2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Kendileri itiraf ediyor!
KPSS'den 50 alamayan adamları uyduruk bir sınavla uzman yapacaksınız!
ALINTI TWİTTER:: @ne_degildir_
-
@hayırlısı035 2 gün ardı ardına etkinlik yaptık.TAG satın almadan.Dün gece 01:00'e kadar gündemdeyiz.Bugün ise ilk 10 dayız.
TAG şu
BüroSen KurumiçiHaksızlıktır -
@cevatcobanli444, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bu kurum içi dedikleri kim mesela ben anlayamadım o kadrolara nasıl giriliyosa oralar için çalışalım, yarışalım arkadaşlar bence tek çözüm bu
KPSS merkezi atama ile alıyorlar.Bende bakıyordum bir zamanlar ama son dönemlerde merkezi KPSS ile alımda sadece güvenlik görevlisi almışlardı.
-
@akncıı ben süreçte yeniyim, o yüzden kendi adıma etkinlik yapıldıysa şayet hiç farkında değildim. Bu konuda öz eleştiri yapıyordum pişmanım. Ama 2017 yılından beri etkinlikler bu kadar yoğun yapıldı mı onu da bilmiyorum. Eğer yapılmadıysa keşke yapsalardı, o zamandan önlem alınsaydı. Ben de öğrenci olarak duyduğum anda katılırdım.
-
Şimdi düşünün ülkede kamuda çalışan personel sayısı 5 milyona yakın gecen açıkladılar. Ögretmeni sağlıkçıyı polisi çık her sene en az 100 bin personel ihtiyacı var devletin. Ama kpss b grubu ve a grubundan aldıgı toplam personel sayısı 5 bin yok. 95 bin personeli nerden buluyorlar!? El altından.. X partisi y partisi değil hepsi yapıyor bunu. Hak yemek normal oldu. Özellikle onurlu şerefli sırf çıkar uğruna onun bunun yanına yanaşmayan insanların hakkı daha da yenir oldu.
Burda hakim savcı kaymakam VS olacak arkadaşlar var. Allah rızası için Bi gün oralara geldiğiniz de kardeşiniz bile olsa hakeden sevmediğiniz adam da olsa hakkını verin. Bizim iibfliler olarak yeni nesil olarak yapabileceğimiz bu çünkü herkes bize sağır kör. Ben şahsım adına and içtim. Kardeşim dahi olsa kimsenin hakkına girmeyecem -
@Grimmjow barajı geçen aday sayısı 20 bini bile bulmadığına göre 70 puan
-
özel sektorde iş arayin arkadaslar , artık bu işin sonu yok bosuna yillarimiz gitmesin ben 3 senemi verdimdaha yeter
-
@hayırlısı035 yaradan böyle görmüs cümlesi
-
Çok büyük haksızlığa uğradık. Ama maalesef bu meslek hiçbir açıdan iş tatmini olmayan vhkilerinde aynı işi yaptığı lise mezunu şeflerin altında ezilerek icra edilen bir meslek. Adı uzmanlık ama içi boş. Bu uygulamalarla iyice rezil edilip içi boşaltılıyor. Yazık.
-
Şimdi bu kadro için biz niye p48 kasıyoruz ki?Zaten çalışma arkadaşlarımız olacak kişiler ilkokul mezunu seviyesinde olacaklar.Arkadaşlarim derdide hep kızardım maliyeden çokta bir şey bekleme ama A grubunda guy olmasa durum daha kötü ne olur biri akıl versin.
-
işte guy olup da memnun olmayanların sorunu bu .hani diyorsunuz ya işiniz varken niye calisiyorsunuz işte tam da bundan .Daha konuşmayı bilemeyen guvenlik odacı seninle aynı hatta daha iyi durumda olacak çünkü onlar sendikaya üyeler .Emin olun sizden daha iyi serviste çalışacaklar .Ama iibf iyi oluyor Ben burda bangır bangır bağırırken benim hesabımı troll/sahte diye şikayet ettiler .Uzmanlık bekleyen 6000 küsür kisı var haberiniz olsun .Hadi bakalım o saldıranlar şimdi başkalarına da saldırsın .
