2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Adamlar #PsikolojideMesafeOlmaz tagı ile açıköğretimde psikoloji açılmasına tepki koyular.Uzun süre gündemde 158 bin twit.Keşke iibf açıköğretim kapatılsa.Orta vade de hem devlete hem de özel sektör de iibf'nin avantajına olmuş olur.Belki iibf'nin itibarı artar.
-
@hayırlısı035 aslında psikoloji okuyanlar ile biz de ortak bir tag açabiliriz genel olarak AÖF'ün kaldırılması haline çevirerek tabiki. İİBF aslında alımın hiç olmadığı ya da tercih edilmeyen bir fakülte değil. Mühendislik, öğretmenlik, psikoloji vs.neredeyse tüm bölümleri okuyanlar kamuda yöneticilik yapabilmek için AÖF'te olsa İİBF'den ikinci ünv.okuyorlar. Az da olsa hemen her kurum ilan veriyor. Psikoloji öğrencilerinin hem lobisi var hergün twitterde gündem oluyorlar. Sanatçılar, youtuberlerden onlar için tweet atanlar da oldu. Onların bu gücüne destek vermeliyiz ve bizim için de kötü olan AÖF'ün kapatılması için genel etkinlik düzenlemeliyiz bence.
-
Her yıl hakimlik ilanı geldi.Guy bütceye yük olacak diye gelmedi ve hala belirsizlik.Benim akıllı gençlerim hala tercihlerinde iibf yazıyor sadece gülüyorum.İyi bayramlar ilan bekleyen herkese
-
@zenginmemur Kuzenim tercih yapacak, iktisat yazsam mı diye sordu. Açık açık boğaziçi, ODTÜ gibi yerlerde okumayacaksan hiç okuma dedim.
Ayrıca herkes diyor ama GUY belirsiz filan değil ki. kpss ertelendi diye guy sınavını da ertelediler. burada çoğu kişinin işine gelmedi ama belirsiz filan da değil.
-
@yolosapiens nasıl değil Allah aşkına en sin 2018 yılında gelen bir ilan daha nasıl belirsiz olacak.Açıklamaya göre ilan gelecekte peki sen ben mülakatı geçemezsek 2021 kpssye tekrar mı katılalim yani?
-
@zenginmemur Yok hocam, ben öyle demek istemedim. Bakan ve bakanlığın twitter sayfası bile alım takvimini paylaştı. Sadece kpss ertelendi diye tarihler ileri atacak. Belirsiz bir durum olmadığını söylemek istemiştim sadece.
-
@yolosapiens 24 Ekim dediler erteleme durumu olacak dediğiniz gibi kpss sonucu 22 ekimde açıklanacağı için. 22 Ekim üstüne minimum 45 gün koysak Aralık başına denk geliyor. Kişisel görüşüm 2020 yılında bu sınava giremeyiz. Bir şekilde 2021 ocak, şubat gibi olur diye düşünüyorum. Mülakatı, gvssi, ataması, iş başı derken 2022 ocak gelir.
-
@lostfreedom sınav 2020 içinde yapılmazsa çok büyük sıkıntı olur bizim için. 2020 Ekim net tarih verildiği için insanlar son bir umut bekliyor. 2018 den beri ilani bekliyoruz. 2021'e sarkarsa 2022'ye de sarkar. Bunun sonu yok. Verilen tarihte en geç ilan gelmesi gerekir. Yoksa işe girmemiz 2023'de bulur. 2024'de.
-
@muallakta_kalan Ekim için net tarih verildi ama 2020lilerin gireceği de net şekilde belirtildi. Hatta akılda soru kalmaması için guy sınavının kasım sonu aralık başı yapılabileceğini de söylediler. Üstte bir arkadaş 2022'yi bulur filan demiş. Bunun olmayacağını hepimiz biliyoruz. Zor bir süreç, hepimizin için hayırlısı olsun.
-
@yolosapiens guy sınavıyla hakimlik sınavının cakisma ihtimali yok dimi arkadaslar birini ösym birini kurum yaptığı icin insan endişeleniyor.kurum bunu dikkate alır umarim
-
@yolosapiens açıkçası ekim kasım için de kesin diyemiyorum gözümle ilanı görmedikten sonra hiçbir şey belli değil bence. Bu süreçte ne duyumlar söylemler gördük Sadece temennim 2020 yılı içinde sınavın yapılması
-
@muallakta_kalan Duyumdan da öte bakanlığın açıklaması. Her yerde 'reklam' yaptıktan sonra 'vazgeçtik, almıyoruz' demezler diye düşünüyorum. Sadece virüs dolayısıyla 1-2 ay gecikecektir. Bunu anlatmaya çalışmıştım üstte.
-
@yolosapiens inşallah dediğiniz gibi olur. Hakkımızda hayırlısı.
-
Arkadaşlar kpss açıklanacak daha, öyleyse ilanın ve sınavın hazırlanması vs 2020 yılını geçer mi? 2021 de ilanın gelme şansı nedir? Yani bu yılki personel alım izni 2021 yılına devredilir mi bunu merak ediyorum
-
Bilim kurulu üyeleri 2.dalga sonbahar aylarında gelebilir.Bu durumda sınav bahar aylarında olabilir hazırlıklı olalım.
-
@yolosapiens vazgeçtik almıyoruz demezler zaten. Hiçbişey söylemezler bekler durursun. Yani inş öyle olmaz tabii temennimiz bu yönde
-
@botan01 o zaman sınavı simdi yapsınlar. Ekim ayını bekleme zorunluluğu nereden geliyor. Bizim daha bekleme tahammülümüz kalmadi. Sizde laf sõz çikarmayin bahar falan diye kac bahardir bekliyoruz zaten. Emin olun o bahar gelince baska bir sey cikar bahar kış olur kış yaz olur. Ekim en geç kasım aralıkta bu sınav olmalı. Bunun için bastirmaliyiz
-
@muallakta_kalan hocam burada bas bas bağırdık mayıs haziran gibi olsun diye bizi dinleyen olmadı. sırf 2020 puanı da dahil edilsin diye ekime aldılar o da yetmedi kpss ertelendi şimdi ne zaman yapacakları muamma. bunları öngördüğümüz için en kısa vadede olmalı dedik ama sözümüz geçmedi maalesef. 2020'ye girenlerle hiçbir sorunum yok ama bu sınavlara 2018 ve 19'luların puanları dahil olacaktı ve şimdiye mülakatları bekliyor olacaktık. ben bu saatten sonra ilgilenmiyorum ne zaman olursa olsun artık umurumda değil hiçbir sınav.
-
@olursaolur hocam yanlış bilgi olmasın ama geçen sene 29 aralıkta stajyer hazine kontrolorlugu sınavı ile hakimlik aynı gündü diye biliyorum .
-
@elitnur insallah ayni problemi tekrar yaşamayız bekleyelim bakalim