2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@konsensuss eşinizin sgk varsa 1 yıllık siz eşinizin yanına gidebiliyorsunuz ama evliliği atandıktan sonra yapmanız gerekmektedir
-
@despot hocam kafamın takıldığı sadece şu oldu benim tercih önceliği de mi önemli bu durumda? Görece daha düşük puanlı ilk tercihinde tutarsa sıralamaya girecek gibi duruyor. Tabi herkes nasibinin ekmeğini yer orası ayrı.
-
@hayırlısı035 çok teşekkürler ağam. Lokumlar da güzeldi
-
@Earth11 78,6
-
@Earth11 ailem İstanbul'da olduğu için mecbur yazacağım. İkinci tercihim ise memleket olacak yapacak birşey yok hocam.
-
arkadaşlar yeni açıklanan sisteme göre değişik bir tercih dönemi bizleri bekliyor.şu puana şurası gelir, ankara izmir istanbul vs 80 üstü kapatır gibi söylemlerin farazidir. Benim sınavla ilgili düşüncem sadece sınava girebilir miyim düşüncesi bizleri yanıltabilir.Çünkü hemen hemen bütün il ve ilçeler alım yaptığından ve buradaki çoğu yerin de becayiş, tayin vs işlemleri cok zor olacağından mülakat komisyonlarında dikkat edilecek en önemli hususun kişinin 1. tercihi olarak memleketini yazıp yazmadığı olacaktır ki bu konunun mülakatta alenen sorulması da yüksek ihtimaldir.Bu açıdan düşünüldüğünde de çoğu yüksek puanlı arkadaşımız memleketlerini yazacağı ihtimaliyle 2, 3 kişilik alım yapan yerler yüksek kapatırken hiç ummadığınız yerler düşük kapatacaktır.İlk defa yaşanacak bu sürecin bütün arkadaşlara hayırlı olmasını temenni ediyorum.Her şey gönlünüzce olsun.
-
HMB bir akıllılık edip 1. Sıraya herkese kendi memleketinde başvuru şartı koysaydı ya herkes rahatlasaydı
-
4 tercih hakkı var :d 1. otomatik memleket ️
-
İlk tercihinize garanti gördüğünüz yeri yazmayın. Benim tercih sıralamam şu şekilde olur.
1-Gelmesinin imkansız olduğunu düşündüğüm ölü tercih.
2- Alımı nispeten daha yüksek olan ama yine de giremeyeceğim yer.
3-Kesin gözüyle baktığım memleketim.
4-Kesin gözüyle baktığım memleketimin yakınındaki il.
5- İstanbul. -
@KY 1. Tercih şu açıdan önemli diyelim ki yüksek puanlılar 5 ilde yoğunlaştı siz bu illeri 1. Sıraya yazarsanız gelmez. Boşuna 1 tercih hakkınız elenmiş olur. Onun yerine daha ihtimalin yüksek olduğu yeri yazarsanız en azından tercih hakkınız boşa gitmez. En iyiler arasında sonlarda olmaktansa, düşük puanlılar arasında en iyi olacağınız illeri bulmaya çalışın.
-
@ertyy 2020 sıralaması bu değil mi?
-
@yamtar evet
-
@ysgll1906 79.5 hocam siziki kaç
-
Tam 85 puanım var Ankara gelir mi arkadaşlar sizce cevaplayın lütfen tecrübeli arkadaşlar
-
@yeşilırmak06 %100
-
@yeşilırmak06 büyük ihtimal gelir ama %100 gibi Bi oran yok çünkü 5 il tercihi
-
@hustundag teşekkür ederim peki o benim atandığım yere gelebilir mi? Atama sonrası evlilik olması durumunda
-
@koskorodo 90 ile kapatacagını mı düşünüyorsunuz Ankara nın ?
-
@EsTerGon-Kalesi hocam 5 il tercihi ilk defa olacak guy sınavında hiç bir şeyin %100 garantisi yok 70 e bile düşebilir orası bi ayrı konu
-
@KY hocam eger sizim puaniniz 81se ve 5.tercihiniz tutuyorsa. Mesela 5.tercihinizde Ankara var ve size geliyor. Baska birisi ise 80 puanla 1.siraya Ankara'yi yazdi. Burada korkmamaniz gerek. Cunku sizin 5.tercihiniz olsa bile puaniniz daha yuksek oldugu icin siz giriyorsunuz Ankara'ya. Iste bu yuzden yuksek puanlilar korkmadan 5 il teecihi yapabilirler.