2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@rabia89 hmuy dışındakiler gelir.
-
Arkadaşlar bu yıl, 2019 dan daha az puan alırsam puanım yanar mi? Yoksa geçen yılki puanımı kullanabilir miyim?
-
@R-Barro hmuy gelmez mi hocam 500 diyordu sanki ilanda
-
@lostfreedom yanlis kisiye yazmisim az once hocam ,size yazcaktm mhuy 500 kisi diyordu sanki ilanda
-
@rabia89 500 kişi bölüm bazlı alırsa yüksek kapatır.Sadece iibf mezunu olarak alırsa gelebilir.Yds ile ilan gelirse zaten 75in bile şansı var.
-
Arkadaşlar peki guy için sizce kaç katı sınava çağrılır ?
-
@rabia89 Yds olmadığı varsayımı ile hareket ettim. Öyle olursa yüksek kapatır ama ydsli ilana çıkarsa işler değişir.
-
@sgkdntmnyrd, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar peki guy için sizce kaç katı sınava çağrılır ?
10k
-
-
@sgkdntmnyrd bence 10bin kişi girecek sınavlara hep
2000 kişi ise 5 katı
1000 kişi ise 10 katı
500 kişi ise 20 katıTahminim
-
Merhaba arkadaşlar konuyla ilgili değil bugün icra iflas hocamızda covit 19 testi pozitif çıktı ders iptal oldu. Sınava az kaldı anlaşılır icra iflas pdf olan varsa lütfen bana yolayabilir mi (gmail adresimimden)
-
Arkadaşlar malum vaka sayısı artmaya başladı ilanlar ertelenir mi aceba ? Askere gitmeyi düşünüyorum askerde iken başvuru yapıp girebiliyor muyuz bilgisi olan var mı ?
-
@shocking ertelenebilir de ertelenmeyebilir de. Şu an her şey belirsiz. Askerdeyken sınavlara başvurup, girebilirsiniz.
-
@lostfreedom Hocam askerlik ile ilişiği olmamak yazıyor başvuruda bu durum sakınca yaratmaz mı ?
-
@shocking Ben de aynı şeyi yazacaktım ama emin olmadığım için araya girmek istemedim. İnternette okuduğum yorumlardan şunu anlıyorum: Başvurunuzu yaptınız askere gittiniz mülakat veya kurum sınavına girebilirsiniz fakat askerdeyken ilan geldi başvuru yapamazsınız.
-
@yolosapiens Bu konuda bilgi almak için kuruma ulaşabilirsek kurumdan bilgi almak daha sağlıklı sanırım.
-
@shocking hayır komutanlara durumu bildirerek başvurabilirsiniz. 2 arkadaşım askerdeyken başvurusunu yapıp, sınavlara girmişti vaktiyle. Bir sorun olacağını sanmam.
-
Aralik yaziliya cok gec . Daha bunun mulakati da var isimiz zor ne guzel di onceki tarih .umarim gec olmaz surec
-
@mrvguy hocam mesela alan sınavlarının yapılmasından sonra 14 -15 Eylülden sonra kurum ilana çıkamazmi? Illa ki sonuç açıklanma tarihinimi beklemek lazım? Sonuç olarak 2019-2020 puanları geçerli olacak en nihayetinde.Kafama takılan sorulardan birisi...
-
@abondance_55 memurlar nette alımlar 2021 e ertelendi yakında açıklama yapılır bakanlıktan yazmışlar. Duyumu olan var mı doğru mu bu?