2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Keynesin-Faizi size katılıyorum hocam bende 2 yıldır ciddi puanlarla atanamiyorum.Insanlarin gerçekten psikolojisi bozuldu.Dunyanin en zor işini yapıyoruz bence.Her daim mental olarak dayanıklılık gerektiren bir süreç.Çok zor iş be hocam..Bu işler bu durumlara gelecekmiydi?En kötüsü de insanlara umut aşılayıp bir kenara çekilmek ve vaad edilenleri yerine getirmeyip seyretmek..Biz yine umutlu olalım Yüce Allah büyüktür.Pes etmememiz lazım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
@abondance_55 2021 e kalmaz heralde ya öyle umut ediyorum
-
@abondance_55 hocam B planı olmayan bir fakülte mezunuyuz.Bu kadar saçma bölüm olamaz.Meslek olmayınca kendi işinide yapamıyosun.Hakimlik olmasa avukatliķ diyemiyoruz ki
-
81 puanın şansı var mı? Diğer ilanlar için olmayabilir ama buna yeterli olur mu arkadaşlar sizce
-
@bb2777 bir aksilik olmazsa açılan illerin çoğuna yeter o puan guy için ama yine de 2020'den bir 85 ve üstü yapmanız yararınıza olur.
-
@lostfreedom 2019 da p48 puanı 81 olanın sıralaması 2400 civarında.ben gelir diye düşünüyorum.bu sıralamaya yetmez mi şimdi?(5 il tercihi de gelecek deniyor)
-
@mbguy Sizi tanıyorum forumdan 2017 ve sonrasında ciddi bi adaletsizlik yaşandı. Dilerim bulunduğunuz yerde çok daha iyi bir yükseliş yaşarsınız. Bu iletiyi okuyup hala ilan bizim hakkımız diyenler varya umarım aynı şeylerle sinanmazsiniz . Ama üzgünüm welcome to iibf cehennemi . Bu sınavda yıllarını verenlerin kazanması duasıyla...
-
Kurumiçiciler sınavı geçebilmek için ders alıyormuş, diye duydum, aslı var mı acaba?
-
@plansız ders alıp almadıklarını bilmiyorum ama maliyenin kapısındaki güvenlik bile ders çalışıyor artık..
-
@Okahraman07 Haberin asıl ilginç tarafı kurumun içindekilerden ders alıyorlarmış diye duydum. Tek temennim yeni neslin bunların yaptıklarından ibret alıp hiçbir platformda destekleyicisi olmamaları ve haklarına, emeklerine yapılan bu gaspı unutmamaları.
-
@plansız hocam meraklanmayın kimse mutlu değil bu durumdan güvenlikçinin bile ders çalıştığını görünce sinirim bozuluyor biz o kadar dersi calışıp eziyetle senelerce atanmayı bekleyelim mülakata girelim adamlar puan desen düşük mülakat yok havadan başkalarının hakkı olan yere yerleşiyor müdürler bile bundan rahatsız ama meclisten geçince kimse bir şey yapamıyor
-
Ben bu kurumiçi haberlerini pek ciddiye almıyordum yoktur öyle bir şey diyordum kurumdaki şoför güvenlikçi ahçı filan guy mu oluyor yani ciddi ciddi o zaman bilmediğim için soruyorum birincisi bu insanlar iibf mezunu mu ikincisi yaş durumları ne bilen var mı?
-
-
@albertcamus eyvallah hocam
-
@snowpatrol hocam önceden de belli aralıklarla kurum içi sınav geldiği için tecrübeli önceki nesilden öğrenmişler ne olur ne olmaz (küçümsek için kesinlikle söylemiyorum) hepsi aöf okuyarak bizim gibi üniversite bitirmiş gözüküyorlar
-
@silence hocam ne olursa olsun ister iibfyi açıktan bitirmiş olsun ister örgün tıp filan bitirsin garip bir durum guy olmanın kriterleri belli yaş şartı 35 i geçmemiş kpssnin ilgili puan türünden puan alıp sıralamaya girmiş kurum yazılısına girmiş mülakata girmiş olmak kurumiçinde herhangi bir pozisyonda çalışan birisinin bunlardan muaf tutulup guy yapılabilmesi eşittir hastanede çalışan bir hasta bakıcının içeriden sınavlara girip doktor olması gibi bir şey ee bizim yaşımız da boşuna geçti o zaman insanlar 4 5 yıl üniversitede zaman para belki de sağlıklarından feragat ederken o yıllarda kuruma herhangi bir işten giren kişiler hem zaman kaybetmediler hem dirsek çürütmediler hem yaşları geçmedi hem para kazandılar bunları yaparken sonradan aöf iibf okumaları hiçbirşeyi ifade etmiyor adamın zaten işi var işi olmayan iibflilerin hakkı guy maden öyle herkese yaş şartını kaldırsınlar fakülte ayrımını üniversite mezunu olma şartını vesaire kaldırsınlar su ürünleri mezunu da ilkokul mezunu da girebilsin sınavlarına ben yaş şartı için dava filan açmayı düşünüyorum zaten bu guy olayını da emsal göstereceğim yaşı da geçmiş guy olabiliyorken biz niye yaşa takılıyoruz o zaman neresinden tutarsan elinde kalıyor yok artık
