2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@lostfreedom 2018'den beri geçerli puanı olan biri olarak söylediklerine katılıyorum. 2 sene gibi bir süredir bekliyoruz sınavsız bir şekilde. Sınavın yapılacağına dair pek umudum olmasada, verilen tarih ve açiklama sebebiyle yįlbaşına kadar bekleme kararı aldım. 2020 sonrası için verilecek ertelemede bu sınavın yapılmayacağı sonucunu çıkaracağım malesef
-
Gib başkanı yıl sonuna kalmadan sınavı yapıcaz demişti neden bilmiyorum ama bunca olumsuzluğa rağmen ben gerçekten en geç aralık sonuna kadar ilanın geleceğini düşünüyorum.
-
@çölkaplanı Hocam siz bu Türkçe ile nasıl 91 aldınız merak ediyorum doğrusu
-
MK ilanı nerde acaba
-
@underwood tipki senin gibi turkceyi iyi biliyorum diyen guruhu kpss nin tozlu sayfalarına gömerek aldim.
-
Dostlar bence buralarda Türkçeyi biliyorsun bilmiyorsun bu Türkçeyle nasıl 90 aldın alamadın tartışmalarını nacizane fikir olarak söylüyorum boşverin İnternet ortamında yazılan yazılardan bir insanın Türkçeyi bilip bilmediğini anlayamazsınız çünkü burayı çoğu insan üstünkörü kullanıyor olabilir hızlı hızlı dikkat etmeden yazıp çıkıyordur tabi tam tersi noktasına kadar dikkat eden de vardır ama dediğim gibi çoğu en hızlı şekilde bilgiye nasıl ulaşırım diye üstünkörü birşeyler karalayıp hemen girip hemen çıkabiliyor siteden hatta belki daha sonra aradığı cevaba bakmak için siteye 3 gün sonra 3 dakikalığına bile uğruyor olabilir ya da telefonun pcnin veya tabletin azizliğine uğruyordur otomatik bazı şeyler yanlış yazılabiliyor zaten bir de İnternet jargonu diye birşey var kısaltmalar farklı anlamlara gelen yazılar gibi ya da bunu WhatsApp vs kullanırken de çok gördüm mesela görüşürüz demek yerine grşz diyoruz gibi ya da de da nın ayrı yazılıp yazılmaması durumu da aynı bazen insan space e basıp ayırmaya üşeniyor de yi da yı diğer yandan Türkçesi gerçekten zayıf da olabilir buna rağmen 90 da alabilir çünkü kpss ya da test usülü sınavlarda çeşitli taktikleri uygulayıp o dersi gerçekte çok iyi bilmeseniz bile birşeyler yapabilirsiniz ya da ezber yapıp aynı soruları sürekli çözerek bir nevi yine ezbere dönüştürerek birşeyler yapabilirsiniz çünkü zaten benzer soruların özüne dokunmadan çevirip çevirip aynı şekilde sorabiliyorlar ya da Türkçesi kötü olsa da diğer dersler sayesinde Türkçeyi telafi ederek kpss ya da diğer sınavlardan 90 alabilmek de mümkün atıp tutturmak da boşverin kendinizi kasmayın burası resmi yazışma yeri değil yazım kurallarına çok takılmayın buralarda tik olur takıntı olur sonra ama en önemlisi birbirimizi kırmayalım yine de siz bilirsiniz tabi herkese iyi forumlar dostlar
-
Bişeyler yazıyosunuz bi gelişme mi var yoksa diye giriyoruz ergen ergen dissleşmelerinizi okuyoruz. Gidin özelden kapışın kardeşim o dm boşa mı var hayret bişey yaa
-
Kasim ayinda sinav olur mu ki? Umarim kisa zaman da olur
-
@mrvguy umarım bide neden açıklama yapılmıyor gerçekten anlamıyorum
-
@mrvguy gönül isterki en kısa zamanda ilan gelsin ama aralık ayının başından önce geleceğini pek sanmıyorum ayrıca bu sessizlik insanın içine şüphe düşürüyor..
-
@yolosapiens aslında kurumlar tazminat ödeme sistemi getirse bu sorunu çözer
-
İİBF'deki açıköğretim kapatılması veya kontenjan sınırı getirilmesi adına Twitter da etkinliği
Twitter
15 Ağustos 2020 Cumartesi (Yani Yarın)
20:00 de başlayacak
️ Sayın Cumhurbaşkanımıza ve diğer büyüklere talepleri ileteceğiz.
️ TAG etkinlik saatinde belli olacaktır.Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ ️ ️ KURALLAR:
TAG gündeme girinceye kadar;
1️⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2️⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp,facebook vb. duyuralım -
Arkadaşlar sınav bu sene çok kuvvetli bir ihtimalle Aralık ayında yapılacak.Ekim sonu ,kasım başı ilan a çıkılacağı söyleniyor.5 kat çağrılması gündemde ..
-
@abondance_55 peki sayı hakkinda bilgi varmı yine 1000 guy mu ?
-
@abondance_55 kpss de ekim sonu gibi açıklanıyor sanırım hemen ilana çıkacaklar o zaman
-
@abondance_55 normalde alımı açıklanan 4 yer var bu sınavlar aynı anda mı yapılacak yada birer hafta arayla filan mı olacak bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
-
@Keynesin-Faizi sayı yine 1000 fakat 5 kat net değil, 20 katta çağrılabilir.
-
@pabloescobarr tahminen evet
-
@crowdingout farklı zamanlarda yapılacak hocam belki bir kısmı 2021 i bulabilir.Ama aldığım duyum mağdur edilmeyeceği yönünde. Son senesi olanların sınava girebilmesi için planlama yapılıyor,o konuyla ilgili olarak..
-
@abondance_55 20 kat çağrılmaz yine 5 kat olacaktır. 20 kat sonraki düşük sayıda alım yapılırsa kullanmak için.