2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@yolosapiens sağolun hocam benim durum farklıydı iktisat bölümünde mat dersi filan vardı ondan yazmadım iktisatım iyi bu arada bazı türev soruları mikro soruları hariç zorlanmıyorum 20 net ortalamam oluyordu kpssde hesap kitap kafamdan da toplarım işlem yeteneği iyi ama bu ayrıntı konular olasılık küme problem vs yok nefret mattan kaçamadım mecbur yüzleşecem artık kendisiyle 2. üniversite iktisat da okuyacam ne olur ne olmaz
-
@snowpatrol kesinlikle adaleti zaten bitircem bu sene ikinci üniversite kapsamında açıktan okurum o zaman iktisatı. Siz de mi öyle yapacaksınız?
-
Arkadaşlar bu ilanın kpss nin açıklandığı gün gelme ihtimali var mı? sınav sonucuna itiraz vs edenler de olacaktır arada mutlaka bir hafta on gün olur değil mi?
-
Arkadaşlar konu dışı bişey sormak istiyorum son 2 yılın kpss alan cıkmış soruları elinde olan var mı
-
@bb2777 ah hocam benim de merak ettigim hemen gelmez gibi gozukuyor umarim gelir aciklanir aciklanmaz
-
@bb2777 büyük ihtimalle sınav sonucuna itirazlar ve itirazların sonuçlanmasından sonra ilana çıkılır. 22 ekimde sınav açıklanacağını düşünürsek Kasım ortası gibi ilana çıkılır ve Aralık sonuna doğru da sınavlar yapılmaya başlanır. 2020 bütçesinde bu sınavlara yer verildi çünkü. 2021'e sarkacağını düşünmem. Ancak yine de her şeye hazırlıklı olmak lazım. 2018'de vmy sınav iptalinden sonra her şeye tereddütle yaklaşıyorum.
-
meslekle ilgili sorusu olanlar özelden yazabilir.
-
Merhabalar başlığı yeni takip ettiğim için soruyorum daha önce bahsedilen 24 ekim 2020 de guy sınavının yapılacağı yazıyordu bir değişiklik mi oldu bilgi verirseniz sevinirim
-
@semaayvaz Değişiklik oldu. Kasım sonu Aralık başı civarına ertelendi.
-
@yolosapiens teşekkür ederim
-
@yolosapiens nerden edindiniz bu bilgiyi, resmî bir açıklama yapıldı mı ?
-
@hustundag Canlı yayında Gİ başkanına 'KPSS ertelendi,kurum sınavı ne olacak?' tarzında bir soru sorulmuştu. Başkan da sınavın kasım sonu aralık başı yapılacağını söyledi.
-
@yolosapiens teşekkür ediyorum hocam
-
@hustundag hocam youtube videosu var.Daha önce gülcin hanıma sorularımızı iletmiştik.O da sağolsun GİB başkanı trt ekonomi 7/24 programa çıkınca kendisine sormuştu.4 dakikada başlıyor.Linki aşağıdaki bağlantıda ulaşabilirsiniz.
bağlantı metni -
meslekle alakalı sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplandırıyım. abuk sabuk sorularla gelmeyin.
-
@hayırlısı035 teşekkür ederim hocam, baktım şimdi
-
Diyanete 5 bin personel alınacakmış. Söylenecek çok şey var ama hazine ve maliye bakanlığı varolsun yine de ne diyelim 18 Haziran 2018 den beri Bekliyoruz.
-
@miraculumd42 şimdi buraya bi dedikodu yazsaydin hocam 1000 kişi beğenir yorum yapardı , ama haklı bir şey yazdın ya kimse sana cevap vermez ve desteklemez .Iibf hep böyle maalesef .Ayrıca imamlar guy olacak deseler kimseden de ses çıkmaz .Bu işe yeni başlayan birı olsaydım kesinlikle iibf işini boşlayıp sınıf öğretmenliği ,psikoloji veya hukuk okurdum . 850 binle alınan bir bölümden artık çok bir şey beklememek gerek .
-
@ekeblad kesinlikle katlıyorum hocam bende 4 yıldır bu mücadelenin içinde çırpınıyorum 85 88 puanlarımın yanmasını izliyorum çaresizce..kimse de çıkıp demiyor ki bu diyanete istediği sayıda kadroyu veren sayın hm bakanlığı, sayın bakan kendi bakanlığı bünyesine niçin kadro açmıyor demiyor. Diğer hiçbir kurum sekteye uğramadı, İl göç korona günlerinde bile sınavını mülakatını yaptı bitirdi mesleğe başlatacak bizim alım ötelendikçe öteleniyor sebepsiz yere !
-
arkadaslar bir sey soracagim, gecen sene puanim 83 kusur siralamam 1300 lerdeydi bu sene kpss den yukseltemezsem gelecek olan ilanlardan kacina basvurma sansim olur acaba ? guy duy mhuy vmy sansim olur mu hepsinde