2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@gmzankr066 Gönül toplam 5000 istiyor,hem 2 senedir bekleyen arkadaşların gönlü olur, hem de 2020 sınavına girip bu ilandan başka ilan gelmeyeceğini bilen benim gibi insanların.
Tabi gerçekler: 19-20liler için 1000 kişilik ilan açtık, 18 dahil oldu, 1500 yaptık sayıyı.
-
Arkadaşlar 2018 dahil olmasıyla ilgili bir gelişme var mı?
-
Arkadaslar sinavin ekimden once gelme ihtimali var mi? Takip edemedim sayfayi
-
@kpsslik Yok
-
@EsTerGon-Kalesi sınavlar büyük ihtimal kasımda yapılacak gibi duruyor.. ilanlar öncesinde gelir tabi.
-
@kpsslik kpss açıklanma tarihi 22 Ekim. Üstüne 45 gün ekleyin, büyük ihtimalle 45.günün bittiği hafta sonu sınav olur.
-
@lostfreedom o zaman 2018 puanları dahıl olmaz gıbı
-
@guyzede1 aynen zaten 2019 ile 2020 puanları dahil olacak dediler açıklamada.
-
@lostfreedom sonrasında 2018liler magdur edılmeyecek dıye bır soylentı dolastı da ona ıstınaden soyledım
-
@guyzede1 Sınav gününe kadar o söylenti dillendirilmeye devam edilir.
-
@guyzede1 GUY hariç diğer alımlarda belki olabilir. Çünkü gelir idaresi başkanı açık açık sınav ertelenirse guy alımı da ertelenir demişti. Yanlış hatırlamıyorsam tabi.
-
@yolosapiens Ben de bu durumu anlamıyorum. Biz 2018 de sinava girmeden 15 20 gün önce guy dguy ilani geldi. Bizi sinava almadilar simdi 2020 kpss sonrasi beklenecek deniliyor. 2018 de kpss ye girenler 2 senedir sinav bekliyor. Kendi senesinde gectim 2019 senesinde bile sinava giremesinler diye tarih uzatiliyor. Senelerdir her sabah kalkinca ilan gelmiş mi diye bakani kimse düsünmüyor.
-
@muallakta_kalan Haklısınız, yaşadığınız zor. Sınava yeteri vakit var. En azından tesellimiz bu.
-
A kadro hukuk 2020 konu ve konsesnsus ikisi yeterli mi sizce arkadaşlar a kadro ozellikle kullanan varsa yazabilir mi lutfen
-
. gib başkanın ekimdeki sınavları aralık da en geç yapacağız diye bi açıklama yapmıştı . bu diğer defterdarlık ve vmy sınavları için de geçerli bi açıklamamıydı sizce yoksa sadece guy için miydi ? ekimde defterdarlık ve vmy olur mu acaba
-
@kartalyürekli sonuçta bu sınavlardan sadece guy u gib düzenliyor
-
@zdrn a kadroyu kullandım gayet güzel bir kaynak konsensusla ikisi bence yeterli
-
Herhalde bu sayfayı kurumiçiler yönetiyor.İİBF mezunu olmayan ve KPSS-Alan girmemiş kişilerin bu süreci bilmemesi normal.Yazıda eğer uzmanlık verilirse emeklik artacak kadro saysı azaltmacağına iddaa etti.Ben bizzat emekliği gelmiş ama emekliği erteleyen uzman/müfettiş tanıyorum.İnanmayan varsa vergi daireleri uğrasın.Kurumiçileri bize güzel göstermek için göz boyuyorlar.
Wilfredo Pareto (@TY_WilfPareto) üstadın dediği hatırlayalım:''...Bunun yanında bizim ısrarla üzerinde durduğumuz ancak maalesef sizleri de yanlış yönlendirerek zaman zaman ikna eden bir başka durum var. Kurum içine ayrılan bu kadrolar sizin alımlarınızı azaltacak demiştik. Keza bugün tabloya baktığımızda sizce kurum içi sizi etkilemedi mi?Size verilen 1000 kişilik GUY kadrosu (beklentimiz en az 1500 idi) ve 300 kişilik DUY kadrosuna karşılık kurum içi bekleyen memurlara ayrılması konuşulan kadro en az 2500 kişi. Sayının 4000'i bulması da bekleniyor. Kaldı ki bu sınav 2024'e kadar iki defa yapılacak.KPSS şartını kaldırtmayı başardılar, şimdi de sizin alımınızı ötelemek için uğraşacaklar. Bundan sonraki muhtemel alım rutini 3 yılda 1 olacak şekilde dahi oluşabilir bu durumda.Sizi kandıran kurum içi yolunun neferi hocalar da gayet iyi biliyorlar bazı şeyleri.Sizin ağzınıza bal ile karıştırıp baldıran sürenler bu 4000 kişinin getireceği ek maliyeti, araya giren sınav ile sizin uzayacak takviminizi gayet iyi biliyorlar. Süslü cümlelerle sizi aldatma sebepleri bugün KPSS şartının bile kaldırıldığı bir sistemi elde etmekti, başardılar.Tahmin listelerinin en üstüne sizin alımınızı, en altına kurum içini yüzde yüz oranla yazmalarındaki gaye de tam olarak budur zaten....''
Lütfen süslü cümleleri inanmayalım.
-
KPSS A ya hiç Denizli de giren var mı arkadaşlar
-