-
@Umutlu-bekleyiş kurum içi için kpss şartını kaldırdı. Bizim lehimize yeni bir gelisme yok ama aleyhimize gelişmeler devam ediyor
-
Dershaneye gidenler gidip hocalariniza baski yapin birlesip dava acsinlar kpss sarti icin bir seyler yapsinlar bizler tek basimiza yapamiyoruz onlarin cogu hukukcu ogretim gorevlisi vs yapsalar yapsalar onlar yapar
-
2017 eylülde çalışmaya başladım kpss ye umutlarla. İlk girdiğim derste rehberlikçi geldiğinde çok şanslısınız bu sene ilanlar bayağı çok gelecek falan demişti. Tabi bilmiyoruz yeniyiz aaa iyiymiş falan başladık ders çalışmaya. Sene 2020 nin haziranı ne guy geldi ne vmy ne dguy ne başka bir şey. Sadece sgk ilanı geldi. Geçen yıllarımamı yanayım, emeklerimemi yanayım, şu muhabbetlere mi yanayım. Çok doluyumm çoook
-
@Adam-Keeynes ozellikle bu sene su kurumici cook canimizi yakti goz gore gore kpssden 50 bile alamayacak adamlari uzman yapacaklar.mevcut guy gu olanlar nasil razi geliyor anlamiyorum.ama ekimden beri cok gozyasi doktum cok sıkıntılara girdim hastalik hastasi oldum psikolojim bozuldu yediremiyorum kendime.burada hep birlikte cok da ugrastik ilan gelsin diye kurumicine karsi cikilsin diye ama nafile...Allaha havale ediyorum umarim olamazlar engellenir bi sekilde bizler hak ediyoruz cunku.Allah bizlerin yardimcisi olsun.yoksa sahip cikanimiz yokmus