2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
2018 puanımın geçersiz olması konusunda hakkım asla helal değildir. Kendimi kurtardım çok şükür. Gider paşalar gibi smmm olurum. Bir çorba param da olsa çıkar. Ama giden emeğim, geçen yaşım, giden sağlığımın hakkı asla helal değil.
2018’liler elendi nasılsa tekrar girersiniz aynı puanları alırsınız diyecek olanlarda da eğer ki tırnak ucu kadar hakkım geçecekse onlara da haram olsun. Hiç hümanist ya da iyi niyetli olmayacağım artık. Bizim emeğimizi küçük görenler bizden beter olsunlar.Bilen beni bilir. 2017’den beri bu forumdayım. Ne çektiğimi, nasıl debelendiğimi şuradaki girileri okuyan anlar.
Söyleyeceklerim bu kadar. Kalın sağlıcakla.
-
@mbguy görüyorum ve arttırıyorum 2010-2015 yılları arasında ösymnin kpss başta olmak üzere yaptığı sınavlarda soruların çalındığı ve usulsüzlük yapıldığı itiraf ediliyor mahkemece bilirkişi tarafından ispatlanıyor konuyla ilişkili kişiler yargılanıyor hiç olmazsa 35 yaş sınırı esnetilmeli artı 5 yıl eklenmeli herkese bizim günahımız ne usulsüzlük yapıldıysa belki o yıllarda biz atanacakken hak etmeyen başkası atandı bizim yerimize yaşımız da geldi geçiyor şimdi aynı şekilde kpss 2018 puanını alanlar hem yaşımız geçiyor hem kpss süresi doluyor olağanüstü bir durum pandemi çıkıyor sürelerin dondurulması gerekirken yaşı geçenlere de hak tanınması gerekirken yapılmıyor en iyisi kendi imkanını kendin yaratacaksın yapacak bir şey yok
-
@mbguy çoğu kişi sizin gibi 2018 puanını değerlendirmek için bekliyor. Çıkmamış candan ümit kesilmez. Bırakmayın hocam. Ayrıca 2018 puanı olanların elenmesi digerleri için avantaj olmayacak yığılma sebebiyle. Her senenin ilani senesinde gelirse alttan gelenler de daha rahat atanır. Son olarak bugün 2018 puanı yanar, yarın 2019. Olmasi ve istenmesi gereken kpss öncesi ve kpss sonrası makul tarihte ilan gelmesidir.
-
merhaba yapılacak olan 2000 kisilik alımla ılgili sağlam duyumu olan var yeni planlama ilgili paylasırsanız sevınırım...
-
tarıhlerle ılgılı duyumu olan var mı
-
@komyrd siz il göç grubundaydınız galiba hocam olmadı mı il göç
-
@mbguy çok haklısınız hocam üzüldüm sizin adınıza ama bırakmayın yaşınız 35 değilse hangi kuruma atandınız
-
@gencbiraday benim kuzenim 35 yaşında 86 puanı var.Birakmalimi çalışmayı?sizce
-
@komyrd aralık ayı diyorlar hocam
-
@abondance_55 kim onu diyen hocam
-
@Marsiyal maliye daire başkanlarından bir zati muhterem.
-
@Marsiyal size göre ne zaman olur hocam?
-
@gencbiraday olmadı kardeşimmm
-
Eli kulağında...
-
@Keynesin-Faizi nolursunuz su cumleyi bi daha kurmayın etrafimda soyleyenlere de kızıyorum lanet olsun
-
@gencbiraday sorun orada, herhangi bir kuruma atanamadım. Puanımı il göç dışında hiçbir sınavda kullanamadım. Hepinizin malumu, hepsi yüksek yüksek kapattı.
Baktım bu bilgiler boşa gidecek, en azından kendimi kurtarayım dedim smmm staj başlattım ve şükürler olsun ki 1 senem bitti bile. Üstelik inanın bana maliyede 2-3 senedir çalışan guy-gu’lardan çok daha fazla şey kattım kendime. Öyle vasat adamlar oralarda çalışıyor ki yeri geliyor kendi işlerini biz hatırlatıyoruz. Ama işte Bizler özelde asgari ücretle yürüyoruz. Böyle de bir çelişki. Ama şikayetçi miyim? Asla! Staj Başlatmamış olsaydım halen atanmayı, tarihi bile muallak olan bir sınavı evde 5 parasız, ailemden para istemeye bile utanır vaziyette bekliyor olacaktım.
Ben elimi yıkadım artık. Allah görüyor. Ağlaya ağlaya KPSS kitaplarımı attım. Allah o döktüğüm gözyaşlarını gördü. Bu uğurda bir psikoloji harcandı. 20’li yaşlarımın yarısı gitti. Daha da başına geçmem. -
@mbguy keşke atmasaydınız bir yandan da çalışırdınız sonuçta hali hazırda bir işiniz varmış üzüldüm sizin adınıza maalesef çoğumuz aynı durumdayız Allah emek veren hakeden kardeşlerimizin yolunu açık etsin ne diyelim
-
@abondance_55 hocam ilk açıklama olduğunda ekim diye acıklanmisti.değişiklik mi var acaba
-
Bu sene full p3 çalıştım hatta kaymakamlığa da girmeyeceğim nedense bu ilanın geleceğine pek inancım yok yıllar çok yıprattı hepimizi 2 puanım bişeye yaramadı 2018 de p3 çalışan arkadaşlarım çoğu atandı ormana filan... Bende özelde başlayacam @mbguy kardeşim burası insanı yaşlandırıyor 2 yılda saçlarım döküldü stressden valla.
@mbguy bu arada seni hatırlıyorum sınav sonrası değerlendirme yapardık burada hakkımzda hayırlısı olsun.
Belki de bu benim ilk ve tek olumsuz yorumum bazı arkadaşların morali bozulabilir malesef gerçekler böyle...
-
@kpsslik ertelenecek o tarihler hocam.Kasim ve aralığı bekleyin .22 Ekim sonuç açıklama, kasım veya aralık ilan söyleniyor.Kasimda ilan gelirse Aralıkta sınav,Aralıkta ilan gelirse 2021 Ocak sınav olur ..