2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mali-sömürü kardeşim en son yapılan alımda sadece 2017 puanı kullanıldı. Yani 2018 dahil değildi ve 2016 puanıda dahil değildi.
-
bazı arkadaşlar analiz yapmışta karşılaştırdığı yıllarla giren aday sayısı ve puan sıralamalarından bi haberler sanırım.
2017 de ki 2000 kişilik alımda (2015-2016) çift yıl puanları kullanıldı. 76-82 arası kapattı. ama bakalım bu puana karşılık gelen sıralama kaç ?
76=18-17 binlerde, 82=6binlerde (2016 yılı puanları aynen böyle) ki 2015 den de aday sayısını ekle bu sıralamalara . ona rağmen gayet düşük kapatmış.2018 alımında tek yıl 2017 puanları kullanıldı. istisna bir yıldı evet ama sıralamalar yine gerideydi.
75 ve üstü 11bin kişi vardı.şimdi ise 2019-2020 2 yıl olmasına rağmen 75ve üstü yine 10-11bin kişi var. (ki mükerrer kişi sayısı azımsanmayacak kadar az olduğunu düşünüyorum 3-4 bin belki daha fazla)
yani kaça düşer ne olur vs inanın bilmiyorum ama aynen bu şekilde durum. ona göre yorum yapın bence araştırmadan 2016 ile 2020yi kıyaslarssnız çoğu arkadaşı yanlış yönlendirmiş olursunuz.
Başarılar , kolay gelsin. -
10binci kişinin puanı taban puan olacak görürsünüz
Neden 11bin değil derseniz çünkü barajı geçen 10bin kişi var.
-
76 ya il gelir mi valla çıldırıcam
-
@homecinomiss ilan çıkmadan birşey diyemem 500 kişi alırsalar gelmez 2000 alırsa gelir
4 yıldır buralardayım bu sene gerçekten kimse yorum yapamıyor önce ilan gelsin herşey belirlenir o zaman hocam.
-
@Keynesin-Faizi sayıyı arttırma ihtimali var mı hocaba sizce
-
@homecinomiss 22 ekim dendi görsel paylaşıldı etkinlikler yapılmazsa sayıyı geçtim bence o ilan hic gelmez.
-
@urfaspor63 22 ekim kpss ertelenmeden önceydi. kpss ertelendiği için o tarih de ertelendi. sınav yapılmayacak diye bir şey yok.
-
Arkadaşlar duy hangi puan türü ile alım yapıyordu
-
@yolosapiens valla hocam sürecin içinde eski olanlar bilir sürekli ha bugün ha yarın diye diye 3 4 sene geçti. Eli kulağında, eli ağzında, kulağı ağzında gibi laflarla çoğu arkadaşımızın 3 4 sene geçti. Ben dışardan her türlü destek vermeye hazırım ,etkinlik olur tag alınır.
-
Arkadaşlar puanları kullanabilmek için önce ilan gelmeli sayı belli olmalı. Malum salgın zamanı önümüz kış, belirsizlikler artıyor, ilanla ilgili herhangi bir duyum da yok. Artık sosyal medyada etkinliklere başlayıp yüksek katılımla yoğun bir şekilde tweet atmamız, ulaşabildiğimiz merciilere taleplerimizi dile getirmemiz gerekiyor. Herkes taşın altına elini koymalı. Koymalı ki bu süreç hızlansın. Yoksa biz durdukça katılım çok olmadıkça ilan da gecikebilir. En azından beklemekten iyidir.
-
YAPALIM ŞU ETKİNLİKLERİ SAYIYI ARTTIRMAYA ÇALIŞALIM
-
Organizatör arkadaşları bekliyoruz
-
@urfaspor63 2018 puanim 85 hala bekliyorum Guy sinavi goremeden tekrar sınava girdim ve hala bekliyorum . Sanirim ilkbahara kadar sürecek bu süreç
-
@bybredd hocam kazanımlar elde etmeliyiz. Dün kpss açıklanır açıklanmaz öğretmenler 60bin kadro için twitter'da etkinlik yaptılar. Üstelik okullar kapalı olduğu halde kaypak kaypak eğitimde tasarruf olmaz diye twitler attılar. 3 senedir bir guy sınavı getiremedik. Üstelik kendimi kurtardığım halde yinede her türlü etkinliğe varım. Süreci en iyi ben yaşadım sizlerin bir an önce kazanım elde etmesi için her türlü platformda destekçinizim .
-
2000 kişilik ertelenen alımı twitter'dan bağıra bağıra aldık. Tekrarlamaliyiz.
Mevcut durumda yapacağımız tek şey herkesin etkinliklere katılması. Kadro sayısının artmasını ve ilanın gelmesini İsteyeceğiz.
Bu puana şu gelir mi o gelir mi demek çok saçma. Çünkü alım 1000 kişilik mi 2000 kişilik mi? Tabii ki konusulsun burda ama kimse bilemez ki dediğim gibi.
-
Arkadaşlar guy için Adem Kılıç hocanın kitabı mı yoksa Alican hocanın kitabı mı? Önceden hazırlanan varsa yol gösterebilir mi?
-
@ćekonomist kesinlikle alican hocanın kitabı
-
@poncik çok teşekkür ederim.
-
Bakan tweet attı