2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sendika kankaları, kurum içi çalışma kitaplarını da piyasaya sürmeye başlamışlar!
-
Ne güzel haberler geliyor kpss ye hazırlanan arkadaşlara etkinliklere katılın tepkinizi gösterin diyoruz ben kpss hazırlanıyorum seneye kurum sınavlarına giricem diyorlar puan almışlar bi twit atmaktan aciz bundan sonra hep kurumiçi alsınlar belki insanların aklı başına gelir
-
@yolosapiens senin bu mantıkla guy olan bir daha bir üst mesleğe hiçbir zaman çıkmamalı nerde kaldı adalet o kişinin bilgisi o kişi belki müfettiş kaymakam olacak bilgiye sahip şimdi diyeceksinki belki o zman müfettislik kaymakamlık beklesin ama buda saçma adam ıssız gucsuz iken eline guy olma fırsatı gelince yok ben müfettiş olmayı istiyorum kalsın diyemez müfettislik kaymakamlık denrtmenlik v.s ucu açık bir süreç ne olacağının bir garantisi yok hakediyorsa bilgisi varsa geçebilir gecmli
-
@engin0516 Laf olsun işte
-
@engin0516 zaten olan tüm bu kadro bosalip dolmalarının sebebi bizim atamalardaki belirsizlik degil mi? Her sey bi takvime baglansa iste o zaman herkes hedefledigi yeri bekler. Kimse issiz güçsüz ust kurul merkez uzmanlik beklemez maalesef.
-
@yolosapiens Tarım Bakanlığı'nın yaptığı gibi kamuda çalışanlar mesela başka açtığı sınava giremediler. İyi bir kurumu kazandığı halde ve özlük hakkı falan herşey aynı olduğu halde başka kurumlara da başvuruyorlar. Neredeyse mülakat listelerinde hep aynı kişiler. E buna bir düzenleme getirilmezse doyurucu ilanlar İİBF'nin eline maalesef geçmeyecek. Alım aslında var ama biraz da İİBF'lilerden birkaçı hem birbirlerinin hem de bizlerin yoluna taş koyuyor.
-
@MiraKar Aynen öyle hocam. Benim önerdiğim sözleşmeli uzmanlık birkaç kuruma gelse, inan mükerrer başvuruların da önüne geçer,hakkı olan kadroya girer. Tabi forumda içten içe mükerrer başvuruları savunanlar olduğu için birazcık linç yiyebilirim.
-
Arkadaşlar eğer ilanda bir değişiklik olmaz ise 1000 kişilik alımda puan kaça kadar düşer 2019 puanım 79 bazıları 80 in altına düşmez diyorlar bende KPSS den sonra bir işe girdim ne yapacağımı bilmiyorum malum durumlar eğer KPSS çalışmak için işten çıkarsam bir daha iş bulabilir miyim bilmiyorum
-
@sgkdntmnyrd hocam 80 altına düşmezse guy kendi sınavı en az 85 86 doğru vergi müfettişliği 92 93 le kapatır zaten 2018 sınavı gibi olursa 80 üstü kapatır ama 2017 felan gibi sorarsa önceki senelerle aynı kapatır yanı her türlü yeter puanınız
-
@sgkdntmnyrd 2-3 il dışında geri kalan bana göre 75-80 bandında kapatır.. (2020 puanları belirleyecek durumu .. tek il olsaydı ıskalama şansınız olabilirdi fakat 5 il tercihinden sonra 79 ile rahat girersiniz sıkıntı yapmayın.
-
@yolosapiens daha iyi bir kurum olur, özlük hakkı daha iyi olur anlarım yada hayalidir o kurum anlarım. Kaymakamlığı kazanıp SGK'ya başvuran birinin ne gibi bir amacı var çözemedim mesela. Kaymakamlığı da istemiyorsa artık ne denebilir ki böyle birine.
-
Merhaba tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim bir konu var. Sizce guy min. Kaç puan ile kapatır önceki senelere göre puan da bir yükseklik yaşanır mı
-
@Yasin32 hocam tercıh sayısı arttıgı ıcın hiçbirimiz tecrubeli değiliz.
-
Arkadaşlar merhaba etkinlik yapılma planı var mı? Bı etkinlik yapılsa, bugün Cumhurbaşkanı GİB hizmet binası vs açtı İstanbul da alakalı olduğu için dedim ama...
-
@harmanHH Hocam ben etkinlikleri çok mantıklı bulmuyorum. Telegram grubunda bir arkadaş yazmıştı. Bu ilan için 2019 Aralık ayında Cumhurbaşkanından onay alınmıştı. Bu saatten sonra sayıyı arttırmazlar herhalde.
-
Benim fikrim de etkinlik yapalım ve ilan ilk bahar a ertelensin ne güzel kimsenin sesi çıkmıyor bizim şimdi gelir uzman yrd sınavına girmiş ve mülakat a hazırlanıyor ya da sonuç bekliyor olmalıydık bekleyin kardeşim son bahar ı daha çook beklersiniz şuan sınav yapılmamasına bi engel var mı?
-
@Diego33 Bunun da sebebi Gelir İdaresi Başkanının özellikle 2020 KPSS'yi bekleyeceklerini açıklaması.
-
@yolosapiens son baharda 4 sınav yapacaklarını söylüyorlar bari 2 sini bu zamanlarda yapsalardı biz 2 yıldır ilan yok diyoruz 6 ay sonrasına devlet hastanesi gibi gün veriyorlar ayıptır 90 küsür puanla 2 yıldır bekliyorum yine kpss geldi soran başvur para yatır ankaraya git gel 2 yıldır giden paranın haddi hesabı yok
-
Arkadaşlar takip edemedim bu alıma 2020 kpssye girenler de mi başvurabilecek ?
-
@bernaa evet. 2019-2020 gecerli.