2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bütün bu olanları aklımızda tutalım, unutmayalım, bununla beraber emeğimizin yanına şöyle bir hayal de eşlik etsin.
-
@silence, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@snowpatrol kesinlikle aynı fikirdeyim bunlar ikiye ayrılıyor birincisi veri hazırlamacılar var zamanında farklı kurumdan düz memur olarak filan gelmisler bunlar zaten bizim gibi çalışıyor aynı masada sadece maaşları bizden düşük onlara lafım çok yok çünkü sınavı geçse de görevi yaptığı iş değişmiyor sadece ünvanı ve maaşı artacak bunlardan çok yok zaten ama diğer kısım çok bilmem odacı güvenlikçi filan yaş sınırı yok kpss yok mülakat yok zaten soruların çoğunu benzer veriyorlarmış bunlar sınavı geçince direkt sizin oturmanız gereken yere oturacak büyük haksızlık bilemiyorum diyecek söz bulamıyorum yazıkk
hocam bildiğim kadarıyla sınava gireceklerin çoğunluğu VHKİ kadrosu , bir yerde anket görmüştüm orda bile %70 civarında çıkıyordu.
-
@Okitov benim bildiğim kadarıyla da veri hazırlamacıların çoğunluğu önceki sınavda geçtiler bu sınavı bekleyenler de son iki üç senede emeklilik çok olduğu için sınavı beklemeden emekli oldular maddiyatın etkisiyle..belki vergi dairesine göre değişiyodur ama ben yine genel olarak çok olduğunu düşünmüyorum çünkü genel dairelerde son senelerde gidin bakın eskisi gibi yaşlı çok yok ya gençler ya da eleman eksikliğinden çok az personel çalışıyor maalesef ki bu kadar çalışmayı isteyen iibfli varken personel açığı da çokken alınmıyor
-
@plansız insallh hocam o hayali gerceklestirseydik bi
-
5 il tercihli ilanda 76 puana ( sıralama 5000)sınava girmeye hak kazanırmıyim hocalarım bu sene hazirlanmadan girecem sınava gy gk sınavı bu sene biraz kasmışlardı sanki bana öyle geldi . Fikirlerinize ihtiyacım var ona göre plan yapacam artik
-
@mc61 dogru il tercihine gelecektir rahat olun
-
@mc61 ben de bunu merak ediyorum hocam
-
arkadaşlar genel kültür kısmında 1 net olmazsa p48 puanı hesaplanmaz mı.
-
hocalarım çok fazla ileti var ders çalışmaktan çok geri gidemedim. öncesi konusulduysa af görülsün. bir sorum olacak bakanın 'instagram story' sinde paylaştıgı ilanda 24 ekim sınav diyor. 22 ekim kpss açıklanıyor ? basvurular en az 1 ay önceden alınmıyor muydu ? ya gercekten kafam hallaç pamuğu
-
@keynesyenizm hocam o KPSS tarihleri değişmeden önce , temmuz sınavına göre ayarlanmıştı . Sınav tarihlerini revize ederler diye düşünüyorum ben
-
Arkadaşlar gk gy den 30 net yapan birinin alandan 80+ puan alması mümkün müdür ? Daha önceki senelerde böyle sonuçlar alan var mı ?
-
ilan mı geldi arkadaşlar
-
Merhaba arkadaşlar , geçen sene 85 puan alan kişinin yaklaşık sıralaması ve net sayısını bilen var mı rica etsem cevaplar mısınız lütfen ???
-
@ksünr
gy-gk 61 net
Alan Toplam net 102P48 85.10
Sıralama 918 -
Nasıl arkadaşlar ortalama netler benim geçen senelere göre daha düşük maalesef
-
10 katı muhabbeti var acaba gelir mi
-
@Keynesin-Faizi Nerde gecmis muhabbeti hocam? Daha açik yazar misiniz?
-
@muallakta_kalan gruplarda yazmışlar
-
@Keynesin-Faizi 10 katı yonetmelikte var zaten. Fakat daha çok az sayılı alımlar için koyulmuş gibi ama bellide olmaz daha fazla adayı sınava çağıralım diyip 10 katı kişiyi cagirabilirler. Neticede 5 il tercihi muhabbetini bu sene getirdiler 10 katinida getirebilirler.
-
@LioN aynen hocam öyle diyorlar bence tesadüf değil bu