-
@snowpatrol kesinlikle aynı fikirdeyim bunlar ikiye ayrılıyor birincisi veri hazırlamacılar var zamanında farklı kurumdan düz memur olarak filan gelmisler bunlar zaten bizim gibi çalışıyor aynı masada sadece maaşları bizden düşük onlara lafım çok yok çünkü sınavı geçse de görevi yaptığı iş değişmiyor sadece ünvanı ve maaşı artacak bunlardan çok yok zaten ama diğer kısım çok bilmem odacı güvenlikçi filan yaş sınırı yok kpss yok mülakat yok zaten soruların çoğunu benzer veriyorlarmış bunlar sınavı geçince direkt sizin oturmanız gereken yere oturacak büyük haksızlık bilemiyorum diyecek söz bulamıyorum yazıkk
-
@silence Dostum zaten iş o kararın Meclis'e gelmesini engelleyebilmekti, ondan sonrası çok zor olmamıştır tahminimce ancak benim üzüntüm; daha önce de konuştuk bu başlıkta çok detaya girmicem, koskoca İİBFSBF mezunlarının bu tarz konularda karşılarındakiler kadar kulis gücünün olmamasından kaynaklanıyor. Bizim grup elinden hakkı kolayca alınabilen değil, kendisinden çekilen bir topluluk olmalıydı. Hem sayıca hem bağlantılar açısından elimiz kuvvetli olmasına rağmen biz biraraya gelemiyoruz. Politik kaygı, siyaseten duruş çoğu niteliğin önüne geçmiş durumda, ülkemiz kaybediyor.
-
@plansız, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@silence Dostum zaten iş o kararın Meclis'e gelmesini engelleyebilmekti, ondan sonrası çok zor olmamıştır tahminimce ancak benim üzüntüm; daha önce de konuştuk bu başlıkta çok detaya girmicem, koskoca İİBFSBF mezunlarının bu tarz konularda karşılarındakiler kadar kulis gücünün olmamasından kaynaklanıyor. Bizim grup elinden hakkı kolayca alınabilen değil, kendisinden çekilen bir topluluk olmalıydı. Hem sayıca hem bağlantılar açısından elimiz kuvvetli olmasına rağmen biz biraraya gelemiyoruz. Politik kaygı, siyaseten duruş çoğu niteliğin önüne geçmiş durumda, ülkemiz kaybediyor.
*kendisinden çekilen değil elbette, kendisinden çekinilen.
-
@silence işin acı komik garip artık ne kelime koyarsak kısımlarından biri de şu özelde de meslekleri olan öğretmenlerin yılda 10 bin 20 bin atamasının yapıldığı yerde TV'lerde internette falan hep atanamayan öğretmenler konuşuluyor bir bakmışsın yaş şartları da kaldırılıyor hep mağdurlar biz iibf mezunlarına ise çay kaşığı ile kadro veriyorlar onları da mesela istatistik bölümüne denklik vererek sgk da denetmenlik veriyorlar bizim kadromuzu kısıyorlar ya da mühendisler matematik vs de mi guy sınavlarına girebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam ayrıca hukuk bitirenler hem zaten avukat oluyor hem onlara da bir sürü iibf kadrosu veriyorlar ee iibfli idari yargıya girmek istese komik rakamlarda kontenjanlar veriyorlar şimdi de guy ile başlayan süreçte bence diğer kurumlarda da başlayabilir kurumimiçinden yine iibflinin önü kesiliyor veri hazırlama için girenlerin bile hakkı değil oralar bir tarafta adam muhasebe hukuk iktisat maliye kasmış (benim için bunlar daha kolay kpss b yapmak zor istisnalar olabilir) öbür taraftan kpss b gibi derslerden atanmış düz memur birden ünvanı ve maaşı artıyor ya o zaman iibfliyi de mülakatsız alsınlar kpss b den filan guy dediğiniz şey düz memurluk ise maaşı da düz memurlukla eşit olsun ya da o zaman nereden baksan tutarsızlık ya deli gibi pişmanım iibf okuduğum için en kötü öğretmenlik daha iyiydi en iyi üniversitelerde öğretmenlik kazanacak sözel puanlarım vardı zamanında en azından dershanede temel liselerde çalışırdım özelde şansım olurdu iibf öksüz ve yetim herşey aleyhimize bari yaş şartını kaldırın be oyalanalım mülakatlar filan zaten eleniyoruz da umut edelim o da yok iibfliysen hiçbir şey yok nereden de okudum herşey iibfnin aleyhine mezun sayısına göre alım sayısı da çok düşük diyecek söz yok artık