2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
KPSS şartı kaldırdıklarına göre yakında sınavı veya sınavı geçme şartınıda kaldırılır.İİBF'liler ise 2 yıl GUY veya 4 yıl defterdarlık yardımcılığı gelsin diye uğraşsınlar.
-
Bugüne özel gece 2 de dua edeceğim. katılmak isterseniz amin deyin yeter !
-
Kamuoyu yaratacak birine acilen tweet attirmaliyiz. RT binli olmalı faaw birkaç binli. İyi partili vekillere felan yazmak lazım.
-
@paretowilfredo üstad , kurumicine kpss şartı kaldırıldı . Bizim sınav takvimimiz hakkinda öngörünüz nedir ? Açıklama rica ediyoruz ,:(
-
Haber kanallarına watsaptan felan yazmak olabilir, binlerce olursa dikkat çeker bir şey olabilir.
-
@Cemre33 yarın sınav yapsalar mutlu olur muyuz veya 2021'e bıraksalar üzülür müyüz? artık sınavların bir önemi kalmadı. bizlerden kesip kurum içi tayfaya kadro veriyorlar. 90 100 al, keriz gibi 3-4 seneni feda et. ''bir şekilde'' kuruma giren adamların altında ezil. bu kalp kırıklığı artık geçmez.
-
Puanım yüksek olsa guyun yanından bile geçmem.
-
@zenginmemur kastın 91 92 üzeri sanırım çünkü 85 90 arası guy olmak için bekliyor senelerdir
-
@EsTerGon-Kalesi mantıken düşününce güzel illerin dışında çoğu il taban puanla kapatacak diyebiliriz galiba yoksa ben mi yanlış düşünüyorum. 2019 KPSS'de 71.3 puanım 9.000 sıralama var umutlanmalı mıyım onu da bilmiyorum
-
@muallakta_kalan biliyorum hocam alımlar çok azaldı.
-
@Grimmjow 20 katı olması halinde dediginz dogru 1-2 il dışında çoğunluk tabanda kapatır .
-
Bu durumda kpss puanı istemenin de bir olayı kalmadı.
-
@churcill Evet hocam o yüzden ihtimal dışı.. 20.000 kişi kastedilen sayı.
-
@Grimmjow 71.3 puanla çok zor hocam. 5 il tercihinden sonra süpriz 70-71 ile kapatma olayı da olmayacak gibi. 2020 ye odaklanıp ona göre puanınızı yükseltmek en mantıklısı.
-
@EsTerGon-Kalesi 20000 kişiyi sınava çağırırlarsa neden puanlar düşmesin ki puanı yüksek olanlar zaten iyi illeri seçecek garanti diye diğer iller tabana yakın kapatır diye düşünüyorum.
-
17 ekim 2020 cumartesi günü Gelir uzmanlığı yeterlilik sınavı yapılacakmış arkadaşlar.
-
bugün dairede odacı arkadaşların muhabbetlerini görecektiniz. sizlerin adına ben sinir oldum. havadan uzmanlık geldi. ne güzel dünya be.
-
@Grimmjow hocam 20 katı cagrılmaz. Ben olsam bunları bir kenara bırakıp2020 kpss de puanımı yükseltmeye calısırdırm
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
etkinliklere katılmayanı korkak diyince kötü ben oldum
yanlışım varsa düzeltin ama bilmediğimden soruyorum, çalışanlara özel şeylerin paylaşılması suç teşkil etmiyor mu acaba?
-
@Okitov kamuya açık twet paylaştım.şuç olabilmesi için gizli olması gerekmez mi?