2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar kaç katı çağrılacağı konusunda 1000 kişilik alim için 20 kat olacağını dusunmuyorum.5 katı kadar adayın guy sınavına cagrilacagini düşünüyorum.Ama belki sayıda tekrar bir düzenleme olur yada kat olayı belki değişir onu bilemem.
-
@Hayaller71 20 kat çağırılıyor diye biliyorum.
-
@pabloescobarr rica ederim
-
@muallakta_kalan hocam onu zaten belirttiler ama 2018 puanlarının geçerli olmayacağı hususunu..Bu ilanlar için bir görsel hazırlamışlardı.Sikca sorulan sorulara cevap niteliğinde.O yüzden başka kurumları bilemem ama Hazine ve Maliye Bakanlığı ilanları için 2019 ve 2020 puanları geçerli olacak maalesef
-
@abondance_55 gerçi doğru hocam 5 kat çağırsa 1500 kişiden 1200 kişiyi mülakata çağıracak oda Saçma olur 20 en makbul olanı
-
@hayırlısı035 Arkadaşlar etkinlik başladı.TAG bu İibfAçık ÖğretimeSınırlama
-
@abondance_55 görseli gördüm hocam. Görsel yayimlandığında virüs daha çikmamiş, kpss ertelenmemişti. Verilen sınav tarihide 2020 kpss sonrasına denk düşüyordu. Şimdi ise öncesine denk düşüyor. Kurum sınavının ertelenmemesi halinde sınav 2018 kpss dahilinde olması gerekir. Tabi 2018'i elemine etmek istemezlerse.
-
@muallakta_kalan Açıklamanın yapıldığı tarihte KPSS'ye uzun bir süre vardı. Yapmak isteseler KPSS'den önce ilana çıkarlardı diye düşünüyorum.
-
daha önce açıklaması yapılmış olan ilanın neden açıklanmanın tekrarı gibi tartışıyorsunuz?Daha önce Bekir BAYRAKDAR trt soruları açıklamıştı.İsterseniz video atayım.
-
@hayırlısı035 bana özelden atabilirsiniz.
-
@muallakta_kalan zaten maliye bakanlığı o görselleri çıktıktan sonra ÖSYM sınav tarihini netleştirdi.Cevap maiyetindeki görsel ÖSYM takvimi netlestirdikten sonra kamuoyuyla paylaşıldı. Yapmak isteselerdi emin olun o tarihlerde alıma çıkarlardı.Cunku ÖSYM YKS sınavını pandemide yaptı.2018 puanlarının iptal edilmesindeki amaç bence para toplamak oldu.
-
@abondance_55 2018'de o yaşta, farklı bir şehirde dersaneye gidip, dünya kadar emek, zaman ve para harcamıştım. 2019 daha iyi puanım olmasına rağmen verdiğim emeklere yanıyorum. 2 yıldan fazla süredir bekliyorum. Yeni rakiplerin eklenmesi de cabasi.
-
@muallakta_kalan 2019 da daha iyi puanınız varsa bence fazla kafaya takmayın bu durumu. 2018 puanından eminim sizden başka medet bekleyen yoktur. En iyisi unutup sürece odaklanmak.
-
İl göçten mülakatta elendik ve guya talip olduk hayırlısı ...
-
@muallakta_kalan hocam inanın hepimiz bekliyoruz neredeyse 2 yıldır.2019 P48 puanım 90 inanın daha hiç kuruma atanamayan insanlar var .Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
@EsTerGon-Kalesi emin olun 2018 puanindan medet bekleyen yüzlerce insan var. Sadece benim yakinimda olan 18 puani iyi 19 puaniyla belkide sinava giremeyecek olan arkadaslarim var. 18 19 simdi de 20 kpss'ye gireceğim. 20 ye girmeden sinav istemek hakkim diye düşünüyorum ama malesef gerçekleşmeyecek gibi duruyor.
-
@muallakta_kalan hocam youtube videosu var.Daha önce gülcin hanıma sorularımızı iletmiştik.O da sağolsun GİB başkanı programa çıkınca kendisine sormuştu.4 dakikada başlıyor.Linki bağlantıda ulaşabilirsiniz.
bağlantı metni -
Arkadaşlar 2019 mezunuyum ama Sbui mezunuyum, merkezi alımda 87 üstü kapatıyor. Acaba sizce ikinci üniversite kapsamında iktisat, maliye falan okusam mı? Bu arada adalet son sınıfım bu sene bitecek inşallah. Seneye üniversite sınavına dahi girmeyi düşünüyorum.
-
@MiraKar onu ben de sordum sbu lu olunca mülakatlarda bile zor soruyorlar ve kpss b den en yüksek kapatan iibf bölümlerinden belki de en yüksek kapatanı ayrıca diğer bölümler gibi geniş kapsamlı başvuramıyorsun ama o bölümlerin çoğu sbu nun başvurduğu yerlere başvurabiliyor ona göre kendinizi ayarlayın ben iktisattan ikinci üniversiteye başvuracam bu sene bence siz de okuyun o arada kpss a ya da b halledip atanırsanız ne ala aksi halde en azından iktisat maliye çeko gibi bölümler bitirirseniz ilerde 80 ile atanma şansınız bile olabilir kolay gelsin unutmadan iibf pişmanlıktır sbu ise iki katı pişmanlıktır
-
@snowpatrol Ben üniversite tercihlerimi yaparken sadece iktisat-maliye bölümlerini tercih etmiştim. Atamasının diğer bölümlere nazaran daha kolay olduğunu o zaman bir aile dostumuz söylemişti. Sizin hakkınızda hayırlısı olsun ama sbu okuyup da atanan çok fazla kişi görüyorum twitterda. Bence hemen pes etmeyin, yine de çalışıp şansınızı deneyin bence.