Hakkını savunanlara bir şey demiyorum ama diğerleri yüzde yüz hak etti .
Bir arkadaş neden orda çalışan guy lar buna susuyor dedi .Biz kuruma girdiğimizde zaten bunlar vardı şimdi de olacaklar.Yani kalitede bir şey değişmedi hem maaşlarını biz vermiyoruz bizim konumumuz değişmedi. -
@scofieldmustafa Gelir Uzmanı bir arkadaşa sordum 5 katı çağırdığı zaman yönetmelikte 5 katına kadar yazıyordu 20 yaptılarsa büyük ihtimal 20 katını çağırırlar dedi arkadaş galiba amaçları bundan sonra az sayıda ilana çıkıp çok sayıda insanı sınava sokmak ama kesin bir şey yok tabii ilan gelince göreceğiz
-
@Grimmjow 20 katı çağrılmaz ama . En fazla 5 katı çağrılır . 20 katı çağrılsa kpss ve 5 il tercihinin anlamı olmaz .
-
@Cemre33 Bende öyle düşünüyorum ama madem 5 katı çağıracaklar neden o maddeyi değiştirdiler ki? 5 katı yapsalardı kimse niye 10 katı 20 katı değil demezdi değiştirmişler ki çağırabilme olasılıkları var yani.
-
@Grimmjow az sayıda alım olursa daha fazla kişi sınava girebilsin diye bence o düzenleme bin ve üzeri alımda 20katı çağırması çok anlamsız olur 70geçen 10bin kişi var zaten
-
@Grimmjow sadece iibfli alınmıyor o yüzden özellikle bilişimci tarzı alımlar içindir o düzenleme. 1000 ve üzeri alımlarda 5 katı devam eder 500-1000 arası ilanlarda brlki 10 katı olabilir. O düzenleme 20 katına kdar kuruma insiyatif tanıyor illa 20 katı cagrılacak manasına gelmiyor. Puanınızdan dolayı sanırım şartlı şekilde inanmışsınız bu duruma lakin tamamen hayal ürünü. 2020 sınavında gereken puanı alarak bu gerçekleşmeyecek ihtimalleri dahi düşünmenize gerek kalmaz.
-
@malik kpssden 50 alamayan adamların başardığı işlere bak ya. Kulislerle neler neler olduruluyor bu ülkede. Cidden ibretle izliyorum
-
Şahsi görüşüm; kurum içi adaletsizliğini başka bir adaletsizlikle kapatmaya çalışacakları yönünde. Bunu da on veya yirmi katı adayı mülakata çağırarak yapacaklardır. Bu güncelleme boşuna yapılmadı. Çehovun tüfeği tanımında der ki; bir sahnede tüfek gördüyseniz ileride mutlaka patlayacaktır.
-
Arkadaşlar güncelleme yok. 20 katı zaten vardı. Üst sınır o. Yani guy için 20 katı kullanılmadı hiç.
-
Kuruma ilk girdiğimde arkadaşla girişte bekliyoruz güvenlikteki arkadaşına şey diyor "kaç yıldır kurum içi açmıyorlar yeni personel istiyorlar, adaletsizlik vs sora bize baktı yanlış anlamayın arkadaşlar vs" yani yeni girecek olan personelle kendilerini mukayese ediyorlar, bir de şoför arkadaş var uzmanlık için çalışan ama arkadaşın isteği uzman olup şoförlüğe devam etmek, vergi işi de yapmak istemiyor havadan para kazanayım derdinde. Lafın kısası arkadaşlar ben de 2 yıl uğraştım şükür girdik ama kurumda çalıştığınız insan kalitesi çok düşük ve iş tatminini gerçekten etkiliyor, bu yüzden kurumu kazanan insanların %80-90 ı başka kurum için çalışıyor ama maalesef son yıllardaki kadro alımlarındaki azalmadan dolayı en olası ihtimal gene guy a çıkıyor. Allah Her birinizin yardımcısı olsun.