2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Marsiyal haber mi yoksa bir kişi foruma mı yazmış?
-
@crowdingout inşallah öyle bir şey olmaz. Aksini düşünmek bile istemiyorum
-
@crowdingout foruma yazmış birisi
-
@Marsiyal Allah korusun inşallah gerçekleşmez öyle bir şey
-
@Marsiyal temennimiz artık daha da ertelenmemesi ancak işin içinde maliye varsa 2022'ye bile ertelense şaşırmam artık. çalışan arkadaşlar maliye güvenerek çalışmasın her türlü sınava girecek şekilde hazırlansınlar sadece guy falan düşünmeyin. tek hedef guy olursa hayal kırıklığı yaşarsınız bu nedenle her türlü senaryoyu kafanızda kurgulayın ve birden fazla planınız olsun.
-
Eli kulağında-dan... Nerelere... Ne bileyim, herkes yastığa kafasını koyduğunda rahat uyuyorsa, iyi geceler.
-
@Marsiyal hocam o yazıyı yazan kaç ay önce yazmış sınava az kala karamsarlığa yol açmıyalım ayrıca sınavdan hemen sonra alım olacağını düşünüyorum maliye de personel açığı çok fazla 2021 2022 uçuk süreçler ama virüs nedeniyle o kadar uzarsa onu bilemem
-
@silence bıktım artık yeter bir an önce sınava girip önümü görmek istiyorum. İnşallah en kısa sürede ilana çıkar, 2020'de de sınav olur
-
@silence bende erken olacağını düşünüyorum. Kaç ay önce yazılmış memurlar net 'te ?
-
@Cemre33 5 ay önce birisi o yazıyı yazmış
-
@silence yeni sanmistim yazıyı ,panik yaptım
-
@silence inşallah dediğiniz gibi olur ben yeni gördüm yazıyı ondan
-
@abondance_55 yok hocam kpss aciklanmadan olmaz o is .
-
Arkadaşlar, benim bu yaş konusuyla ilgili bir sıkıntım var bilenler yardımcı olabilirse sevinirim. GUY için yaş şartında şöyle diyor sınavın yapılacağı yılın başında 35 yaşını doldurmamış olmak. Ben 87 doğumluyum şimdi bu hesaba göre 2022 sonuna kadar açılacak guy sınavlarına girebiliyorum sanırım doğru mudur?
-
@silence aynen hocam bu günlerde kafa bulandırma çok olur ..
-
@Marsiyal hocam belli degilmi ki zaten?Adamlar neden başta görsel yayınladılar?En son Aralık sınav yapacağız dediler.Ee bi zahmet dimi yani ..
-
@Marsiyal kafa bulandirmak isteyenlere itibar etmeyin hocam öyle boş yorum yapan insan çok piyasada
-
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır başlığı takip edemiyorum yıl sonunda gelme ihtimali olan ilanda kesinlikle 2018 puanı iptal mi ?
Sadece 2019 ve 2020 puanları mı geçerli olacak ? -
@Orion Evet hocam,iptal.
-
@yolosapiens Teşekkür ederim.